Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

Welkom bij LAGO Beveren De Meerminnen!

TIP! Koop je tickets op voorhand in de webshop.

Je ticket is voordeliger, je bezoek is perfect voorbereid en je bent altijd zeker van je plek.
NIEUW! Boek vanaf nu je zwembeurten tot 1 maand op voorhand.

Opgelet: volzet = volzet. Als een tijdslot is uitverkocht kan je enkel met een vooraf aangekocht ticket in de webshop toegang krijgen tot het zwemparadijs.

Naar de webshop

Let op! Identiteitskaart is verplicht.

Voor elke persoon vanaf 12 jaar zijn er verplichte bezoekersregistraties aan de kassa. Breng altijd je identiteitskaart mee.

Leef je uit in LAGO VIRTUAL

Speel samen of daag elkaar uit in de allernieuwste virtual reality games!

LAGO CLUB Padel Beveren

Ben je klaar om een smash te slaan?

Vertel me alles over padel

Maak je op voor een geweldige gezinsuitstap!

Subtropisch zwemparadijs LAGO Beveren De Meerminnen is jouw uitgelezen plek voor een spetterende dag vakantie. Waterpret in het zwemparadijs, een virtuele ontdekking in LAGO VIRTUAL en achteraf genieten van wat lekkers in het Rest-eau-café. Hier beleef je het allemaal!

Het zwemparadijs

Het subtropisch zwemparadijs biedt een unieke beleving voor jong en oud! Laat je verrassen door het ruime aanbod van LAGO Beveren De Meerminnen: wildwaterbaan, glijbaan, golfslagbad, kinderbaden met waterspeeltuin, warme lagune, sauna’s, zwemvijver en nog zoveel meer! Beleef duizend-en-een kriebels in de buik in het subtropisch zwemparadijs.

Ontdek het subtropisch zwembad

Sporten

De sportieveling houdt zich strak en fit door wekelijks enkele baantjes te trekken in het 25 meterbad. Er zijn steeds vrije banen voor het publiek voorzien. Maar wist je dat je bij LAGO Beveren De Meerminnen ook zwemlessen kan volgen? Zowel volwassenen als kinderen kunnen bij ons (nog beter) leren zwemmen! Naast de reguliere zwemlessen bieden wij ook groepslessen aan. Zo kan je bij LAGO terecht voor aquagym, aquafitness en waterrelaxatie.

Ontdek het sportaanbod

Een ontspannende wellnesservaring dichtbij huis

Nood aan een moment voor jezelf waarin je helemaal tot rust komt? Plan dan enkele uurtjes LAGO in, waar je dichtbij huis en in een gezellige omgeving geniet van allerlei wellnessfaciliteiten. Na een zware werkdag of -week is er niets zaligers dan je neervleien in de warme lagune, sauna, zwemvijver of hamam.

Ontdek het wellnessaanbod

LAGO VIRTUAL Beveren

Stap met één VR-headset en twee controllers in een onvergetelijk virtueel avontuur met je gezin of vrienden. Speel samen of daag elkaar uit in de allernieuwste virtual reality games. En wanneer je ‘game over’ bent, dan kijk je mee naar de virtuele ontdekkingen van je teamgenoten.

LAGO CLUB Padel Beveren

Het perfecte uurtje ontspanning met vrienden, collega’s of familie. Zowel voor beginners als professionele sporters.

 Met wie kom jij binnenkort padellen? 

Maak je dagje uit compleet met een lekkere hap en drankje!

Van al die zwempret krijg je zonder twijfel honger en dorst. Geen betere manier om nieuwe energie op te doen dan bij een lekkere maaltijd en/of drankje!

Schuif je benen onder tafel in ons Rest-eau-café, zwemmersterras of bij mooi weer aan de buitenbar.

Meer weten

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over