Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Meer info

In alle comfort naar jouw favoriete LAGO zwemparadijs?

Gezinsuitstap

Ja, graag! In LAGO zwemparadijzen beleef je water op zijn plezantst. Op zoek naar een zalige gezinsuitstap waar je naar hartenlust en in alle rust geniet van waterpret? Reserveer jouw zwembeurt voordelig via de webshop… en je bent helemaal klaar voor een spetterende uitstap vol plezier!  

Vakantie dichtbij huis 

Een ritje naar de zee? Dan heb je de kans om in de file te staan… Een bezoekje met het hele gezin aan een pretpark? Dan kun je wel al wat centjes kwijt zijn… Ga voor een budgetvriendelijk uitje dichtbij huis en zoek het avontuur op in een LAGO zwemparadijs bij jou in de buurt! Jong én oud leeft zich volledig uit dankzij het uitgebreid binnen- en buitenaanbod. Kinderbaden, glijbanen, wildwaterbanen, golfslagbaden, wellness met sauna’s en warme lagunes, sportbaden, buitenbaden, … voor elk wat wils! Da’s waar voor je geld. 

Jouw voordelige zwembeurt 

Om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van een zalige en zorgeloze zwemuitstap, werken we met online reservatie. Zo ben je altijd zeker van plekje en heb je zicht op de beschikbare momenten en capaciteit. Op die manier vermijd je teleurgestelde gezichten wanneer je zonder reservatie aan een uitverkocht zwemparadijs staat. Meer nog! Wie online een ticketje aankoopt, heeft 1 euro per ticket korting. Alleen maar voordelen wanneer je je ticket via de webshop aankoopt dus!  

101x van de glijbaan?! 

Toegangsticket gereserveerd? Check! Begin je dag met waterpret en tropisch avontuur. Zoef door één van de glijbanen en je dag kan sowieso niet meer stuk. Kom in de vakantie ’s ochtends langs en je ervaart de rust van een zwemparadijs dat net de deuren heeft geopend. Zo kun je 101x na elkaar van de glijbaan gaan, woehoew! Plan je graag een kalmer zwemmoment tijdens de schoolweken? Het weekend start namelijk al op vrijdagavond. Vrijdagavond = ravotten in het water met het hele gezin! 

Je merkt het, een bezoekje aan een LAGO zwemparadijs is sowieso de moeite waard. Niet druk, niet duur, ruim aanbod voor groot en klein en vooral veel amusement! 

Mijn uitstap boeken

Andere artikels

Zet je schrap voor de allerleukste schooluitstap!

Op zoek naar een onvergetelijke schoolreis met de klas? Combineer je graag spanning en plezier? Plan je liever een uitstap die ook bij regenweer kan plaatsvinden? Boek een schooluitstap naar één van de vele LAGO zwemparadijzen, verspreid over heel België! Als leerkracht geniet je samen met je klas van een zorgeloze en ontspannende uitstap.

Lees meer

Over 10 000 stappen, Pater Karel en de wiggle bridge

20 vragen aan Gerrit Leemans, LAGO Grimbergens nieuwe centrummanager. LAGO is in volle groei. Zowel in onze nagelnieuwe centra als gevestigde zwemparadijzen verwelkomen we regelmatig nieuwe gezichten. In deze Maand van ons Personeel stellen we er dan ook graag een paar aan jullie voor. Gerrit Leemans, centrummanager van LAGO’s nieuwste zwemparadijs te Grimbergen, mag de spits afbijten!

Lees meer