Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

Welkom bij LAGO Beveren De Meerminnen!

TIP! Koop je tickets op voorhand in de webshop.

Je ticket is voordeliger, je bezoek is perfect voorbereid en je bent altijd zeker van je plek.
Tickets zijn tot één maand op voorhand beschikbaar in de webshop.

Opgelet: volzet = volzet. Als een tijdslot is uitverkocht kan je enkel met een vooraf aangekocht ticket in de webshop toegang krijgen tot het zwemparadijs.

Naar de webshop

Let op! Identiteitskaart is verplicht.

Voor elke persoon vanaf 12 jaar zijn er verplichte bezoekersregistraties aan de kassa. Breng altijd je identiteitskaart mee.

Dé plezantste uitstap voor het hele gezin!

Een uitstap vol plezier en ontdekkingen

Met een daguitstap naar LAGO Beveren leven zowel jij als je kinderen zich volledig uit! Wij zetten in op gezond bewegen voor iedereen. Of je nu wilt leren zwemmen, je technieken bijschaven of gewoon plezierig wilt rondspetteren, bij ons kan het allemaal. Naast een zalig subtropisch zwembad en ontspannende wellnessfaciliteiten, vind je een heerlijk restaurant om terug op krachten te komen. Een ervaring die je voor altijd zal bijblijven!

Pure wellness

Elke maandagavond en donderdagochtend kan je genieten van een puur wellness moment. Dit moment is speciaal voorbehouden voor personen ouder dan 16 jaar. Neem wat tijd voor jezelf en kom ontspannen in onze warme lagune, onze 3 sauna's, hamam en nog veel meer.

Maak je dag compleet met een lekkere hap en drankje!

Tijdens het zwemmen stil je je honger en dorst op het zwemmersterras. Na je deugddoende zwembeurt maak je je dagje uit helemaal compleet met een gezellig etentje of snelle hap in onze kindvriendelijke brasserie, LAGO Bistro. Voor je kinderen is het hier écht een feest! Ze leven zich uit in de leuke buiten- en binnenspeeltuin. Ook aan tafel voelen ze zich koning te rijk wanneer ze hun favoriet gerecht opsmullen.  

Gezond bewegen in en naast het water.

Sportzwemmen

Je dagelijkse beweging in het sportbad.

Wil je een beurtenkaart aankopen? Reserveer dan eerst een zwembeurt met beurtenkaart via de webshop en koop je beurtenkaart aan de kassa op de dag van je zwembeurt. Let opt! Dit kan enkel tijdens de openingsuren van de kassa's.

LAGO CLUB Padel Beveren

Klaar om een smash te slaan?

Het perfecte uurtje ontspanning met vrienden, collega's of familie. Zowel voor beginners als professionele sporters.

Zwemacademie en aquasport

Leren zwemmen bij WaiWai is zo leuk!

Bij WaiWai leert je baby of kind spelenderwijs de verschillende zwemvaardigheden onder begeleiding van ervaren WaiWai-lesgevers. Volwassenen sluiten aan bij één van de techniektrainingen of volgen een leuke work-out in het water.

Ontdek een wereld van pret

Ben jij op zoek naar een leuke uitstap of een bestemming voor een leuk zwemfeestje? Lees dan zeker hieronder verder en ontdek meer over de verschillende activiteiten die je bij ons kan beleven. We hopen je snel met open armen te mogen verwelkomen om onze 3000 m² aan plezier te ontdekken!

3000 m² waterpret voor jong en oud!

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over