SAFE Swim Zone: vergeet je ID niet (verplicht vanaf 12jaar) Meer info

Horecagelegenheden

Rest-eau-café

In onze gezellige brasserie Rest-eau-café is het heerlijk toeven voor een lekkere lunch, diner of snelle hap. Ook voor die toffe babbel na het zwemmen bij een verfrissend glas kan je bij ons terecht. 

Kies uit de uitgebreide kaart (ook voor de kinderen hebben we heerlijke maaltijden!) en laat je culinair verwennen terwijl je napraat over al die geweldige zwemavonturen.


Bereikbaar, betaalbaar én buitengewoon gezellig

Tip: Bij mooi weer is ons zomers terras een echte aanrader!
Met een ruime parking voor de deur neem je in geen tijd plaats aan tafel. Maak je keuze uit een uitgebreid menu aan maaltijden, snacks, desserts en drankjes die je smakelijk zullen voorgeschoteld worden terwijl jij geniet van het decor in beachbar-stijl.

Download het menu

Suggesties september

Broccoli soep
€ 4,50

Scampi diabolique
€ 15,00

Kipfilet met appelmoes en kroketjes
€ 14,50

Pasta met kabeljauw en mosterdroom
€ 12,50

Suggestiebroodje: scampi en curry
€ 7,50

Banana split
€ 6,50

Suggesties oktober

Pompoensoep
€ 4,50

Pasta met gerookte zalm en boursin
€ 15,00

Duo van vis: zalm & kabeljauw
€ 20,00

Gegratineerd witloof met kaas en ham
€ 12,50

Suggestiebroodje: gerookte zalm en boursin
€ 7,50

Pompoencake met ijs en caramel
€ 6,50

Kindvriendelijke menu’s

Wedden dat ook de kinderen zich thuis zullen voelen in deze kindvriendelijke omgeving en met een uitgebreide kinderkaart? Wij zorgen alvast voor leuke kleurplaten terwijl ze wachten op die maaltijd op duimen en vingers van af te likken!

Kindvriendelijke menu’s

Ook voor groepen

Wist je dat ons Rest-eau-café ook de ideale plek is voor een lunch of diner met je club, vrienden, familie, collega’s? Reserveer tijdig zodat we je de beste service kunnen garanderen. 

Ook voor groepen

Genieten van de zon op het terras

Na die zomerse zwembeurt plaatsnemen voor een snack of hap op het terras met uitzicht op het buitenzwembad en de prachtige ligweide: als dat geen geweldige manier is om je dag vakantie af te sluiten!

Genieten van de zon op het terras

Zwemmersterras

Tussen het zwemmen en plonzen door honger of dorst gekregen? Schuif aan op ons zwemmersterras waar je in je zwemkledij welkom bent voor smakelijke snacks en een lekkere dorstlesser. Handig is dat je van op het zwemmersterras een oogje in het zeil kan houden op je bengels die intussen verder spelen in de zwembaden.  

Download de zwemmersterraskaart

Zwemmersterras

Buitenterras

Zomers weer, jij die relaxt op de ligweide… Wat ontbreekt? Dat ene verfrissende drankje! Geen nood, ook daar hebben we met de toffe buitenbar aan gedacht. Ideaal voor wat welgekomen afkoeling bij je zomerse zwembeurt!

Buitenterras

Genieten na een ontspannende fietstocht

Bij stralend terrasjesweer of na een ontspannende fietstocht door Liereke pleziereke kan je heerlijk genieten van een lekkere snack en een verfrissend drankje of cocktail op het terras.

Of wat dacht je van overheerlijke huisbereide pannenkoeken na een deugddoende winterwandeling?  

TIP! Reserveer een uitgestippelde Happen & Trappen fietsroute door de gezellige stad Lier met lekkere tussenstop in het Rest-eau-café.

Ontdek de lekkerste fietsroute

Genieten na een ontspannende fietstocht

Ontbijtzwemmen

Kom op zaterdag- en zondagvoormiddag ontbijtzwemmen bij LAGO De Waterperels! Geniet eerst met het hele gezin of gezelschap van een lekker ontbijt en duik daarna ons zwembad in.

Combiticket: Inkomticket + menu vanaf €11,90

Combineer een zwembeurt met een menu om te honger te stillen, zodat je met nieuwe energie opnieuw in het aanbod kan vliegen.