Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

Feestjes en formules

Ontdek onze (feestjes)formules!

Op zoek naar een onvergetelijk feest of die ene speciale formule die al je wensen bundelt? Je vindt het hier!

Kinderfeestjes

Ben je jarig en wil je dat met al je vriend(inn)en en familie vieren?! Combineer het zwemparadijs met een lekker, kindvriendelijk menu op het feestjesterras. Zo maak jij er zonder twijfel een party om nooit te vergeten!

Familiefeest of communie

Wat dacht je van een familiefeest of communiefeest waar zowel oma als opa, tante en nonkel, maar ook alle kids van zullen genieten? Bezorg ze ontelbare kriebels in hun buik met een feest in het leukste zwemparadijs van Lier en omgeving!

Wist je dat...

de jarige GRATIS eet bij zijn/haar verjaardagsfeestje! Het feestvarken en zijn 10 vriendjes kunnen smullen van een heerlijk feestmaal gekozen door de jarige. Ontdek hier alle gerechten.

Menu

Wist je dat...

Formules

Ontdek onze verschillende formules die je voordelig laten genieten van een maaltijd in combinatie met een heerlijke zwembeurt!

Ontbijtzwemmen

Combineer een heerlijke ochtendlijke zwembeurt op zaterdag of zondag met een lekker ontbijt. En dat alles voor een zeer voordelige prijs!

Groepen

Heb je iets als groep van meer dan 15 personen te vieren? Bekijk dan wat we voor jouw gezelschap kunnen doen in een uiterst origineel, warm, plezierig kader!

Combiticket

Met een combiticket krijg je toegang tot het zwembad + de keuze tussen een hamburger- of spaghettimenu (hamburger of spaghetti, frietjes en een frisdrankje) te consumeren op het zwemmersterras.
Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over