Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Meer info

Coronavirus

Samen door de storm.

De huidige opgelegde maatregelen zijn hard om dragen voor de recreatieve zwembaden. Diether Thielemans, algemeen directeur van LAGO zwemparadijzen, trekt aan de alarmbel en vraagt extra ondersteuning voor de zwembadsector en gemeenten en steden met een zwembad.

Lees meer

Ja, het was een jaar om snel te vergeten maar er waren ook lichtpuntjes.

2020 zou een vernieuwend jaar worden voor LAGO zwemparadijzen met leuke vooruitzichten voor haar bezoekers en medewerkers maar het werd er eentje met veel onzekerheden. Er zijn nog geen vooruitzichten, ook niet aan de start van dit nieuwe jaar maar LAGO gelooft erin dat 2021 beter wordt en er weer van waterpret genoten kan worden.

Lees meer

LAGO warmt het water weer op.

Op dinsdag 1 december kan er weer gezwommen worden in de sportbaden. LAGO zwemparadijzen warmt het water weer op. Maar wat is nu de ideale temperatuur? vtm nieuws kwam een kijkje nemen achter de schermen.

Lees meer

Aftellen naar een veilige en spetterende gezinsuitstap.

Een dagje staycation boordevol waterpret staat bij heel veel gezinnen op de verlanglijst. Er wordt dan ook vol spanning uitgekeken naar de opening van de subtropische zwembaden van LAGO op 1 juli. Maar hoe verloopt een zwembadbezoek in deze nieuwe situatie? Het wordt ongetwijfeld een spetterende uitstap in een veilige omgeving.

Lees meer

Algemeen directeur van LAGO-zwemparadijzen over de tijdelijke sluiting in de strijd tegen het coronavirus.

Hoe ervaart LAGO zwemparadijzen en haar medewerkers de tijdelijke sluiting omwille van het coronavirus? We spraken erover met algemeen directeur Diether Thielemans. Als warm bedrijf is LAGO in de eerste plaats bekommerd om haar medewerkers. Er wordt vooral vooruit gekeken om bezoekers terug te kunnen ontvangen en meer dan ooit een vlekkeloze service en plezierige ervaring te schenken.

Lees meer

Wat met de waterkwaliteit tijdens de coronaperiode? LAGO doet dagelijks de check-check-check.

Alle LAGO-zwemparadijzen zijn gesloten tijdens de coronaperiode maar de centrummanagers blijven fulltime aan het werk. Zij doen de check-check-check van de waterkwaliteit en zorgen ervoor dat er geen stilstaand water in de installaties is. Zo krijgt bacteriegroei geen schijn van kans.

Lees meer

5 tips om in beweging te blijven nu je je wekelijkse zwem- en fitnessbeurten moet missen!

Het coronavirus gooit ons normale leventje om. We moeten noodgedwongen afstand nemen van elkaar, thuiswerken en onze sportactiviteiten zoals fitness en zwemmen worden geschrapt. Met deze 5 eenvoudige tips blijf je gezond bewegen tijdens de lockdown.

Lees meer