Vergeet je Covid Safe Ticket, eID en mondmasker niet! Meer info

Welkom bij LAGO Brugge Olympia

Vandaag open:
13:30-21:00
Check alle openingsuren

⚠ Update coronavirus: vergeet je Covid Safe Ticket, eID en mondmasker niet!

Let op! Covid Safe Ticket verplicht voor alle bezoekers vanaf 16 jaar om toegang te krijgen tot het zwemparadijs en het Rest-eau-café. Voor het sportbad heb je geen CST nodig. Vanaf 12 jaar is ook een identiteitskaart verplicht!
Een mondmasker is verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar (10 jaar vanaf 20 november).
Alle coronamaatregelen

Tickets & reservaties

Wellness

Met een wellnessaanbod zowel in open lucht als binnen mag je je alvast opmaken voor een heerlijk ontspannende dag dichtbij huis!

Ontdek onze wellness

Het subtropisch zwembad

Zet je schrap voor wat de leukste dag vakantie voor jong en oud in heel Brugge zal zijn! Kom genieten van uren zwemplezier in de liefst 3 glijbanen, wildwaterbaan, kinderbaden, buitenbaden, en nog veel meer!

Ontdek het subtropisch zwembad

Zo leuk kan sporten zijn

Wist je dat zwemmen tot de gezondste sporten behoort? Het is niet alleen goed voor je spieren en gewrichten, het werkt ook nog eens heel ontspannend.

Ontdek ons sportaanbod

Een geweldige dag vakantie in het Beire bad van Brugge!

Met maar liefst drie glijbanen, een keicoole wildwaterbaan, kinderbaden, een magnifieke buitenwellness en nog véél meer beleef je bij ons de allerleukste uitstap met het ganse gezin!

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt