Welkom bij LAGO CLUB Zwevegem Fit.

Sporten en plezier maken onder één dak vanaf 30 juni 2018

Met een gloednieuwe sport- en recreatiesite in Zwevegem breidt LAGO volop uit. Zeer binnenkort kunnen de inwoners van Zwevegem en omgeving meegenieten van dat geweldige vakantiegevoel dichtbij huis. Het aanbod is zo gekozen dat zowel jong als minder jong er hun hart zullen kunnen ophalen in het sportbad, warme lagune, peuterbad, sauna, speeltuin, Rest-eau-café en … de fitness! Met deze laatste heeft Fit., de naam van de nieuwe site, meteen een heuse primeur in handen.

Kinderbad

Plonzen, spetteren, spelen in het water: dat bezorgt jou en je kleine spruit ongetwijfeld heel wat onvergetelijke herinneringen!

Ontdek meer

Zwemmersterras

Honger of dorst gekregen van al dat ravotten? Ons zwemmersterras voorziet je graag van de nodige drankjes en heerlijke snacks!

Ontdek meer

Sportbad

Baantjes trekken of (beter) leren zwemmen: in het sportbad met beweegbare bodem van meer dan 300 m² en in een temperatuur van 28 graden Celsius voel je je vast als een vis in het water!

Ontdek meer

Sauna

Ervaar zelf de positieve effecten van een saunabezoek.

Ontdek meer

Warme lagune

Na de sportieve inspanning volgt de ontspanning: laat je meedrijven met de stroming in de warme lagune en laat de water- en luchtmassages je spieren losmaken. Heerlijk, niet?

Ontdek meer

Rest-eau-café

Een snelle hap of drankje of toch liever een uitgebreide lunch of diner? In ons Rest-eau-café staat de drankjes heerlijk koud, zijn de maaltijden lekker vers en zorgen we voor een gezellig kader.

Ontdek meer

Met wie kom je langs?

Bekijk wat ons zwemparadijs voor jouw gezelschap in petto heeft!

De leukste verjaardagsfeestjes

Nodig al je vrienden en vriendinnen uit voor het zwembadfeest van het jaar!

Lees er alles over

Honger of dorst gekregen?

Energie opdoen bij een lekker glaasje of hapje? Schuif je benen onder tafel in ons Rest-eau-café of zwemmersterras.

Ontdek onze horeca