Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Meer info

Werken bij LAGO

Over dansen op Beyoncé, caesarsalades en Julia Roberts

20 vragen aan Gerrit Van Eerdewegh, LAGO Beverens nieuwe centrummanager. LAGO is in volle groei. Zowel in onze nagelnieuwe centra als gevestigde zwemparadijzen verwelkomen we regelmatig nieuwe gezichten. In deze Maand van ons Personeel stellen we er dan ook een paar aan jullie voor. Na zijn naamgenoot uit Grimbergen eerder deze maand laten we graag Gerrit Van Eerdewegh, LAGO Beverens nieuwe centrummanager, aan het woord.

Lees meer

Over 10 000 stappen, Pater Karel en de wiggle bridge

20 vragen aan Gerrit Leemans, LAGO Grimbergens nieuwe centrummanager. LAGO is in volle groei. Zowel in onze nagelnieuwe centra als gevestigde zwemparadijzen verwelkomen we regelmatig nieuwe gezichten. In deze Maand van ons Personeel stellen we er dan ook graag een paar aan jullie voor. Gerrit Leemans, centrummanager van LAGO’s nieuwste zwemparadijs te Grimbergen, mag de spits afbijten!

Lees meer

Ken je Sander al?

Dankzij zijn jarenlange operationele ervaring in Belgische binnenspeeltuinen en zijn enthousiasme om gezinnen een zorgeloze uitstap te bezorgen, is hij de geknipte man om het subtropisch zwembad in de kindvriendelijke gemeente Pelt te leiden. Maak kennis met Sander Bochman, de nieuwe centrummanager van LAGO Pelt Dommelslag.

Lees meer

Hoe houdt LAGO haar medewerkers fit?

Als sportief en betrokken bedrijf motiveert LAGO haar personeelsleden om ook thuis te blijven bewegen nu ze voor de tweede keer een langdurige sluiting meemaken. Ontdek hier hoe ze fit blijven.

Lees meer