Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

Horecagelegenheden

Vandaag open:
11:00 - 22:30
Check alle openingsuren

Rest-eau-café

In onze gezellige brasserie Rest-eau-café is het heerlijk toeven voor een lekkere lunch, diner of snelle hap. Ook voor die toffe babbel na het zwemmen bij een verfrissend glas kan je bij ons terecht.
Kies uit de uitgebreide kaart (ook voor de kinderen hebben we heerlijke maaltijden!) en laat je culinair verwennen terwijl je napraat over al die geweldige zwemavonturen.

Rest-eau-café

Bereikbaar, betaalbaar én buitengewoon gezellig

Tip: Bij mooi weer is ons zomers terras een echte aanrader!
Met een ruime parking voor de deur neem je in geen tijd plaats aan tafel. Maak je keuze uit een uitgebreid menu aan maaltijden, snacks, desserts en drankjes die je smakelijk zullen voorgeschoteld worden terwijl jij geniet van het decor in beachbar-stijl.

Bekijk onze openingsuren

Bereikbaar, betaalbaar én buitengewoon gezellig

Kindvriendelijke menu’s

Na het zwemmen gaat het plezier verder in het Rest-eau-café. Kinderen zijn hier koning te rijk. Terwijl ze wachten op hun lievelingsmenu leven ze zich uit in de speelzone.
TIP: Er is zelfs een virtueel aquarium waar ze hun eigen gekleurd visje tot leven brengen of een zandbak op het zonneterras. 

Voor de allerkleinsten zijn er boevenbordjes en apart kinderbestek beschikbaar.

Kindvriendelijke menu’s

Ook voor groepen

Wist je dat ons Rest-eau-café ook de ideale plek is voor een lunch of diner met je club, vrienden, familie, collega’s? Reserveer tijdig zodat we je de beste service kunnen garanderen. 

Ook voor groepen

Zwemmersterras

Tussen het zwemmen en plonzen door honger of dorst gekregen? Schuif aan op ons zwemmersterras waar je in je zwemkledij welkom bent voor smakelijke snacks en een lekkere dorstlesser. Handig is dat je van op het zwemmersterras een oogje in het zeil kan houden op je bengels die intussen verder spelen in de zwembaden.  

Download hier de menukaart van het zwemmersterras

Zwemmersterras

Buitenterras

Zomers weer, jij die relaxt op de ligweide… Wat ontbreekt? Dat ene verfrissende drankje! Geen nood, ook daar hebben we met de toffe buitenbar aan gedacht. Ideaal voor wat welgekomen afkoeling bij je zomerse zwembeurt!

Buitenterras

Ontbijtzwemmen

Kom op zaterdag- en zondagvoormiddag ontbijtzwemmen bij LAGO De Waterperels! Geniet eerst met het hele gezin of gezelschap van een lekker ontbijt en duik daarna ons zwembad in.

Combiticket: Inkomticket + menu vanaf €15,505

Combineer een zwembeurt met een menu om je honger te stillen, zodat je met nieuwe energie opnieuw in het aanbod kan vliegen.

Genieten na een ontspannende fietstocht

Bij stralend terrasjesweer of na een ontspannende fietstocht door Liereke pleziereke kan je heerlijk genieten van een lekkere snack en een verfrissend drankje of cocktail op het terras.

Of wat dacht je van overheerlijke huisbereide pannenkoeken na een deugddoende winterwandeling?  

TIP! Reserveer een uitgestippelde Happen & Trappen fietsroute door de gezellige stad Lier met lekkere tussenstop in het Rest-eau-café.

Ontdek de lekkerste fietsroute

Genieten na een ontspannende fietstocht
Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over