Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Meer info

Het leukste zwemparadijs!

LAGO Sint-Truiden Bloesembad

⚠️ Rode glijbaan tijdelijk gesloten

Wegens een technisch defect is de rode glijbaan voor onbepaalde periode gesloten. We doen ons uiterste best om dit zo snel mogelijk op te lossen. Houd onze website in de gaten voor updates. Onze excuses voor het ongemak.

TIP! Koop je tickets op voorhand in de webshop.

Je ticket is voordeliger, je bezoek is perfect voorbereid en je bent altijd zeker van je plek.
NIEUW! Boek vanaf nu je zwembeurten tot 1 maand op voorhand.

Naar de webshop

Dé plezantste uitstap voor het hele gezin!

Roetsj door de glijbanen, laat je meevoeren door de wildwaterbaan, neem een plons in Ollies leuke kinderwereld of laat je verrassen door de golven in het golfslagbad. Wist je dat je in LAGO Sint-Truiden Bloesembad de eerste VR-slide in België kan beleven? Dit mag je niet missen!

Ontdek het zwemparadijs

Het eerste zoutbad in Limburg

Een vakantie aan de Dode Zee, dat klinkt voor velen als een geweldige, maar jammer genoeg verre droom. Maar niet getreurd! Nu kan je komen ontspannen in de wellnesszone van LAGO Sint-Truiden Bloesembad. Hier vind je het allereerste zoutbad van Limburg. Maar wat is het en wat zijn nu de voordelen van drijven in een zoutbad?

Kom het hier te weten

Uit eten na het zwemmen

Tijdens het zwemmen kan je je honger en dorst stillen op het zwemmersterras. Na je deugddoende zwembeurt maak je je dagje uit helemaal compleet met een gezellig etentje in onze kindvriendelijke brasserie, LAGO Bistro. Voor je kinderen is het hier écht een feest! Ze leven zich uit in de leuke buiten- en binnenspeeltuin met virtueel aquarium. Ook aan tafel voelen ze zich koning te rijk wanneer ze hun favoriet gerecht opsmullen. 

Ontdek LAGO Bistro

Gezond bewegen in en naast het water.

Sportzwemmen

Je dagelijkse beweging in het sportbad.

Wil je een beurtenkaart aankopen? Reserveer dan eerst een zwembeurt met beurtenkaart via de webshop en koop je beurtenkaart aan de kassa op de dag van je zwembeurt. Let op! Dit kan enkel tijdens de openingsuren van de kassa's.

Fitness en groepslessen

Snel fit en gezond? Het kan!

Dankzij het innovatief BIOCIRCUIT, een fitnessplan op jouw maat en persoonlijke begeleiding van ervaren sportcoaches ben je zo weer in topvorm! Of sport je liever in groep? Dan mag je onze leuke groepslessen niet missen. Vraag je gratis kennismakingspas en join LAGO CLUB!

Zwemacademie en aquasport

Leren zwemmen bij WaiWai is zo leuk!

Bij WaiWai leert je baby of kind spelenderwijs de verschillende zwemvaardigheden onder begeleiding van ervaren WaiWai-lesgevers. Volwassenen sluiten aan bij één van techniektrainingen of volgen een leuke work-out in het water. Dankzij het grote aanbod aan AquaFit-lessen is er voor elk wat wils!

4000 m² waterpret voor jong en oud!