Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

Welkom bij LAGO Beveren De Meerminnen!

TIP! Koop je tickets op voorhand in de webshop.

Je ticket is voordeliger, je bezoek is perfect voorbereid en je bent altijd zeker van je plek.
NIEUW! Boek vanaf nu je zwembeurten tot 1 maand op voorhand.

Opgelet: volzet = volzet. Als een tijdslot is uitverkocht kan je enkel met een vooraf aangekocht ticket in de webshop toegang krijgen tot het zwemparadijs.

Naar de webshop

Let op! Identiteitskaart is verplicht.

Voor elke persoon vanaf 12 jaar zijn er verplichte bezoekersregistraties aan de kassa. Breng altijd je identiteitskaart mee.

Dé plezantste uitstap voor het hele gezin!

Subtropisch zwemparadijs

Roetsj door de glijbanen, trotseer de hoogste golven in het golfslagbad en laat je meevoeren in een van de wildwaterbanen. Ontspan in warme lagune met watermassage of neem een spetterende duik in het verwarmd buitenbad. De jongste bengels leven zich uit in het warm kinderbad en heuse waterspeeltuin met verschillende waterspelletjes en attracties. Waterpret in zicht!

LAGO VIRTUAL Beveren

Stap met één VR-headset en twee controllers in een onvergetelijk virtueel avontuur met je gezin of vrienden. Speel samen of daag elkaar uit in de allernieuwste virtual reality games. En wanneer je ‘game over’ bent, dan kijk je mee naar de virtuele ontdekkingen van je teamgenoten.

Maak je dag compleet met een lekkere hap en drankje!

Tijdens het zwemmen kan je je honger en dorst stillen op het zwemmersterras. Na je deugddoende zwembeurt maak je je dagje uit helemaal compleet met een gezellig etentje in onze kindvriendelijke brasserie, het Rest-eau-café. Voor je kinderen is het hier écht een feest! Ze leven zich uit in de leuke buiten- en binnenspeeltuin. Ook aan tafel voelen ze zich koning te rijk wanneer ze hun favoriet gerecht opsmullen.  

Gezond bewegen in en naast het water.

Sportzwemmen

Je dagelijkse beweging in het sporten.

Wil je een beurtenkaart aankopen? Reserveer dan eerst een zwembeurt met beurtenkaart via de webshop en koop je beurtenkaart aan de kassa op de dag van je zwembeurt. Let opt! Dit kan enkel tijdens de openingsuren van de kassa's.

LAGO CLUB Padel Beveren

Klaar om een smash te slaan?

Het perfecte uurtje ontspanning met vrienden, collega's of familie. Zowel voor beginners als professionele sporters.

Zwemacademie en aquasport

Leren zwemmen bij WaiWai is zo leuk!

Bij WaiWai leert je baby of kind spelenderwijs de verschillende zwemvaardigheden onder begeleiding van ervaren WaiWai-lesgevers. Volwassenen sluiten aan bij één van de techniektrainingen of volgen een leuke work-out in het water.

3000 m² waterpret voor jong en oud!

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over