Update coronavirus: vergeet je Covid Safe Ticket, eID en mondmasker niet! Meer info

Welkom bij LAGO Pelt Dommelslag

Vandaag open:
09:00-18:00
Check alle openingsuren

⚠ Update coronavirus: vergeet je Covid Safe Ticket, eID en mondmasker niet!

Let op! Covid Safe Ticket verplicht voor alle bezoekers vanaf 16 jaar om toegang te krijgen tot het zwemparadijs en het Rest-eau-café. Voor het sportbad heb je geen CST nodig. Vanaf 12 jaar is ook een identiteitskaart verplicht!
Een mondmasker is verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar (10 jaar vanaf 20 november).
Alle coronamaatregelen

Tickets & reservaties

Ontdek het gezelligste zwemparadijs van Limburg!

Bij LAGO Pelt Dommelslag is het heerlijk toeven. Geniet met het hele gezin van uren waterpret in het zwemparadijs, kom relaxen in de wellness of (leer) zwemmen in ons sportbad!

Het subtropisch zwembad

LAGO Pelt Dommelslag is zoveel meer dan enkel een zwembad! 

Wij bieden een unieke beleving voor jong en oud! Laat je verrassen door het zinnenprikkelende aanbod: Kom zwemmen, plonzen, spelen, roetsjen, duiken en nog veel meer!

Ontdek het zwemparadijs

Kom tot rust in onze wellness

Onze wellness, die gescheiden is van het zwemparadijs en enkel toegankelijk is vanaf 16 jaar, vormt de uitgelezen plek om helemaal te ontspannen na een drukke dag of week!

Bekijk de wellnessfaciliteiten

Sporten

Geen betere sport voor het lichaam en de gewrichten dan zwemmen. Kom baantjes trekken of schrijf je in voor een van de supertoffe aquasporten. Wens je je zwemtechnieken (nog verder) bij te schaven? Bekijk dan de lessen die onze zwemacademie aanbiedt.

Ontdek ons aanbod

Maak je dagje uit compleet met een lekkere hap en drankje!

Kom heerlijk tafelen in het Rest-eau-café Even uitblazen na de sportieve inspanning? Genieten van een lekker diner met de hele familie? Of toch eerder op zoek naar een snelle lunch? Wij bieden het allemaal in een gezellig, familievriendelijk kader.

Schuif je benen onder tafel in ons Rest-eau-café of eet een hapje in het zwemmersterras.

Bekijk ons aanbod

Organiseer het leukste verjaardagsfeestje

en nodig al je vriend(inn)en uit!

Ontdek het ontbijtzwemmen

Wist je dat je op zaterdag en zondag een sportieve zwempartij kan combineren met een smakelijk ontbijt? Ideaal om alle stress van de week achter je te laten!

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt