360°
Koop nu een LAGO-eendje, snoepzakje of cupcake en steun Leef vzw. Meer info over deze acties kan je terugvinden bij 'nieuws'.
+

Sportbad

Zwemplezier voor alle leeftijden en niveaus door 25 meterbad met beweegbare bodem

Op zoek naar een geschikte plek om op een gezonde manier te leren zwemmen, aan je conditie te werken en van heerlijke waterpret te genieten? Het 25 meterbad met instructiebad en beweegbare bodem is jouw place-to-be!

Door de beweegbare bodem kan de zwembaddiepte aangepast worden naargelang het zwemniveau van de bezoekers. Hierdoor staan de 6 beschikbare banen garant voor veilig zwemmen voor zowel de beginnend als de meer geoefend zwemmer.


Onze openingsuren

Bekijk wat we je nog meer kunnen aanbieden

In ons zwemparadijs hebben we vast nog meer activiteiten die je uitstap naar LAGO Lier De Waterperels nóg leuker maken. Ontdek ze hieronder:

Sportbad

Of je nu een recreatieve – of een sportzwemmer bent, in het 25 meter- en instructiebad met beweegbare bodem voel je je vast als een vis in het water.

Graag (beter) leren zwemmen?

Onze zwemacademie is zowel voor beginnende als meer gevorderde zwemmers een echte aanrader. Kom in een gezellig kader in groep sporten!

Bekijk het aanbod hier

Eten en drinken

Energie opdoen bij een lekker glaasje of hapje? Schuif je benen onder tafel in ons Rest-eau-café, zwemmersterras of bij mooi weer aan de buitenbar.

Ontdek onze menu’s