360°

Welkom bij LAGO CLUB Zwevegem Fit.

Sporten en plezier maken onder één dak

Met een gloednieuwe sport- en recreatiesite in Zwevegem breidt LAGO volop uit. Sinds eind juni kunnen de inwoners van Zwevegem en omgeving meegenieten van dat geweldige vakantiegevoel dichtbij huis. Het aanbod is zo gekozen dat zowel jong als minder jong er hun hart kunnen ophalen in het sportbad, warme lagune, peuterbad, sauna, speeltuin, Rest-eau-café en … de fitness! Met deze laatste heeft Fit., de naam van de nieuwe site, meteen een heuse primeur in handen.

Kinderbad

Plonzen, spetteren, spelen in het water: dat bezorgt jou en je kleine spruit ongetwijfeld heel wat onvergetelijke herinneringen!

Ontdek meer

Zwemmersterras

Honger of dorst gekregen van al dat ravotten? Ons zwemmersterras voorziet je graag van de nodige drankjes en heerlijke snacks!

Ontdek meer

Sportbad

Baantjes trekken of (beter) leren zwemmen: in het sportbad met beweegbare bodem van meer dan 300 m² en in een temperatuur van 28 graden Celsius voel je je vast als een vis in het water!

Ontdek meer

Sauna

Ervaar zelf de positieve effecten van een saunabezoek.

Ontdek meer

Warme lagune

Na de sportieve inspanning volgt de ontspanning: laat je meedrijven met de stroming in de warme lagune en laat de water- en luchtmassages je spieren losmaken. Heerlijk, niet?

Ontdek meer

Rest-eau-café

Een snelle hap of drankje of toch liever een uitgebreide lunch of diner? In ons Rest-eau-café staat de drankjes heerlijk koud, zijn de maaltijden lekker vers en zorgen we voor een gezellig kader.

Ontdek meer

Groepslessenzaal

Bewegen in een leuke groepssfeer, al dan niet op de juiste beat, klinkt je dat niet als muziek in de oren? Met een uitgebreid aanbod aan groepslessen telkens gegeven door gediplomeerde lesgevers zit er vast wel een les tussen die bij jou past.

Ontdek meer

Group cycling zaal

Hou je van een intensieve training op een spinningfiets waarbij je genet van ritten boordevol entertainment en motivatie? Mag daar een inspirerende video en stevige beat bij om die typische sportieve group cycling-vibe te creëren? Dan ben je hier op het juiste adres!

Ontdek meer

Fitness

Naar welk doel je ook toe werkt, of het dan fit blijven, conditie opbouwen of verbeteren, gewicht verliezen of spiermassa opbouwen is, het LAGO CLUB-team staat je bij met de nodige tips en professioneel advies.

Ontdek meer

Met wie kom je langs?

Bekijk wat ons zwemparadijs voor jouw gezelschap in petto heeft!

Summerchallenge!

Sport onder professionele begeleiding, krijg persoonlijk voedingsadvies en bereik je doel voor het zomerverlof!
Je hebt niets te verliezen, enkel tijd.

De leukste verjaardagsfeestjes

Nodig al je vrienden en vriendinnen uit voor het zwembadfeest van het jaar!

Lees er alles over

Honger of dorst gekregen?

Energie opdoen bij een lekker glaasje of hapje? Schuif je benen onder tafel in ons Rest-eau-café of zwemmersterras.

Ontdek onze horeca

Kennismakingspas

Met je gratis kennismakingspas geniet je van een uur kennismakingstraining met een van onze gekwalificeerde trainers