Eindelijk! Je favoriet zwemparadijs is open. Reserveer snel je tickets via de webshop. Meer info

Welkom bij LAGO Beveren De Meerminnen!

Vandaag open:
16:00-21:30
Check alle openingsuren

Maak je op voor een geweldige uitstap met het hele gezin

Subtropisch zwemparadijs LAGO Beveren De Meerminnen is jouw uitgelezen plek voor een spetterende dag vakantie waarin je je gezin meeneemt voor een daguitstap om niet snel te vergeten!

Het zwemparadijs

Het subtropisch zwemparadijs biedt een unieke beleving voor jong en oud! Laat je verrassen door het ruime aanbod van LAGO Beveren De Meerminnen: wildwaterbaan, glijbaan, golfslagbad, kinderbaden met waterspeeltuin, warme lagune, sauna’s, zwemvijver en nog zoveel meer! Beleef duizend-en-een kriebels in de buik in het subtropisch zwemparadijs.

Ontdek het subtropisch zwembad

Sporten

De sportieveling houdt zich strak en fit door wekelijks enkele baantjes te trekken in het 25 meterbad. Er zijn steeds vrije banen voor het publiek voorzien. Maar wist je dat je bij LAGO Beveren De Meerminnen ook zwemlessen kan volgen? Zowel volwassenen als kinderen kunnen bij ons (nog beter) leren zwemmen! Naast de reguliere zwemlessen bieden wij ook groepslessen aan. Zo kan je bij LAGO terecht voor aquagym, aquafitness en waterrelaxatie.

Ontdek het sportaanbod

Een ontspannende wellnesservaring dichtbij huis

Nood aan een moment voor jezelf waarin je helemaal tot rust komt? Plan dan enkele uurtjes LAGO in, waar je dichtbij huis en in een gezellige omgeving geniet van allerlei wellnessfaciliteiten. Na een zware werkdag of -week is er niets zaligers dan je neervleien in de warme lagune, sauna, zwemvijver of hamam.

Ontdek het wellnessaanbod

Maak je dagje uit compleet met een lekkere hap en drankje!

Van al die zwempret krijg je zonder twijfel honger en dorst. Geen betere manier om nieuwe energie op te doen dan bij een lekkere maaltijd en/of drankje!

Schuif je benen onder tafel in ons Rest-eau-café, zwemmersterras of bij mooi weer aan de buitenbar.

Meer weten

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt