Krokusvakantie: opgelet het zwemparadijs is geopend vanaf 10u00 (enkel op zondag vanaf 9u00). Vergeet je ID niet, verplicht vanaf 12j. Meer info

Welkom bij LAGO Lier De Waterperels

De leukste uitstap met het hele gezin in Lier en omgeving!

Krijg de kriebels in je buik op de glijbaan en wildwaterbaan, plons in de kinderbaden, zwem in het buitenzwembad of kom tot rust in de wellness!

Het subtropisch zwembad

Krijg de kriebels in je buik op de glijbaan en wildwaterbaan, plons in de kinderbaden, zwem in het buitenzwembad of kom tot rust in de wellness!

Ontdek het zwemparadijs

Ontspan in onze wellness

Een bezoek aan de sauna, stoombad en warme lagune: dat is heerlijk wegdromen en ontspannen in zalige temperaturen en dat allemaal dichtbij huis! 

Ontdek ons wellnessaanbod

Sporten

Geen gezondere sport dan zwemmen! Vind je nieuwste hobby in ons aanbod zwemlessen, aquasporten of trek enkele baantjes in het 25 meterbad.

Ontdek ons sportaanbod

Maak je dagje uit compleet met een lekkere hap en drankje!

Kom heerlijk tafelen in het Rest-eau-café Even uitblazen na de sportieve inspanning? Genieten van een lekker diner met de hele familie? Of toch eerder op zoek naar een snelle lunch? Wij bieden het allemaal in een gezellig, familievriendelijk kader.

Schuif je benen onder tafel in ons Rest-eau-café of eet een hapje in het zwemmersterras.

Bekijk ons aanbod

Organiseer je verjaardagsfeestje

Geef het feest van de eeuw in het leukste zwemparadijs van Lier en omgeving!

Ontbijtzwemmen

Kom op zaterdag- en zondagvoormiddag ontbijtzwemmen bij LAGO De Waterperels! Geniet eerst met het hele gezin of gezelschap van een lekker ontbijt en duik daarna ons zwembad in.