Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Meer info

Zet je schrap voor de allerleukste schooluitstap!

Roetsj met je leerlingen het avontuur tegemoet !

Een spetterende klasuitstap!

Tijdens een schooluitstap naar LAGO zwemparadijzen beleeft zowel jong als oud eindeloos veel plezier. Als leerkracht geniet je samen met je klas van een zorgeloze, ontspannende en veilige schooluitstap. Zijn jullie er klaar voor?!

Waarom kies je voor een schoolreis naar LAGO zwemparadijzen?

  • Plezier en avontuur voor elk kind en elke leeftijd.
  • Dankzij het all-weather aanbod ben je zeker van een geslaagde dag, zelfs bij regen.
  • Je leerlingen zijn voortdurend in beweging en leren zwemmen in bewegend water. 
  • Je schooluitstap is heel voordelig in prijs.
  • Er is altijd een LAGO zwemparadijs in de buurt van je school.

"Weet je nog? Dat was toch de leukste schoolreis!"

Dankzij het sensationeel aanbod zullen je leerlingen niet snel uitgebabbeld zijn over deze schooluitstap. Wateravonturiers roetsjen door de glijbanen, trotseren de hoogste golven in het golfslagbad en maken een adembenemende rit door het kolkend water van de wildwaterbaan. Dit is een onvergetelijke herinnering voor heel de klas!


Waterpret voor iedereen

Voor de leerlingen die het wat rustiger willen, staat er een heerlijke watermassage in de warme lagune of een spetterende duik in het verwarmd buitenbad op het programma. Wist je dat je ook met de kleinste wateravonturiers veilig naar LAGO zwemparadijzen kan reizen? Plonzen en spelen in het warme water. Dit is zo leuk!

Altijd mooi weer!

Wordt er regen voorspeld net op de dag van jullie jaarlijkse uitstap? Geen probleem! Dankzij het binnen- en buitenaanbod valt je schoolreis nooit in het water. Bovendien is het op elk moment in het jaar een heerlijke 30°C. Zo wordt dit een dagtrip naar een subtropische bestemming dichtbij huis. Heerlijk toch!

'Ik ben wel 20 keer door de wildwaterbaan gegaan!'

"Wij hebben dorst."

Van al dat spelen en ravotten krijg je natuurlijk dorst. In je voordelige uitstap naar het zwemparadijs is altijd een waterijsje of een drankje inbegrepen. Hiervoor kan je terecht aan het zwemmersterras. Je hoeft het zwembad dus niet uit. 

Wil jij je leerlingen helemaal in de watten leggen? Kies dan voor één van onze verrassingsmenu's. Zo kan je ook die honger stillen.
Liever een eigen lunchpakket? Op sommige locaties kan dit. Informeer je hierover bij het zwemparadijs van je keuze.

Ik wil meer info

Samen met je gezin al eens komen testen en genieten?

50% korting voor leerkrachten tijdens paas- en herfstvakantie

Als leerkracht ontvang je tijdens de paas- en herfstvakantie 50% korting op individuele tickets voor het subtropisch zwembad. Enkel op vertoon van je Klasse-lerarenkaart aan de kassa en na online reservatie met je kortingscode. Deze kan je op de website van Klasse terugvinden.

Mijn kortingscode ontdekken

Plezant, sportief en educatief!

Een schoolreis naar LAGO zwemparadijzen biedt nog meer bovenop 'fun en avontuur'. Een uitstap naar het subtropisch zwembad is geschikt voor de invulling van je sportdag of is een perfecte aanvulling op de sportieve onderwijsdoelen. Terwijl je studenten zich ten volle uitleven in het zwemparadijs, zijn ze niet alleen voortdurend in beweging, maar oefenen ze gelijktijdig ook hun zwemvaardigheden in bewegend water. Zwemmen tegen de stroming in, is toch net iets uitdagender dan zwemlessen in de loop van het schooljaar.  

Kan ik meer info krijgen?

Maak er een extra sportieve schooluitstap van!

Op verschillende locaties zijn er volledig uitgeruste sporthallen en -velden. Je kan er het plezier in het zwembad afwisselen met sportieve activiteiten binnen en buiten. Je reisje naar LAGO zwemparadijzen kan dus zo omgetoverd worden in een reis rond de wereld.

Ultieme schoolreistip: Speelpunt Zwevegem

Speelpunt is de gedroomde bestemming voor zowel actieve kleuters als avontuurlijke lagereschoolkinderen. Met 2500 m² speelpret zijn ze hier niet snel uitgespeeld. Klimmuren, Playmobil, LEGO, speelkooien, interactieve games,... zorgen voor een hele dag sport- en speelplezier. En ook jij als leerkracht beleeft gegarandeerd een leuke uitstap naar deze unieke binnenspeeltuin! 

TIP: combineer deze leuke uitstap met waterpret in LAGO Kortrijk Weide (15 min. reistijd vanaf Speelpunt) of extra beweging in de sporthal.

Tarieven schoolreis


50-100 leerlingen

+100 leerlingen

3 uur waterpret in het zwemparadijs en een waterijsje of drankje
€ 7,90 per leerling€ 6,90 per leerling
3 uur waterpret in het zwemparadijs en een verrassingsmenu met frietjes, snack, saus, drankje€ 11,90 per leerling
€ 10,90 per leerling
3 uur waterpret in het zwemparadijs en een hamburgermenu met drankje
€ 12,90 per leerling
€ 11,90 per leerling
Begeleider die meezwemt 18+:
Verplicht 1 begeleider per 10 zwemmers
Let op! Bij hele kleine kinderen voorzie je minimum 1 begeleider per 5 zwemmers.
€ 7,90 per begeleider€ 6,90 per begeleider
Begeleider aan de kant
GratisGratis

Meer info aanvragen.

Er is altijd een LAGO zwemparadijs in de buurt van je school.

Naar waar rijdt jullie schoolbus volgende keer uit?

Maak hierna je keuze om vrijblijvend informatie op maat te verkrijgen bij een van onze LAGO zwemparadijzen.
Op de website van je favoriete reisbestemming vind je een overzicht van het volledig aanbod. Dit kan verschillend zijn per locatie.