SAFE Swim Zone: vergeet je ID niet (verplicht vanaf 12jaar) Meer info

Subtropisch zwembad

De leukste uitstap met het hele gezin in Lier en omgeving!

Krijg de kriebels in je buik op de glijbaan en wildwaterbaan, plons in de kinderbaden, zwem in het buitenzwembad of kom tot rust in de wellness!

Kinderbaden

LAGO Lier De Waterperels tovert in geen tijd een glimlach op je kinds gezicht bij het zien van onze 3 geweldige kinderbaden!

Wildwaterbaan

Als in een tropische wildwaterrivier van liefst 100 meter lang laat je je meevoeren in een attractie die je enkel in onze zwemparadijzen zult vinden!

Waterglijbanen

Sinds afgelopen zomer moet je bij LAGO Lier De Waterperels zijn voor een glijbaan in ware wereldprimeur!

Golfslagbad

Trotseer de woeste golven als ware kapitein of surfer in het golfslagbad.

Buitenbad

Het hele jaar door genieten van zwemmen in de buitenlucht. Wist je dat dit het hele jaar door mogelijk is in het verwarmd buitenzwembad?

Ligweide

Luilekker genieten met de zon op je snoet en het water aan je voeten. Ook nood aan een zalige dag nietsdoen? Of even uitblazen van de daguitstap met de kinderen?

Zwemmersterras

Honger gekregen na al dat ravotten? Kom in je zwemkledij smullen van lekkere snacks en drankjes!

Zwemmersterras

Kinderwereld

Eindeloos ravotten met je baby, peuter of kleuter? Spetter samen in het leukste zwemparadijs op aarde.

Kinderwereld

Wellness

Met de prijs van een toegangsticket voor het zwemparadijs kan je ook onbeperkt genieten van onze wellnessfaciliteiten: geweldig, niet? Geniet dus na al die waterpret van wat heerlijke quality time met je gezelschap in de wellness.

  • Warme lagune (34°C)
  • Sauna (75°C)
  • Stoombad (50°C)
Wellness

Zet je schrap voor het leukste subtropisch zwemparadijs van Lier en omgeving!

Een ritje op onze bloedstollende Green Tornado of kriebels in de buik met de hele familie op de Triple Slide-glijbaan: een bezoek aan subtropisch zwembad LAGO Lier De Waterperels in Lier zal je niet snel vergeten! 

Wist je dat we naast de Green Tornado over nog heel wat sensationele attracties beschikken? Zo trotseer je de ontelbare hoge golven in het golfslagbad of waan je je in een tropische wildwaterrivier van liefst 100 meter lang in de unieke wildwaterbaan! Om je daarna uiteraard nog eens aan een ritje in de bloedstollende Green Tornado te wagen uiteraard! Want die spanning en sensatie is nooit ver weg bij LAGO Lier De Waterperels.

Nadien trek je met je gezin richting de openluchtactiviteiten, waar je geniet van de lachende gezichten op de Triple Slide glijbaan, waarna je met z’n allen duikt in het buitenzwembad, een mooi plekje in de zon uitkiest op de ligweide of erop los plonst in de kindvriendelijke waterwereld. Wedden dat dit een uiterst memorabel dagje uit met de kinderen zal zijn? 

Ook voor de kleinere wateravonturiers hebben we heel wat in petto: Ze zullen zich ongetwijfeld rot amuseren in de drie kinderbaden, waaronder een waterspeeltuin, peuterbad en kinderwereld! 

Heb je honger of dorst gekregen na al dat geravot? Ons aanbod voor een lekkere hap en drank is uitgebreid: op enkele stappen bevind je je op ons zwemmersterras en in de zomer is onze buitenbar geopend. Mag het wat meer zijn? Blijf dan zeker voor een lekkere lunch of een heerlijk diner eten in ons restaurant Rest-eau-café. En dat alles heerlijk dichtbij huis in de regio Lier, Antwerpen, Heist-op-den-Berg, Duffel, Kontich en Mortsel: als dat niet klinkt als een onvergetelijke dag vakantie?