360°

Openluchtaanbod

Genieten met de zon op je snoet

Voor een tropische vakantiedag hoef je niet ver te reizen. Met het buitenzwembad aan je voeten, de waterspeeltuin, Triple Slide-waterglijbaan en de ligweide kan die dag vakantie echt niet meer stuk!


Buitenbad

Temperatuur
29,5°C

Vakantiegevoel
*****

Leeftijd
8 jaar


Met een duik in het buitenzwembad is het vakantiegevoel zo aanwezig!

Buitenbad

Waterspeeltuin

Temperatuur
34°C

Vakantiegevoel
****


Je kinderen zullen zich ongetwijfeld rot amuseren in de waterspeeltuin buiten waar ze eindeloos kunnen plonzen, spelen en spetteren!

Waterspeeltuin

Triple Slide

Thrill factor
****

Je kinderen zullen zich ongetwijfeld rot amuseren in de waterspeeltuin buiten waar ze eindeloos kunnen plonzen, spelen en spetteren!

Triple Slide

Ligweide

Vakantiegevoel
*****


Relaxen op de ligweide met de zon op je snoet, terwijl je sipt van een verfrissend drankje van de buitenbar: klinkt dat niet als muziek in de oren?

Ligweide

Triple Slide glijbaan

Race op drie verschillende glijbanen naast elkaar tegen je mama of papa, broer of zus en voel de kriebels in je buik!

Buitenbad

Of het nu goed of slecht weer is, zwemmen in de buitenlucht kan het hele jaar door in het buitenzwembad met een watertemperatuur van 29,5°C.

Waterspeeltuin

Lachende gezichtjes en dolle pret gegarandeerd in de waterspeeltuin, waar de kleinste wateravonturiers zich buiten al plonzend en spelend kunnen uitleven!

Ligweide

Terwijl jij relaxt in de zon plonzen je kinderen in het buitenzwembad of de waterspeeltuin: als dat geen geweldige daguitstap met het gezin is!

Zwempret in een buitenzwembad? Geweldig in alle seizoenen!

Geen gevoel dat zo sterk vakantie oproept dan zwemmen in open lucht! Voel je als een vis in het water in het enige openluchtzwembad in Lier en omgeving. Neem een duik in het verwarmde buitenzwembad, dat het hele jaar door geopend is. In een aangename temperatuur van 29,5 graden Celsius is het alle dagen van het jaar, winter of zomer, heerlijk zwemmen en genieten met de zon op je gelaat. Het zwembad buiten is omgeven door een mooie ligweide waar je letterlijk met het water aan je voeten kan relaxen of uitrusten na al die zwempret. Ook aan de allerkleinsten wordt gedacht met een familie waterglijbaan onder de vorm van een triple slide glijbaan, waar je met z’n drieën tegen elkaar kan racen! Kriebels in de buik gegarandeerd! Nadien is het heerlijk vertoeven in de waterspeeltuin waar de kinderen ongetwijfeld hun hartje zullen ophalen. In de zomer openen we onze buitenbar, waardoor je ook daar kan bijkomen van al dat waterplezier bij een lekker drankje. In de andere seizoenen kan je zoals het hele jaar door terecht op het zwemmersterras of in het Rest-eau-café. Een bezoek aan ons buitenaanbod vul je al dan niet aan met heel wat zwempret binnen, zo maak je er een hele daguitstap met de kinderen om niet snel te vergeten van! Heb je bijvoorbeeld al eens geproefd van onze waterglijbanen binnen? Of een kijkje genomen bij onze kinderbaden? Blaas nadien uit in onze wellness en keer zo helemaal zen en voldaan huiswaarts!