Groepen

LAGO voor groepen

Geen leukere uitstap met je groep, school of vereniging dan een supervoordelige trip
naar LAGO Lier De Waterperels!

Reservaties

Reserveer je groepsuitstap in een handomdraai.
Via het online formulier vraag je je reservatie aan in slechts 1 minuut.

! Opgelet: 
Tijdens deze zomervakantie zullen enkel online reservaties mogelijk zijn en zijn groepen niet toegelaten tot nader order t.e.m. 31 augustus 2020.

Reservaties

Scholen

Kom met je klas of met de school tegen een zeer gunstig tarief genieten van heel wat zwempret. We hebben een aanbod voor alle leeftijden!

Verenigingen

Zoek je nog een onvergetelijke uitstap voor je jeugdbeweging, vereniging of club? Laat je verrassen door ons uitgebreid aanbod en voordelige tarieven!

Personen met een beperking

Wist je dat we heel wat inspanningen doen om ons subtropisch zwemparadijs zo toegankelijk als mogelijk te maken voor personen met een beperking.

B2B

Ben je op zoek naar een bijzonder originele, onvergetelijke locatie voor jouw volgend bedrijfsfeest, receptie of teambuilding? Of wens je een vergaderzaal te huren?
Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt