Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Meer info

Blog

Schoolreis

Zet je schrap voor de allerleukste schooluitstap!

13 september 2022
Gezinsuitstap

In alle comfort naar jouw favoriete LAGO zwemparadijs?

4 augustus 2022
Werken bij LAGO

Over 10 000 stappen, Pater Karel en de wiggle bridge

8 juni 2022
Gezondheid
Gezondheid

Bewegen in het water: dat is leuk én gezond!

Wil je fitter en gezond in het leven staan? Dan is een plons in het water bij LAGO absoluut een aanrader. Want wie zei dat bewegen niet gezond én leuk kon zijn?

Lees meer
Gezinsuitstap
Gezinsuitstap

Heerlijk én veilig ravotten met de kleinste waterratten

Als ouder ben je vanzelfsprekend bezorgd om je kinderen. Omdat we dat als geen ander begrijpen, hebben we er bij LAGO voor gezorgd dat we er ook voor de allerkleinsten een onvergetelijke en vooral veilige waterervaring van maken. We leggen je graag uit hoe!

Lees meer
Verjaardag
Verjaardag

Hoera, jarig! Zo organiseer je een onvergetelijk verjaardagsfeestje.

Is je zoon of dochter binnenkort jarig en wil je een feest geven dat hij of zij niet snel zal vergeten? Organiseer dan een spetterend verjaardagsfeestje in een subtropisch zwemparadijs! Samen met de vriend(innet)jes van de waterglijbanen roetsjen, in het golfslagbad duiken of de wildwaterbanen verkennen? Het kan allemaal! Wedden dat hier heel veel kinderharten veroverd worden?

Lees meer
Gezinsuitstap
Gezinsuitstap

Kom heerlijk rustig zwemmen op weekdagen

Bij LAGO beleef je water op zijn plezantst! Maar waarom zou je daarmee wachten tot het weekend of een schoolvakantie? Net op weekdagen is het heerlijk rustig genieten van een waar zwemparadijs. We verklappen hieronder alvast enkele hele leuke pluspunten van een zwemuurtje tijdens de week!

Lees meer
Gezinsuitstap
Gezinsuitstap

Safety first! Op deze manieren zorgt LAGO voor een extra veilige zwemomgeving

Bij LAGO is zwemmen leuk, gezond én veilig! Over alle zwemparadijzen heen nemen we die veiligheid serieus. De prioriteit van LAGO is daarbij om iedereen een ontspannende, zorgeloze zwembeurt in een veilige zwemomgeving te bezorgen. Benieuwd welke veiligheidsmaatregelen LAGO allemaal neemt? Ontdek ze hier!

Lees meer
Wellness
Wellness

LAGO brengt de drijfervaring van de Dode Zee tot in Sint-Truiden

Een vakantie aan de Dode Zee, dat klinkt voor velen als een geweldige, maar jammer genoeg verre droom. Maar niet getreurd! LAGO zorgt ervoor dat jij niet ver hoeft te reizen om die zalige drijfervaring zelf mee te maken. Dankzij het splinternieuwe zoutbad, het allereerste in Limburg, kan jij bij LAGO Sint-Truiden Bloesembad even gewichtloos komen drijven als in de Dode Zee!

Lees meer
Gezinsuitstap
Gezinsuitstap

Ouders houden van LAGO. Dit is waarom!

Wie houdt nu niet van een zorgeloos dagje vakantie? Lekkerlang luieren, uren spetteren en samen met de kinderen de tijd van je leven beleven, als dat niet op en top LAGO is! Om dat dagje zorgeloos genieten mogelijk te maken, stelt LAGO alles in het werk om elk onderdeel van jouw bezoek zo familievriendelijk mogelijk te maken. Benieuwd hoe? Met een kindvriendelijke blik en een kritische checklist dompelen we je onder in alles wat de LAGO-ervaring zo uniek maakt.

Lees meer
Coronavirus
Coronavirus

Samen door de storm.

De huidige opgelegde maatregelen zijn hard om dragen voor de recreatieve zwembaden. Diether Thielemans, algemeen directeur van LAGO zwemparadijzen, trekt aan de alarmbel en vraagt extra ondersteuning voor de zwembadsector en gemeenten en steden met een zwembad.

Lees meer
Coronavirus
Coronavirus

Ja, het was een jaar om snel te vergeten maar er waren ook lichtpuntjes.

2020 zou een vernieuwend jaar worden voor LAGO zwemparadijzen met leuke vooruitzichten voor haar bezoekers en medewerkers maar het werd er eentje met veel onzekerheden. Er zijn nog geen vooruitzichten, ook niet aan de start van dit nieuwe jaar maar LAGO gelooft erin dat 2021 beter wordt en er weer van waterpret genoten kan worden.

Lees meer
Werken bij LAGO
Werken bij LAGO

Hoe houdt LAGO haar medewerkers fit?

Als sportief en betrokken bedrijf motiveert LAGO haar personeelsleden om ook thuis te blijven bewegen nu ze voor de tweede keer een langdurige sluiting meemaken. Ontdek hier hoe ze fit blijven.

Lees meer