SAFE Swim Zone: vergeet je ID niet (verplicht vanaf 12jaar) Meer info

Sport

Gezond sporten staat centraal bij LAGO Lier De Waterperels!

Wens je aan je conditie te werken of fit blijven? Of schaaf je liever je technieken bij?
Bij LAGO Lier De Waterperels zit je als sporter goed! Ons sportaanbod heeft voor elke leeftijd en niveau wat wils. 


Zwemlessen kids

Kom met je baby zwemmen tijdens de lessen babyzwemmen (vanaf 6 maanden), laat je kind stilaan wennen aan het water in de watergewenning of zwem naar een zwemdiploma toe in het diplomazwemmen!

Zwemlessen kids

Zwemlessen voor volwassen

In onze zwemacademie kan je niet alleen onder professionele begeleiding leren zwemmen, je kan er ook je techniek bijschaven. Stel samen de lesgever jouw persoonlijke doelen op.

Zwemlessen voor volwassen

Aquasport

Bewegen in het water, dat klinkt als muziek in onze oren! Aquasporten zijn toegankelijk voor iedereen en bieden we aan in allerlei formats, zodat er zeker wel eentje bij zit die jou kan interesseren: denk maar aan aquafitness, aquajogging en start to triatlon.

Aquasport

Zwangerschapszwemmen

Verwacht je binnenkort een kindje? Zoek je een gezonde voor jou aangepaste manier om in alle comfort toch aan je conditie te blijven werken en dat in een gezellige sfeer met allemaal mama’s-in-spe? Dan is het zwangerschapszwemmen vast iets voor jou!

Zwangerschapszwemmen

Sportkamp

Is jouw zoon of dochter een echte waterrat en gaat hij/zij graag op kamp? Dan ben je bij De Waterperels aan het goede adres.

Data 2020:
27/07 t.e.m. 31/07
24/08 t.e.m. 28/08

Info en inschrijvingen


Sportkamp

Sportbad

Zwemmers van alle leeftijden en niveaus zullen hun hart ophalen in het 25-meterbad met 6 zwembanen én beweegbare bodem!

Sportbad

Scholen & clubs

Allerlei scholen en zwem-, duik- of kanoverenigingen maken al jarenlang  gebruik van de LAGO Lier De Waterperels-infrastructuur! 

Scholen & clubs

Geen sport zo gezond als zwemmen: Bij LAGO Lier De Waterperels kan het in een gezellig, familiaal kader!

Zwemmen is de gezondste sport die er bestaat! En wij laten jou er graag van genieten in alle gezelligheid en comfort! Kom gezond sporten, waarbij je zo weinig mogelijk je gewrichten belast en goed is om alle spieren in je lichaam te trainen. Zwemmen is fitness die gezond is voor alle leeftijden, niveaus en lichaamstypen. Of je nu een geoefend sporter bent en tal van baantjes wil trekken in ons zwembad of verder aan je zwemtechniek wil werken, of je nu een beginnend zwemmer bent die nood heeft aan zwemlessen in onze zwemacademie, we ontvangen je met open armen! 

Daarnaast kijken we graag met jou welke doelstelling je voor ogen hebt: wil je aan je conditie werken, gezond afvallen, leren zwemmen, zwemmen met je baby of in groep aan aquasport of aquafitness doen? Wij bieden het allemaal aan!  Met ons geweldige zwembad in de buurt van Lier komen heel wat mensen uit de regio Lier, Heist-op-den-Berg, Bonheiden, Mechelen, Duffel, Kontich en Herentals tot bij ons voor zwemles, om baantjes te zwemmen of om in groepslessen gezond aan sport te doen. Verbrand calorieën, werk aan je lijn en aan je conditie in een leuke, kindvriendelijke sfeer. We bieden al sportactiviteiten aan voor baby’s tot en met senioren. Denk daarbij aan watergewenning, babyzwemmen, zwangerschapszwemmen, privé zwemles, aquasporten, zwemles voor kinderen en volwassenen  in de zwemacademie, duikclubs, enz. 

Daarnaast beschikt LAGO Lier De Waterperels over zowel een binnen- als buitenzwembad, welke alle seizoenen geopend is. Gezond maar toch leuk sporten: dat staat bij ons centraal! Kijk op onze website voor alle openingsuren van het zwembad, de uren en groepen voor de zwemlessen en aquasports, tarieven voor zwemles, zowel privé als in groep, en de gegevens van de clubs die bij ons komen oefenen!