360°
Koop nu een LAGO-eendje, snoepzakje of cupcake en steun Leef vzw. Meer info over deze acties kan je terugvinden bij 'nieuws'.
+

Sport

Gezond sporten staat centraal bij LAGO Lier De Waterperels!

Wens je aan je conditie te werken? Fit te blijven? Je technieken bij te schaven? Bij LAGO Lier De Waterperels zit je als sporter goed! Ons sportaanbod heeft voor elke leeftijd en niveau wat wils. 


Sportbad   Zwemacademie   Aquasports

Sportbad

Zwemmers van alle leeftijden en niveaus zullen hun hart ophalen in het 25 meterbad met 6 zwembanen én beweegbare bodem!

Sportbad

Zwemacademie

In onze geweldige zwemacademie kan je niet alleen onder professionele begeleiding leren zwemmen, je geniet er ook in groep van een leuke en vooral gezonde sportieve bezigheid! Kom met je baby zwemmen in het babyzwemmen (vanaf 6 maanden), laat de kids stilaan wennen aan het water in de watergewenning of zwem naar een zwemdiploma toe in het diplomazwemmen! Tijdens de schoolvakanties organiseren we intensieve zwemlessen voor diegenen die grote sprongen voorwaarts op een korte termijn willen maken.

Zwemacademie

Zwangerschapszwemmen

Verwacht je binnenkort een kindje? En zoek je een gezonde voor jou aangepaste manier om in alle comfort toch aan je conditie te blijven werken en dat in een gezellige sfeer met allemaal mama’s-in-spe? Dan is het zwangerschapszwemmen vast iets voor jou!

Zwangerschapszwemmen

Scholen & clubs

Allerlei scholen en zwem-, duik- of kanoverenigingen maken al jarenlang maar wat graag gebruik van de LAGO Lier De Waterperels-infrastructuur! 


Scholen & clubs

Geen sport zo gezond als zwemmen: Bij LAGO Lier De Waterperels kan het in een gezellig, familiaal kader!

Zwemmen is de gezondste sport die er bestaat! En wij laten jou er graag van genieten in alle gezelligheid en comfort! Kom gezond sporten, waarbij je zo weinig mogelijk je gewrichten belast en goed is om alle spieren in je lichaam te trainen. Zwemmen is fitness die gezond is voor alle leeftijden, niveaus en lichaamstypen. Of je nu een geoefend sporter bent en tal van baantjes wil trekken in ons zwembad of verder aan je zwemtechniek wil werken, of je nu een beginnend zwemmer bent die nood heeft aan zwemlessen in onze zwemacademie, we ontvangen je met open armen! Daarnaast kijken we graag met jou welke doelstelling je voor ogen hebt: wil je aan je conditie werken, gezond afvallen, leren zwemmen, zwemmen met je baby of in groep aan aquasport of aquafitness doen? Wij bieden het allemaal aan!  Met ons geweldige zwembad in de buurt van Lier komen heel wat mensen uit de regio Lier, Heist-op-den-Berg, Bonheiden, Mechelen, Duffel, Kontich en Herentals tot bij ons voor zwemles, om baantjes te zwemmen of om in groepslessen gezond aan sport te doen. Verbrand calorieën, werk aan je lijn en aan je conditie in een leuke, kindvriendelijke sfeer. We bieden al sportactiviteiten aan voor baby’s tot en met senioren. Denk daarbij aan watergewenning, babyzwemmen, zwangerschapszwemmen, privé zwemles, aquasporten, zwemles voor kinderen en volwassenen  in de zwemacademie, duikclubs, enz. Daarnaast beschikt LAGO Lier De Waterperels over zowel een binnen- als buitenzwembad, welke alle seizoenen geopend is. Gezond maar toch leuk sporten: dat staat bij ons centraal! Kijk op onze website voor alle openingsuren van het zwembad, de uren en groepen voor de zwemlessen en aquasports, tarieven voor zwemles, zowel privé als in groep, en de gegevens van de clubs die bij ons komen oefenen!