Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

Plezier voor iedereen!

Handicap of niet, bij ons is iedereen welkom voor een dag boordevol (water)pret!

Wist je dat LAGO Lier De Waterperels heel wat inspanningen levert om het zwemparadijs zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen?

Welkom, kom binnen!

Pongo de Pinguïn verwelkomt iedereen met open armen! Kom je met de auto naar ons zwemparadijs, dan kan je op de voorbehouden plaatsen parkeren. Via de draaideur geraak je vlot naar binnen, maar ook voor rolstoelgebruikers en grote groepen is er een aparte deur. Eenmaal binnen:

  • geraak je gemakkelijk van het ene naar het andere verdiep in het centrum dankzij een lift;
  • is er een aparte toegang naar het zwemparadijs voor personen met een handicap.
Welkom, kom binnen!

Op maat afgestemd

Het zwemplezier kan bijna beginnen! In het zwemparadijs:

  • hebben we een extra grote kleedkamer die enkel bestemd is voor personen met een handicap zodat je je op je gemak kan omkleden;
  • is het zwembad voorzien van schuine hellingen en kunnen de redders je alsnog vervoeren in een zwembadrolstoel.
Op maat afgestemd

Begeleiders zwemmen gratis

Heb je een European Disability Card (EDC)? Dan zwem jij met korting. Begeleiders daarentegen zwemmen helemaal gratis. Heb je nog ergens hulp bij nodig? Onze poetsmedewerkers, redders en onthaalteam ondersteunen je graag en staan steeds paraat om je verder te helpen.

Begeleiders zwemmen gratis

Verstelbare zwembadbodem en zwembadlift

Zin in een verfrissende duik? Dankzij onze verstelbare zwembadbodem in het sportbad bieden wij plaats aan iedereen die graag eens een verfrissende dag wil beleven. Via de zwembadlift kunnen de redders iedereen veilig in en uit het water hijsen.  

Verstelbare zwembadbodem en zwembadlift

Klaar om het zwemplezier te ontdekken?

Het warme water in de kinderbaden (32°C) en warme lagune (34°C) zorgt ervoor dat iedereen zorgeloos kan ontspannen. In het sportbad kan je op je eigen tempo baantjes zwemmen, wat een minimale belasting voor de gewrichten en spieren is. Ideaal dus voor wie op een laagdrempelige manier wil bewegen

Reserveer nu je zwemuitstap! 

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over