Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Meer info

Happen en trappen: de overheerlijke combinatie van fietsen en eten bij Rest-eau-café

Gezinsuitstap

Fietsen langs magische plekken, met de wind in je haren en een overheerlijk menu in je buik. Dat is de formule van Happen en Trappen. Ontdek snel meer over de lekkerste fietstochten van Nederland en België, waarbij je uiteraard ook van harte welkom bent bij de LAGO zwemparadijzen.

De ideale daguitstap met het hele gezin

Op de fiets stappen of eens lekker gaan eten? Vanaf nu zijn deze discussies verleden tijd. De formule van Happen en Trappen combineert namelijk het beste van beide werelden. Sportievelingen kunnen stevig op de trappers gaan staan, terwijl natuurliefhebbers of stadsmensen van een gevarieerde omgeving kunnen genieten.

Fietsen in Brugge

Waar Happen en Trappen in 2006 met 1 route is begonnen, zijn er vandaag maar liefst 200 routes en… het einde is nog niet in zicht! Hierdoor is er voor elk wat wils. Van pittoreske bruggetjes, grachten en mooie bouwwerken tot een mix van bossen, kasteelparken, akkers en weiden. Beleef een sportieve en verrassende daguitstap samen met het hele gezin!

Hoe ziet een dagje Happen en Trappen eruit?

Fietsen in Limburg

Een dagje Happen en Trappen bedraagt € 42,95 per persoon. Daarin zit de route van jullie keuze inbegrepen, samen met 5 appetijtelijke gangen, een fietskaarthouder en een geplastificeerde routebeschrijving.

Tussen 10u en 11u ’s ochtends start je meteen de dag goed met koffie en gebak. De ideale combinatie om een stevig basislaagje te leggen, zodat je je naar je voorgerecht kan trappen. Daarna is het tijd om je richting een smakelijk soepje te begeven, en later naar een heerlijk hoofdgerecht. Afsluiten doen jullie met de laatste tussenstop: het dessert. Save the best for last! Tussen 18u en 19u komen jullie dan terug uit bij het startpunt en hebben jullie een rugzak vol herinneringen bij!  

Fiets jezelf naar de heerlijke gerechten van Rest-eau-café

Goed nieuws voor lekkerbekken: Happen en Trappen werkt namelijk samen met bijna alle LAGO zwemparadijzen. Hier verwelkomen we je graag in de feelgood omgeving van het Rest-eau-café. Onze menukaart biedt tal van gerechten aan voor jong en oud. Bovendien is het er heerlijk vertoeven bij perfect terrasjesweer. Leun achterover in een comfortabele stoel met de zon op je snoet en een verfrissing in je hand. Of neem snel nog een plons in het zwembad

Ontdek de lekkerste fietsroutes met tussenstop in één van onze LAGO zwemparadijzen!

Andere artikels

Zet je schrap voor de allerleukste schooluitstap!

Op zoek naar een onvergetelijke schoolreis met de klas? Combineer je graag spanning en plezier? Plan je liever een uitstap die ook bij regenweer kan plaatsvinden? Boek een schooluitstap naar één van de vele LAGO zwemparadijzen, verspreid over heel België! Als leerkracht geniet je samen met je klas van een zorgeloze en ontspannende uitstap.

Lees meer

In alle comfort naar jouw favoriete LAGO zwemparadijs?

Ja, graag! In LAGO zwemparadijzen beleef je water op zijn plezantst. Op zoek naar een zalige gezinsuitstap waar je naar hartenlust en in alle rust geniet van waterpret? Reserveer jouw zwembeurt voordelig via de webshop… en je bent helemaal klaar voor een spetterende uitstap vol plezier!

Lees meer