COVID-19 update: sportbad en bar Rest-eau-café blijven open. Subtropisch zwembad en keuken Rest-eau-café: gesloten. Meer info

Welkom bij LAGO Beveren De Meerminnen!

⚠ Update coronavirus: sportbad blijft geopend!

Nieuwe coronamaatregelen naar aanleiding van overlegcomité op 22 december 2021:
Subtropisch zwembad: gesloten
Rest-eau-café - keuken: gesloten
Rest-eau-café - bar: openingsuren
Sportbad: blijft open
Alle coronamaatregelen

Tickets & reservaties sportbad

LET OP! Reservatie en identiteitskaart zijn verplicht.

  • Op voorhand reserveren en tickets aankopen via de webshop zijn nog steeds noodzakelijk.
  • Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee. Er zijn verplichte bezoekersregistraties aan de kassa.

Mijn zwembeurt reserveren

Maak je op voor een geweldige gezinsuitstap!

Subtropisch zwemparadijs LAGO Beveren De Meerminnen is jouw uitgelezen plek voor een spetterende dag vakantie. Waterpret in het zwemparadijs, een virtuele ontdekking in LAGO VIRTUAL en achteraf genieten van wat lekkers in het Rest-eau-café. Hier beleef je het allemaal!

Het zwemparadijs

Het subtropisch zwemparadijs biedt een unieke beleving voor jong en oud! Laat je verrassen door het ruime aanbod van LAGO Beveren De Meerminnen: wildwaterbaan, glijbaan, golfslagbad, kinderbaden met waterspeeltuin, warme lagune, sauna’s, zwemvijver en nog zoveel meer! Beleef duizend-en-een kriebels in de buik in het subtropisch zwemparadijs.

Ontdek het subtropisch zwembad

Sporten

De sportieveling houdt zich strak en fit door wekelijks enkele baantjes te trekken in het 25 meterbad. Er zijn steeds vrije banen voor het publiek voorzien. Maar wist je dat je bij LAGO Beveren De Meerminnen ook zwemlessen kan volgen? Zowel volwassenen als kinderen kunnen bij ons (nog beter) leren zwemmen! Naast de reguliere zwemlessen bieden wij ook groepslessen aan. Zo kan je bij LAGO terecht voor aquagym, aquafitness en waterrelaxatie.

Ontdek het sportaanbod

Een ontspannende wellnesservaring dichtbij huis

Nood aan een moment voor jezelf waarin je helemaal tot rust komt? Plan dan enkele uurtjes LAGO in, waar je dichtbij huis en in een gezellige omgeving geniet van allerlei wellnessfaciliteiten. Na een zware werkdag of -week is er niets zaligers dan je neervleien in de warme lagune, sauna, zwemvijver of hamam.

Ontdek het wellnessaanbod

LAGO VIRTUAL Beveren

Stap met één VR-headset en twee controllers in een onvergetelijk virtueel avontuur met je gezin of vrienden. Speel samen of daag elkaar uit in de allernieuwste virtual reality games. En wanneer je ‘game over’ bent, dan kijk je mee naar de virtuele ontdekkingen van je teamgenoten.

Maak je dagje uit compleet met een lekkere hap en drankje!

Van al die zwempret krijg je zonder twijfel honger en dorst. Geen betere manier om nieuwe energie op te doen dan bij een lekkere maaltijd en/of drankje!

Schuif je benen onder tafel in ons Rest-eau-café, zwemmersterras of bij mooi weer aan de buitenbar.

Meer weten

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt