Nieuwe kledijvoorschriften: enkel aanspannende zwemkledij toegelaten. Ticketreservatie via onze webshop sterk aangeraden. VOLZET = VOLZET. Meer info

Reserveren is verplicht

Welkom bij LAGO Kortrijk Weide

TIP! Koop je tickets op voorhand in de webshop.

Je ticket is voordeliger, je bezoek is perfect voorbereid en je bent altijd zeker van je plek.

Naar de webshop

Identiteitskaart is verplicht.

Voor elke persoon vanaf 12 jaar zijn er verplichte bezoekersregistraties aan de kassa. Breng altijd je identiteitskaart mee.

Let op! Vanaf 2 juli zijn er nieuwe zwemkledingvoorschriften!
Zwemshorten zijn niet meer toegelaten!


kledingvoorschriften_welkledingvoorschriften_niet

OK: zwemslip, zwemboxer of korte, aanspannende zwembroek, badpak & bikini
Niet OK: zwemshort of boardshort, T-shirts, kleedjes, rokjes & strings, burkini’s & hoofddeksels (behalve badmuts), ondergoed (ook niet onder de zwemkleding)

PRIMEUR: betaal binnenkort met ecocheques!

Door onze geleverde inspanningen om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden, behaalden we ons internationaal duurzaamheidslabel (Green Key). Om hierin nog verder te gaan, kan je binnenkort bij ons met ecocheques betalen. 

Meer info

De combideals zijn terug!

Koop nu je voordelig ticket in combinatie met een heerlijk menu op het zwemmersterras.

Kinderen krijgen een verrassingsbox met chicken nuggets, frietjes, een drankje en een leuke surprise! Voor volwassenen staat er een heerlijke hamburger met frietjes op het menu. 


  • Combideal tot 12 jaar €17,90 p.p.
  • Combideal vanaf 12 jaar: €21,90 p.p.

VR-slide

De virtual slide neemt je vanaf 6 tot 12 jaar mee op een avontuurlijke tocht door drie leuke thema’s: jungle, space en snow. Aan de ingang van de glijbaan kies je zelf één van de virtuele werelden en zet je een VR-bril op om aan het avontuur te beginnen. Een ritje op een houten rollercoaster, een ruimtereis tussen planeten of een afdaling in een sneeuwlandschap staan op het keuzemenu. Je kan gratis gebruikmaken van de VR wanneer je een ticket voor het subtropisch zwemparadijs hebt aangekocht.

De VR-slide is steeds beschikbaar op maandag, woensdag en vrijdag tussen 15 en 16u, tijdens schoolvakanties iedere dag tussen 11 en 12u.


Vier je feestje bij LAGO!

Hiep Hiep Hoera!

In LAGO Kortrijk Weide organiseer je een spetterend verjaardagsfeestje vanaf 8 kinderen tot en met 15 jaar.
Een feestformule bestaat uit 4 uur waterpret in het subtropisch zwembad en een overheerlijk menu op het zwemmersterras voor elk kind. Bovenop het plezantste feestje met vrienden ontvangt je jarige een leuk LAGO-cadeau.


Het subtropisch zwembad

In het subtropisch zwemparadijs LAGO Kortijk Weide beleef je een dagje vakantiepret met het hele gezin. Voor zowel jong als oud staat er eindeloos veel waterpret op de agenda. 

Ontdek het subtropisch zwembad

Meer water, meer plezier!

Zin om dichtbij huis te genieten van dat heerlijke vakantiegevoel?
Bij LAGO Kortrijk Weide beleef je een spetterende (halve) daguitstap met het ganse gezin.
De allerkleinsten spetteren erop los in de waterspeeltuin en avontuurlijke waterratten overwinnen de langste wildwaterbaan van de Benelux.
Maar ook wellnessliefhebbers en sporters hebben het er naar hun zin.

Ontspan in onze wellness

Een bezoek aan de sauna, stoombad en warme lagune: dat is heerlijk wegdromen en ontspannen in zalige temperaturen en dat allemaal dichtbij huis!

Klik hier voor meer info

Hoog veiligheidsniveau!

Wist je dat onze redders assistentie krijgen van het hoogtechnologische angel eye antidrenkelingensysteem?

Zwemmen in veiligheid is topprioriteit bij LAGO-zwemparadijzen. We doen beroep op gekwalificeerde redders en geven hen extra ondersteuning door een innovatieve onderwatercamera. Deze registreert de activiteiten onderwater en registreert onmiddellijk een onveilige situatie zoals een lichaam op de bodem. Binnen 15 seconden wordt er een alarmsignaal uitgezonden naar een mobiele telefoon en speciale horloges. Zo kan er nog sneller ingegrepen worden bij alarmerende situaties. 

Een cadeau waar je echt ondersteboven van bent!

Op zoek naar een origineel cadeau? Verras je vrienden en familie met een voucher of cadeaubon voor een unieke belevenis in LAGO Kortrijk Weide met:

Een cadeau waar je echt ondersteboven van bent!

Organiseer je verjaardagsfeestje

Geef je kind een onvergetelijk verjaardagsfeestje cadeau in het leukste zwemparadijs!

Honger naar meer

Energie opdoen bij een lekker glaasje of hapje? Schuif je benen onder tafel in het Rest-eau-café of kom smullen in zwemkledij op het zwemmersterras.

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over