Reserveer nu je tickets. Reservatie is VERPLICHT! TIP: breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

Alle nieuws

1 november 2021

Open op 1, 2 en 11 november

Tover je feestdag om in een waterpretdag! 

30 oktober 2021

Waterpret vanaf 9u00

Tijdens de vakantie openen we de deuren een uurtje vroeger. Zo start jouw zwemplezier elke dag om 9u00! 

1 september 2021

Sluiting tijdens onderhoudsweek

Wij gaan er even tussenuit...
om te poetsen! Het zwembad en Rest-eau-café zijn gesloten van 1 t.e.m. 3 september.

20 juli 2021

Nationale rouw

Vandaag is een dag van nationale rouw.
Om 12u vanmiddag stopt heel het land even voor 1 minuut. Ook LAGO zwemparadijzen steunt dit initiatief.

17 juni 2021

Nu ook meer water, meer plezier op TikTok!

Sinds 9 juni kan men bij de 12 vestigingen van LAGO zwemparadijzen opnieuw voluit genieten en plezier maken. Bovendien zet LAGO nu ook in op TikTok met een eigen kanaal én ambassadeurs.

7 juni 2021

LAGO zwemparadijzen is na lockdown eindelijk terug met 3.012 m glijbaanplezier!

Eindelijk! Na 8 maanden sluiting gaan alle LAGO zwemparadijzen op 9 juni weer open. Dit is het moment waar heel veel gezinnen naar verlangd hebben, opnieuw proeven van een heerlijk vakantiegevoel dichtbij huis. De komende 2 weken zien de weersvoorspellingen er alvast heel zonnig uit.

11 mei 2021

Waterpret in zicht!

Goed nieuws! Vanaf 9 juni mag LAGO zwemparadijzen opnieuw gezinnen verwelkomen voor het ultiem vakantiegevoel dichtbij huis. Plonzen in het kinderbad, naar beneden roetsjen door de glijbaan, genieten van heerlijk warm water... Het kan weer allemaal!

7 mei 2021

Heropening zomerterras Rest-eau-café

Vanaf 8 mei kan je terecht op het zomerterras van het Rest-eau-café. Kom genieten van een drankje en hapje. 

6 mei 2021

LAGO Lier De Waterperels opent dit weekend het buitenzwembad.

De lentezon laat zich voor het eerst voelen en dus opent LAGO Lier De Waterperels het verwarmd buitenbad bij mooi weer. 

24 maart 2021

Dit heeft het overlegcomité beslist voor de zwembadsector.

Het overlegcomité kwam vervroegd samen op woensdag 24 maart. Omdat de coronabesmettingen blijven stijgen, zijn er vanaf zaterdag 27 maart nieuwe regels. Voor de zwembadsector werden er voorlopig geen strengere maatregelen aangekondigd. 

2 december 2020

Succesvolle opstart bij LAGO

De eerste duik is een feit! Op dinsdag 1 december werden er opnieuw baantjes getrokken in de sportbaden van LAGO. Fervente sportzwemmers maar ook recreatieve zwemmers waren er al vroeg bij voor een verkwikkende zwembeurt in een veilige omgeving.

30 november 2020

LAGO duikt er terug in!

LAGO staat terug in de startblokken: op 1 december heropenen de meeste LAGO zwembaden. Bezoekers kunnen rekenen op een veilige zwemomgeving dankzij de vele voorzorgsmaatregelen.   

28 oktober 2020

LAGO sluit voor onbepaalde tijd om verspreiding COVID-19 af te remmen.

Wat niemand enkele maanden geleden verwachtte, maar waar we de laatste weken voor vreesden is nu toch gebeurd: de zwembaden moeten weer dicht vanaf donderdag 29 oktober. 

23 oktober 2020

Het zwembad blijft opnieuw open!

De veiligheidsraad heeft vandaag beslist dat alle zwembaden toegankelijk blijven voor publiek.
Je bent dus meer dan welkom in de zwemparadijzen van LAGO en je kan in onze webshop tickets reserveren t.e.m. 1 november. 

17 oktober 2020

Rest-eau-café tijdelijk gesloten.

Op 16 oktober besliste het overlegcomité om horecagelegenheden te sluiten vanaf maandag 19 oktober tot en met 15 november. Het Rest-eau-café moet dus tijdelijk dicht maar LAGO zwemparadijzen en LAGO CLUB fitness blijven open.

15 oktober 2020

Kijkzone gesloten

Sportsector én zwembaden krijgen code oranje.
Vanaf donderdag 15 oktober wordt de kijkzone gesloten voor publiek.

13 oktober 2020

Het zwembad blijft open!

Vanaf woensdag 14 oktober schakelt de sportsector over naar code oranje. Dankzij de gangbare coronamaatregelen en het opvolgen van de richtlijnen kan LAGO zwemparadijzen open blijven.

1 oktober 2020

Veiligheid is topprioriteit van LAGO

Tijdens de week van de veiligheid van 5 tot en met 11 oktober zet LAGO zwemparadijzen het onderwerp ‘veilig zwemmen met kinderen’ extra in de kijker. Dankzij de veiligheidsmaatregelen en -normen beleven gezinnen een zorgeloze uitstap, maar ook de bezoeker zelf heeft zijn aandeel in het veilig verloop van zijn zwembeurt.  

17 september 2020

NIEUW! LAGO VIRTUAL

Het subtropisch zwembad LAGO Beveren De Meerminnen breidt vanaf 30 september haar recreatie aanbod uit met LAGO VIRTUAL, een kennismaking met VR-technologie voor gezinnen, (jong)volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar aan de hand van verantwoorde virtual reality games. Met deze nieuwe aanwinst is het zwemparadijs meer dan ooit de perfecte locatie voor een onvergetelijke daguitstap 

15 september 2020

Wat een record! Proficiat Matthieu!

Redder Matthieu Bonne van LAGO Brugge Olympia zwemt als eerste de kustlijn af. Een ongezien record. 

7 september 2020

Een zomer met zorgeloze waterpret bij LAGO

Aan de start van de zomervakantie gingen de deuren van de subtropische zwembaden dan toch openiets waar veel gezinnen op wachtten zo blijkt. De speciale zomer van 2020 gaat de geschiedenisboeken in als die van de staycation en deze trend werd ook gespot in de zwemparadijzen van LAGO. Dankzij de uitzonderlijke organisatie en de gloednieuwe webshop kon iedereen zorgeloos genieten van waterpret in veilige omstandigheden. 

28 augustus 2020

Geen sluitingsweek 2020

Dit jaar zal er geen sluitingsweek plaatsvinden tijdens de eerste week van september.

21 augustus 2020

Wegenwerken Ring Lier

Update: je kan ons weer vlot bereiken, de werken zijn afgerond.
 

10 juli 2020

Mondmaskers verplicht vanaf zaterdag 11 juli

Het overlegcomité heeft beslist om mondmaskers vanaf zaterdag 11 juli te verplichten op plekken waar veel mensen zijn zoals winkelcentra, bioscopen ... 

1 juli 2020

Welkom voor waterplezier bij LAGO!

Eindelijk is het zo ver: om 10u00 openen alle LAGO zwembaden in België de deuren voor alle waterliefhebbers die er al weken naar uitkijken.

30 juni 2020

Zalig, zorgeloos zomeren bij tropisch LAGO

Wie denkt aan de start van de zomervakantie, denkt aan waterpret, tropische temperaturen en avonturen beleven met familie en vrienden. Gelukkig kan je vanaf 1 juli weer proeven van meer water en meer plezier in de 10 LAGO zwemparadijzen.

25 juni 2020

NIEUW - Bestel je tickets via de webshop!

Vanaf 25 juni kan je online tickets kopen in de webshop.

24 juni 2020

Éindelijk terug waterpret bij LAGO

We duiken er weer in: vanaf 1 juli kan er terug gezwommen worden. Ook LAGO opent alle baden en kan iedereen verzekeren dat dit in alle veiligheid gebeurt. Chloorwater, 100% buitenlucht en een gloednieuwe webshop zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos van zijn plonsbeurt kan genieten.

4 juni 2020

Op 1 juli duiken we er terug in!

De Nationale veiligheidsraad besliste op 3 juni dat zwembaden vanaf vanaf 1 juli terug de deuren mogen openen. In Europa is België bij de laatste landen om zwembaden te heropenen. We betreuren dat jij en je gezin nog steeds niet van waterplezier bij LAGO kunnen genieten en dat onze medewerkers nog niet aan de slag kunnen. We zijn méér dan ooit klaar om jullie te verwelkomen in een leuk en veilig zwemparadijs!

29 mei 2020

Redders LAGO klaar voor staycation in België

LAGO zet alles op alles om de zwemparadijzen in optimale omstandigheden te laten hervatten wanneer er groen licht gegeven wordt. En als dat gebeurt, dan zal dat gebeuren in alle veiligheid. De centra worden aangepast om iedereen zorgeloos te laten genieten van zwemplezier én de redders van LAGO zijn inmiddels bezig met het volgen van een bijscholing omtrent de nieuwe reanimatierichtlijnen in functie van Covid-19.

12 mei 2020

Ben je veilig in een zwembad tegen het coronavirus?

Onze LAGO zwembaden blijven voorlopig nog gesloten, maar vandaag vernemen we toch hoopvol nieuws. Viroloog Steven Van Gucht beantwoordt in hln nieuws de vraag: "Wat is het risico op besmetting in zwembaden?"

30 maart 2020

Stay safe!

LAGO volgt de maatregelen van de overheid om het coronavirus in te dijken. Alle LAGO-zwemparadijzen en Rest-eau-cafés blijven gesloten. Alle updates vind je op deze nieuwspagina.

19 maart 2020

LAGO applaudisseert mee voor alle superhelden!

Onze zorgverleners, vrijwilligers en anderen die extra inspanningen leveren om ons door deze moeilijke coronatijd te helpen zijn echte helden. Daarom roept LAGO iedereen op om deel te nemen aan #mercivanuitonskot op vrijdag 20 maart om 12u00 met een oorverdovend applaus.

16 maart 2020

Al je vragen over de sluiting omwille van het coronavirus beantwoord.

Alle LAGO zwembaden zijn tot nader order gesloten tot en met vrijdag 3 april in de strijd tegen het coronavirus. In de FAQ's op onze website worden al je praktische vragen over jouw beurtenkaart, zwemlessen, verjaardagsfeestjes ... beantwoord.

12 maart 2020

LAGO zwemparadijzen sluit tijdelijk de deuren in de strijd tegen het coronavirus.

Als sportief en betrokken bedrijf wil LAGO er alles aan doen om de verdere verspreiding van het coronavirus in te dijken. LAGO beslist daarom in samenspraak met de betrokken overheden om de deuren van al zijn zwembaden, fitnesscentra en speelparadijzen tijdelijk te sluiten.

24 december 2019

Openingsuren tijdens de kerstvakantie

Opgelet, tijdens de kerstvakantie gelden andere openingsuren!

4 december 2019

Kleurwedstrijd kerst

Kleur je tekening in en maak kans op een  gratis pannenkoekenfeestje.
Meedoen kan vanaf 9 december.

1 november 2019

Open op 1 en 11 november

Zelfs op feestdagen kan je waterpret beleven! 

5 oktober 2019

Weekend van de klant

Gratis cadeautje(s) voor elke klant!

16 september 2019

Kids eat free on Wednesday

Op woensdagnamiddag verwent LAGO je kids met een GRATIS kindergerecht in het het Rest-eau-café.

12 september 2019

Fietstocht door Lier, de Poort der Kempen

September is de maand bij uitstek voor leuke fietstochten. Tijdens de nieuwe "Happen & Trappen" fietsroute ga je op ontdekking door Lier, de Poort der Kempen en geniet je van een lekkere tussenstop in het Rest-eau-café van LAGO Lier De Waterperels.

7 september 2019

Week van de klant

GRATIS beurten bovenop je 10-beurtenkaart!

2 september 2019

Sluitingsdagen

Van 2 t.e.m. 6 september zijn het zwemparadijs, sportbad en Rest-eau-café gesloten.

1 augustus 2019

GRATIS naamstickers

Bij aankoop van een familiepas ontvang je GRATIS naamstickers.

24 juli 2019

Nocturne 24 & 25 juli

Het zwemparadijs blijft open tot middernacht!

22 juli 2019

WIN een familieticket voor Playmobil 'De Film'

Wedstrijd

21 juli 2019

Nationale feestdag - 21 juli

Het zwemparadijs is OPEN! 

18 juli 2019

SAFE Swim Zone

Samen werken we aan een veilige en leuke zwemomgeving.

3 juli 2019

WIN een deugnietenfeestje

WIN een zwemfeestje voor jou en 10 vriendjes!

29 juni 2019

LAGO deugnieterij

Deugnietenweekend op 29 en 30 juni

28 juni 2019

GRATIS bioscoopticket Playmobil

Ontvang een GRATIS bioscoopticket voor 'Playmobil: De Film' bij aankoop van een familiepas.

23 juni 2019

Sportbad

Sportbad OPEN van 12u00 t.e.m. 18u00.

9 juni 2019

Pinksteren en Pinkstermaandag

Het zwemparadijs is OPEN op 9 en 10 juni!

3 juni 2019

Werken inkomhal @LAGO Lier De Waterperels

WERKEN VAN 3 T.E.M. 7 JUNI
30 mei 2019

O.L.H.-Hemelvaart

Het zwemparadijs is OPEN op 30 mei! 

15 april 2019

Cadeauvouchers

Ontvang nu een GRATIS LAGO-doosje bij aankoop van je vouchers.

22 maart 2019

Paasvakantie

Nog geen plannen tijdens de paasvakantie?

Neem je agenda erbij en bekijk hier de leukste activiteiten bij De Waterperels!

22 maart 2019

Paasvakantie openingsuren

Wij zijn OPEN op Pasen en paasmaandag!

22 februari 2019

GRATIS LAGO-shopping bag

Ontvang nu een GRATIS LAGO-shopping bag bij aankoop van een familiepas.

21 december 2018

Een kerstvakantie vol winterwaterpret!

Verveel je geen seconde tijdens de kerstvakantie!

21 december 2018

Sluitingsdagen kerst @De Waterperels

Bekijk hier de sluitingsdagen tijdens de kerstperiode.

21 december 2018

Openingsuren tijdens de kerstvakantie

Opgelet, tijdens de kerstvakantie gelden andere openingsuren!

20 november 2018

Black Friday bij LAGO Lier De Waterperels

Megadeals op 23 november
14 november 2018

Cupcakes en snoepzakjes

Snoepen voor het goede doel!

2 november 2018

Aquaweek ten voordele van Leef vzw

Een uurtje sport voor het goede doel

30 oktober 2018

LAGO Lier steunt Leef vzw

Eendjesverkoop voor het goede doel

19 oktober 2018

Herfstvakantie 2018

Kom jij griezelen tijdens de herfstvakantie?

18 oktober 2018

NIEUW in het Rest-eau-café

Het magische aquarium

1 september 2018

Openbedrijvendag

Openbedrijvendag @ De Waterperels 

1 september 2018

Openbedrijvendag: redder in de kijker

Wil jij redder worden?

31 augustus 2018

Week van de Klant 2018

Bekijk hier alles over de actie tijdens Week van de Klant

21 augustus 2018

Zwemlessen

Zwemlessen voor volwassenen:
 start-to-swim en swimcoaching

21 augustus 2018

Back to School Party

Nog een laatste feestje en dan terug naar school!

17 augustus 2018

Start zwemacademie

Klaar voor een nieuw schooljaar?

17 augustus 2018

Sluiting zwembad tijdens de jaarlijkse poetsweek

Wij sluiten het zwembad van 3 t.e.m. 7 september.

1 juli 2018

#duikindezomer met LAGO!

LAGO duikt samen met jou de zomer in! We laten deze zomervakantie nóg meer waterpret op je los met o.a. meet-and-greets met onze mascotte, de keitoffe wiggle bridge, een spetterend hindernissenparcours en extra buitenactiviteiten. Niet alleen in het centrum zelf kan je al deze zomerse fun op de voet volgen, ook online kleuren we de zomer op je scherm.

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt