Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

Sportbad

Sportbad

Op zoek naar een geschikte plek om op een gezonde manier te leren zwemmen, aan je conditie te werken en van heerlijke waterpret te genieten? Het 25 meterbad met instructiebad en beweegbare bodem is jouw place-to-be!

Ontdek de tarieven Bestel je ticket

Veilig zwemmen voor elk niveau

Door de beweegbare bodem kan de zwembaddiepte aangepast worden naargelang het zwemniveau van de bezoekers. Hierdoor staan de 6 beschikbare banen garant voor veilig zwemmen voor zowel de beginnend als de meer geoefend zwemmer.

Veilig zwemmen voor elk niveau

Veiligheid troef met extra tool voor redders

Het AngelEye-drenkelingendetectiesysteem is een ware innovatie op vlak van zwemervaring. Camera’s in het bad detecteren wanneer een voorwerp gedurende een bepaalde tijd stil blijft liggen en zenden deze boodschap door naar de redders.

De redders krijgen niet alleen een alarm, maar ook de betreffende locatie door. Vanuit de gedachte dat je nooit ogen genoeg kan hebben, betekent dit systeem voor hen een bijkomende tool om te streven naar een nóg veiligere zwemomgeving voor de bezoekers.

Veiligheid troef met extra tool voor redders

Graag (beter) leren zwemmen?

Onze zwemacademie is zowel voor beginnende als meer gevorderde zwemmers een echte aanrader. Kom in een gezellig kader in groep sporten!

Eten en drinken

Energie opdoen bij een lekker glaasje of hapje? Schuif je benen onder tafel in ons Rest-eau-café, zwemmersterras of bij mooi weer aan de buitenbar.

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over