Opgelet: enkel het SPORTBAD is GEOPEND. Reservatie is verplicht! - Het subtropisch zwembad, wellness en het Rest-eau-café blijven gesloten om de verspreiding van COVID-19 af te remmen Meer info

Blog

Werken bij LAGO

Ken je Sander al?

30 maart 2021
Coronavirus

Samen door de storm.

1 maart 2021
Werken bij LAGO

Hoe houdt LAGO haar medewerkers fit?

15 december 2020
Werken bij LAGO
Werken bij LAGO

Nieuwe centrummanager voor LAGO Beveren De Meerminnen

Op 11 januari ging Erik Somers aan de slag als centrummanager in LAGO Beveren De Meerminnen. Net vijftig geworden, tonnen ervaring, heel wat levenswijsheid en enorm veel zin om samen met zijn team een succesverhaal te schrijven. Na zijn eerste werkweken is het hoog tijd voor een korte kennismaking.

Lees meer
Coronavirus
Coronavirus

Ja, het was een jaar om snel te vergeten maar er waren ook lichtpuntjes.

2020 zou een vernieuwend jaar worden voor LAGO zwemparadijzen met leuke vooruitzichten voor haar bezoekers en medewerkers maar het werd er eentje met veel onzekerheden. Er zijn nog geen vooruitzichten, ook niet aan de start van dit nieuwe jaar maar LAGO gelooft erin dat 2021 beter wordt en er weer van waterpret genoten kan worden.

Lees meer
Coronavirus
Coronavirus

LAGO warmt het water weer op.

Op dinsdag 1 december kan er weer gezwommen worden in de sportbaden. LAGO zwemparadijzen warmt het water weer op. Maar wat is nu de ideale temperatuur? vtm nieuws kwam een kijkje nemen achter de schermen.

Lees meer
Coronavirus
Coronavirus

Aftellen naar een veilige en spetterende gezinsuitstap.

Een dagje staycation boordevol waterpret staat bij heel veel gezinnen op de verlanglijst. Er wordt dan ook vol spanning uitgekeken naar de opening van de subtropische zwembaden van LAGO op 1 juli. Maar hoe verloopt een zwembadbezoek in deze nieuwe situatie? Het wordt ongetwijfeld een spetterende uitstap in een veilige omgeving.

Lees meer
Coronavirus
Coronavirus

Algemeen directeur van LAGO-zwemparadijzen over de tijdelijke sluiting in de strijd tegen het coronavirus.

Hoe ervaart LAGO zwemparadijzen en haar medewerkers de tijdelijke sluiting omwille van het coronavirus? We spraken erover met algemeen directeur Diether Thielemans. Als warm bedrijf is LAGO in de eerste plaats bekommerd om haar medewerkers. Er wordt vooral vooruit gekeken om bezoekers terug te kunnen ontvangen en meer dan ooit een vlekkeloze service en plezierige ervaring te schenken.

Lees meer
Coronavirus
Coronavirus

Wat met de waterkwaliteit tijdens de coronaperiode? LAGO doet dagelijks de check-check-check.

Alle LAGO-zwemparadijzen zijn gesloten tijdens de coronaperiode maar de centrummanagers blijven fulltime aan het werk. Zij doen de check-check-check van de waterkwaliteit en zorgen ervoor dat er geen stilstaand water in de installaties is. Zo krijgt bacteriegroei geen schijn van kans.

Lees meer
Kids
Kids

Zo maak je het tijdens de coronaperiode plezant thuis.

Tijdens deze coronaperiode moet je de spetterende gezinsuitstap naar het subtropisch zwembad even missen. Maar wat doe je met je kinderen als je de hele tijd in huis doorbrengt? Om gezinnen te inspireren lanceerde LAGO een kids blog met tal van leuke activiteiten om het plezier thuis te beleven.

Lees meer
Coronavirus
Coronavirus

5 tips om in beweging te blijven nu je je wekelijkse zwem- en fitnessbeurten moet missen!

Het coronavirus gooit ons normale leventje om. We moeten noodgedwongen afstand nemen van elkaar, thuiswerken en onze sportactiviteiten zoals fitness en zwemmen worden geschrapt. Met deze 5 eenvoudige tips blijf je gezond bewegen tijdens de lockdown.

Lees meer
Babyzwemmen
Babyzwemmen

Zwemmen met mijn baby?

Je kijkt waarschijnlijk al uit naar die eerste plons met je baby in het zwembad? Maar vanaf wanneer kan je met je baby komen zwemmen? En is het wel veilig?

Lees meer
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt