SAFE Swim Zone: Vanaf 12 jaar identiteitskaart verplicht. Meer info

Welkom bij LAGO Beveren De Meerminnen!

Maak je op voor een geweldige uitstap met het hele gezin

Subtropisch zwemparadijs LAGO Beveren De Meerminnen is jouw uitgelezen plek voor een spetterende dag vakantie waarin je je gezin meeneemt voor een daguitstap om niet snel te vergeten!

Het zwemparadijs

Het subtropisch zwemparadijs biedt een unieke beleving voor jong en oud! Laat je verrassen door het ruime aanbod van LAGO Beveren De Meerminnen: wildwaterbaan, glijbaan, golfslagbad, kinderbaden met waterspeeltuin, warme lagune, sauna’s, zwemvijver en nog zoveel meer! Beleef duizend-en-een kriebels in de buik in het subtropisch zwemparadijs.

Ontdek het subtropisch zwembad

Zwemmarathon

Doe mee aan de zwemmarathon bij LAGO Beveren De Meerminnen tijdens de ‘zwembaddagen’.
De opbrengst van de zwemmarathon gaat dit jaar naar 'Vrienden der Blinden'. Het doel van deze vereniging is het opleiden van blindengeleidehonden en het ondersteunen van mensen met visuele beperking.
Schrijf jouw ploeg (5-12 deelnemers) in en maak kans op een gratis zwembadparty! Iedereen kan zijn steentje bijdragen, of laat je individueel sponsoren voor een zelf gekozen aantal baantjes!

Zwemmarathon

Sporten

De sportieveling houdt zich strak en fit door wekelijks enkele baantjes te trekken in het 25 meterbad. Er zijn steeds vrije banen voor het publiek voorzien. Maar wist je dat je bij LAGO Beveren De Meerminnen ook zwemlessen kan volgen? Zowel volwassenen als kinderen kunnen bij ons (nog beter) leren zwemmen! Naast de reguliere zwemlessen bieden wij ook groepslessen aan. Zo kan je bij LAGO terecht voor aquagym, aquafitness en waterrelaxatie.

Ontdek het sportaanbod

Een ontspannende wellnesservaring dichtbij huis

Nood aan een moment voor jezelf waarin je helemaal tot rust komt? Plan dan enkele uurtjes LAGO in, waar je dichtbij huis en in een gezellige omgeving geniet van allerlei wellnessfaciliteiten. Na een zware werkdag of -week is er niets zaligers dan je neervleien in de warme lagune, sauna, zwemvijver of hamam.

Ontdek het wellnessaanbod

Maak je dagje uit compleet met een lekkere hap en drankje!

Van al die zwempret krijg je zonder twijfel honger en dorst. Geen betere manier om nieuwe energie op te doen dan bij een lekkere maaltijd en/of drankje!

Schuif je benen onder tafel in ons Rest-eau-café, zwemmersterras of bij mooi weer aan de buitenbar.

Meer weten