Reserveer nu je tickets. Reservatie is VERPLICHT! TIP: breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

Sport

Gezond sporten staat centraal bij LAGO Lier De Waterperels!

Wens je aan je conditie te werken of fit blijven? Of schaaf je liever je technieken bij?
Bij LAGO Lier De Waterperels zit je als sporter goed! Ons sportaanbod heeft voor elke leeftijd en niveau wat wils. 


Baantjeszwemmen

Zwemmen is dé sport bij uitstek: 

  • goede work-out gericht op cardio
  • geen tot weinig blessures

Raadpleeg de beschikbare tijdsloten via de webshop.

Baantjeszwemmen

Zwemlessen kids

Kom met je baby zwemmen tijdens de lessen babyzwemmen (vanaf 6 maanden), laat je kind stilaan wennen aan het water in de watergewenning of zwem naar een zwemdiploma toe in het diplomazwemmen!

Zwemlessen kids

Zwemlessen voor volwassen

In onze zwemacademie kan je niet alleen onder professionele begeleiding leren zwemmen, je kan er ook je techniek bijschaven. Stel samen de lesgever jouw persoonlijke doelen op.

Zwemlessen voor volwassen

Aquasport

Bewegen in het water, dat klinkt als muziek in onze oren! Aquasporten zijn toegankelijk voor iedereen en bieden we aan in allerlei formats, zodat er zeker wel eentje bij zit die jou kan interesseren: denk maar aan aquafitness, aquajogging en start to triatlon.

Aquasport

Zwangerschapszwemmen

Verwacht je binnenkort een kindje? Zoek je een gezonde voor jou aangepaste manier om in alle comfort toch aan je conditie te blijven werken en dat in een gezellige sfeer met allemaal mama’s-in-spe? Dan is het zwangerschapszwemmen vast iets voor jou!
Opgelet: omwille van Covid-19 kunnen deze lessen tijdelijk niet plaatsvinden. Van zodra dit weer mogelijk is, zal dit vermelden worden op de website en social media.  

Zwangerschapszwemmen

Sportkamp

Is jouw zoon of dochter een echte waterrat en gaat hij/zij graag op kamp? Dan ben je bij De Waterperels aan het goede adres.

De data en inschrijvingen worden later bekend gemaakt. 

Sportkamp

Sportbad

Zwemmers van alle leeftijden en niveaus zullen hun hart ophalen in het 25-meterbad met 6 zwembanen én beweegbare bodem!

Sportbad

Scholen & clubs

Allerlei scholen en zwem-, duik- of kanoverenigingen maken al jarenlang  gebruik van de LAGO Lier De Waterperels-infrastructuur! 

Scholen & clubs
Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt