Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Meer info

Gezinsuitstap

In alle comfort naar jouw favoriete LAGO zwemparadijs?

Ja, graag! In LAGO zwemparadijzen beleef je water op zijn plezantst. Op zoek naar een zalige gezinsuitstap waar je naar hartenlust en in alle rust geniet van waterpret? Reserveer jouw zwembeurt voordelig via de webshop… en je bent helemaal klaar voor een spetterende uitstap vol plezier!

Lees meer

Happen en trappen: de overheerlijke combinatie van fietsen en eten bij Rest-eau-café

Fietsen langs magische plekken, met de wind in je haren en een overheerlijk menu in je buik. Dat is de formule van Happen en Trappen. Ontdek snel meer over de lekkerste fietstochten van Nederland en België, waarbij je uiteraard ook van harte welkom bent bij de LAGO zwemparadijzen.

Lees meer

Heerlijk én veilig ravotten met de kleinste waterratten

Als ouder ben je vanzelfsprekend bezorgd om je kinderen. Omdat we dat als geen ander begrijpen, hebben we er bij LAGO voor gezorgd dat we er ook voor de allerkleinsten een onvergetelijke en vooral veilige waterervaring van maken. We leggen je graag uit hoe!

Lees meer

Kom heerlijk rustig zwemmen op weekdagen

Bij LAGO beleef je water op zijn plezantst! Maar waarom zou je daarmee wachten tot het weekend of een schoolvakantie? Net op weekdagen is het heerlijk rustig genieten van een waar zwemparadijs. We verklappen hieronder alvast enkele hele leuke pluspunten van een zwemuurtje tijdens de week!

Lees meer

Safety first! Op deze manieren zorgt LAGO voor een extra veilige zwemomgeving

Bij LAGO is zwemmen leuk, gezond én veilig! Over alle zwemparadijzen heen nemen we die veiligheid serieus. De prioriteit van LAGO is daarbij om iedereen een ontspannende, zorgeloze zwembeurt in een veilige zwemomgeving te bezorgen. Benieuwd welke veiligheidsmaatregelen LAGO allemaal neemt? Ontdek ze hier!

Lees meer

Ticket enkele reis paradijs: hoe LAGO van jouw staycation een topvakantie maakt

Het Belgische zomerweer beu, maar staat een zonnige last-minute niet meteen op de planning? Niet getreurd, ook dicht bij huis kan je van een heerlijk dagje vakantie in een zalige 30 graden genieten! De LAGO-zwemparadijzen zijn de ideale staycation voor jong en oud!

Lees meer

Ouders houden van LAGO. Dit is waarom!

Wie houdt nu niet van een zorgeloos dagje vakantie? Lekkerlang luieren, uren spetteren en samen met de kinderen de tijd van je leven beleven, als dat niet op en top LAGO is! Om dat dagje zorgeloos genieten mogelijk te maken, stelt LAGO alles in het werk om elk onderdeel van jouw bezoek zo familievriendelijk mogelijk te maken. Benieuwd hoe? Met een kindvriendelijke blik en een kritische checklist dompelen we je onder in alles wat de LAGO-ervaring zo uniek maakt.

Lees meer