Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

Welkom bij LAGO Lier De Waterperels

TIP! Koop je tickets op voorhand in de webshop.

Je ticket is voordeliger, je bezoek is perfect voorbereid en je bent altijd zeker van je plek.
NIEUW! Boek vanaf nu je zwembeurten tot 1 maand op voorhand.

Naar de webshop

Dé plezantste uitstap voor het hele gezin!

Roetsj door de glijbanen, trotseer de hoogste golven in het golfslagbad en laat je meevoeren in een van de wildwaterbanen. Ontspan in warme lagune met watermassage of neem een spetterende duik in het verwarmd buitenbad. De jongste bengels leven zich uit in het warm kinderbad en heuse waterspeeltuin met verschillende waterspelletjes en attracties. Waterpret in zicht!

Ontdek het zwemparadijs

Ontspan in onze wellness

Een bezoek aan de sauna, stoombad en warme lagune: dat is heerlijk wegdromen en ontspannen in zalige temperaturen en dat allemaal dichtbij huis! 

Ontdek ons wellnessaanbod

Sporten

Geen gezondere sport dan zwemmen! Vind je nieuwste hobby in ons aanbod zwemlessen, aquasporten of trek enkele baantjes in het 25 meterbad.

Ontdek ons sportaanbod

Maak je dagje uit compleet met een lekkere hap en drankje!

Kom heerlijk tafelen in LAGO Bistro. Even uitblazen na de sportieve inspanning? Genieten van een lekker diner met de hele familie? Of toch eerder op zoek naar een snelle lunch? Wij bieden het allemaal in een gezellig, familievriendelijk kader.

Schuif je benen onder tafel in onze gezellige brasserie of eet een hapje op het zwemmersterras.

Bekijk ons aanbod

Organiseer je verjaardagsfeestje

Geef het feest van de eeuw in het leukste zwemparadijs van Lier en omgeving!

Combiticket: Inkomticket + menu vanaf €15,50

Combineer een zwembeurt met een menu om je honger te stillen, zodat je met nieuwe energie opnieuw in het aanbod kan vliegen.

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over