Zin in een subtropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht vanaf 12 jaar). Meer info

Welkom bij LAGO Gent Rozebroeken!

TIP! Koop je tickets op voorhand in de webshop.

Je ticket is voordeliger (1 euro per ticket goedkoper wanneer je online reserveert), je bezoek is perfect voorbereid en je bent altijd zeker van je plek.

Naar de webshop

Let op! Identiteitskaart is verplicht en vergeet niet om 1 euro muntstuk mee te nemen voor de lockers!

Voor elke persoon vanaf 12 jaar zijn er verplichte bezoekersregistraties aan de kassa. Breng altijd je identiteitskaart mee.

Het subtropisch zwembad

Of je nu houdt van een stevige portie adrenaline, de rust en ontspanning van de wellness wil opzoeken of onvergetelijke momenten wil beleven met je kleine spruit, het zwemparadijs is ongetwijfeld jouw nieuwe place-to-be!

Ontdek het subtropisch zwembad

Leef je sportief uit

Zet je schrap voor eindeloos sportplezier met een geweldig olympisch zwembad, tal van sportzalen, een stevig aanbod aan aquasports en een zwemacademie voor zowel beginnende als ervaren zwemmers.

Meer info

Uitblazen na een drukke werkdag of -week?

In onze wellness kan je 7 dagen op 7 terecht voor dat welgekomen moment van rust en ontspanning. Ontdek zeker ook de relaxerende behandelingen in onze B’eau Wellness!

Ontdek ons wellnessaanbod

WIJ ZIJN WERELDRECORDHOUDER BOMMETJE!

BOMMETJEEEEE! Op zaterdag 25 juni sprongen maar liefst 298 waterratten om 17u30 tegelijkertijd in het olympisch sportbad van LAGO Gent Rozebroeken. Het record is daarmee, onder toeziend oog van GUINNESS WORLD RECORDS, ruimschoots verbroken. Het startschot is gegeven… wij zijn helemaal klaar voor de zomer!

Tal van enthousiastelingen stonden te popelen om samen met MNM-DJ Alexandra Gadzina hét perfecte bommetje uit te voeren. Om 17u30 was het dan zo ver. GUINNESS WORLD RECORDS keek ernaar… en zag dat het goed was! De eerste poging was direct een schot in de roos. Met 298 correct uitgevoerde bommetjes zitten we 66 boven het vorig record.

WIJ ZIJN WERELDRECORDHOUDER BOMMETJE!

Maak je dagje uit compleet met een lekkere hap en drankje!

Kom heerlijk tafelen in het Rest-eau-café. Even uitblazen na de sportieve inspanning? Genieten van een lekker diner met de hele familie? Of toch eerder op zoek naar een snelle lunch? Wij bieden het allemaal in een gezellig, familievriendelijk kader.

Schuif je benen onder tafel in ons Rest-eau-café of eet een hapje in het zwemmersterras.

Bekijk ons aanbod

Organiseer het allerleukste verjaardagsfeestje

Droom jij er ook van om al je vrienden uit te nodigen voor een spetterend zwembadfeest? Bij ons kan het!

Ontdek onze Pure Wellness momenten

Ontspannen tijdens de weekdagen, wie zegt daar nu nee tegen? ENKEL 18+!

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over