Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

Stoombad

Verkwik je lichaam en geest

Wist je dat 10-15 min in de stoomcabine voldoende zijn om je huid te reinigen, je bloedsomloop te stimuleren, je spieren te ontspannen, je luchtwegen te reinigen en je immuunsysteem te versterken? En vergeet zeker ook het positieve effect op je humeur niet!

Een Turks stoombad heeft net als een sauna een verkwikkend effect op je lichaam en geest. Door de hoge vochtigheidsgraad worden je poriën, sinussen en luchtwegen geopend en kan je tot wel 400 calorieën verbranden door het hevig zweten.

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Temperatuur: 50°C

Toegankelijk vanaf 10 jaar

Een glanzende, zachte huid en een gezonde doorbloeding, dat zijn maar enkele van de positieve effecten van een bezoek aan het stoombad. Vergeet niet voldoende water voor en na te drinken en combineer indien gewenst met een saunabeurt.

Een gezonde geest in een gezond lichaam

De batterijen opladen bij een lekker menu

Het is belangrijk na je stoombadbezoek voldoende te drinken. Waarom er ook geen lekkere maaltijd aan breien?

Ideaal na het sporten

Wist je dat een bezoek aan het stoombad een ideale manier is om tot rust te komen na het sporten?

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over