Reserveer je ticket online, zo ben je zeker van je plekje! Breng je eID en € 1 mee (verplicht vanaf 12 jaar). Meer info

Welkom bij LAGO Gent Rozebroeken!

TIP! Koop je tickets op voorhand in de webshop.

Je ticket is voordeliger, je bezoek is perfect voorbereid en je bent altijd zeker van je plek.

Naar de webshop

Let op! Identiteitskaart is verplicht.

Voor elke persoon vanaf 12 jaar zijn er verplichte bezoekersregistraties aan de kassa. Breng altijd je identiteitskaart mee.

Dé plezantste uitstap voor het hele gezin!

Roetsj door de glijbanen, trotseer de hoogste golven in het golfslagbad en laat je meevoeren in een van de wildwaterbanen. Ontspan in warme lagune met watermassage of neem een spetterende duik in het verwarmd buitenbad. De jongste bengels leven zich uit in het warm kinderbad en heuse waterspeeltuin met verschillende waterspelletjes en attracties. Waterpret in zicht!

Ontdek het subtropisch zwembad

Gezond bewegen in en naast het water

Sportzwemmen

Neem een duik in het Olympisch bad

Of je nu een beginnend zwemmer of een ervaren sporter bent, het Olympisch bad (28°C) met liefst 10 banen van 50 meter lang is 7 dagen op 7 voor jou geopend. Door de twee beweegbare bodems kan iedere doelgroep er terecht. In het sportbad kun je daarenboven ook terecht voor een aquasportles, techniektraining voor volwassenen of zwemlessen voor kinderen.

Fitness en (aqua)groepslessen

Ontdek onze LAGO CLUB fitness

Ben je op zoek naar een gezellige club met ruime openingsuren, persoonlijke begeleiding en waar je met een gepersonaliseerd trainingsschema kan fitnessen? In onze boetiekfitness kan iedereen naar hartenlust komen sporten, ongeacht je leeftijd, sportniveau of persoonlijk doel. Ontdek onze in- en ontspannende groepslessen in de LAGO CLUB STUDIO, combineer het fitnessen met een bezoekje aan het (subtropisch) zwemparadijs of leef je helemaal uit in het water tijdens een van onze aqualessen.

Zwemacademie kinderen en volwassenen

Leren zwemmen bij WaiWai

Bij WaiWai volgen baby's en kinderen een leuk traject waar vaardigheid, veiligheid, motivatie en plezier centraal staan. Ervaren lesgevers begeleiden jouw kind(eren) volgens de leerlijn van Netwerk Sociaal Sportbeleid (Voorheen ISB). Volwassenen sluiten aan bij één van techniektrainingen.

En nog veel meer...

Attractie in het zwemparadijs

Ga op avontuurlijke tocht in de VR slide

De virtual slide neemt je vanaf 8 jaar mee op een avontuurlijke tocht door drie leuke thema’s: jungle, space en snow. Aan de ingang van de glijbaan kies je zelf één van de virtuele werelden en zet je een VR-bril op om aan het avontuur te beginnen. Een ritje op een houten rollercoaster, een ruimtereis tussen planeten of een afdaling in een sneeuwlandschap staan op het keuzemenu. Je kan gratis gebruikmaken van de VR wanneer je een ticket voor het subtropisch zwemparadijs hebt aangekocht.

LAGO Bistro & Fil's Food Corner

Honger of dorst voor of na het zwemmen?

Tijdens het zwemmen kan je je honger en dorst stillen op Fil's Food Corner, ons zwemmersterras. Na je deugddoende zwembeurt maak je je dagje uit helemaal compleet met een gezellig etentje in onze kindvriendelijke brasserie, LAGO Bistro. Voor je kinderen is het hier écht een feest! Ze leven zich ondertussen uit in de leuke buiten- en binnenspeeltuin.


Haal(t) het mooiste uit jezelf

Schoonheidssalon B'eau Wellness

Gun jezelf een me-time momentje en boek een (schoonheids)behandeling. Kom helemaal tot rust in ons sfeervolle schoonheidssalon. Sari en Dorien leggen je helemaal in de watten tijdens een massage, manicure, pedicure, wimper- of wenkbrauwbehandeling, gezichtsbehandeling, ... Noem maar op!

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over