Het sportbad, buitenbad en het terras zijn OPEN. Vanaf 9 juni zijn ook het zwemparadijs en het Rest-eau-café geopend volgens het afgekondigd zomerplan. Check voor je bezoek zeker de openingsuren. Meer info

Waterglijbanen en wildwaterbaan

Roetsj het avontuur tegemoet in de waterglijbanen

Spanning en avontuur zijn troef in ons subtropisch zwembad! Met waterglijbanen voor jong en oud zit je nergens zo goed voor een stevige dosis kriebels in de buik dan in het zwemparadijs LAGO Lier De Waterperels!  

Green Tornado

Thrill factor ****

Leeftijd 10 jaar

De bandenglijbaan kreeg de toepassende naam Green Tornado mee, want de 96-meter-lange glijbaan met een hoogteverschil van 9,90 meter en een hellingsgraad 11,4% zorgt ongetwijfeld voor heel wat kriebels in de buik! Durf jij het aan?

Green Tornado

Triple Slide

Thrill Factor ***

Leeftijd 3 jaar

Zin in een spannende race tegen je vriend(in), broer, zus, mama of papa? Onze triple slide glijbaan is daar de geknipte attractie voor!

Triple Slide

Wildwaterbaan

Thrill factor ****

Leeftijd 8 jaar

Wil je weten hoe het voelt om je te laten meevoeren met de stroming van een wilde rivier? Onze wildwaterbaan is echt een bezoekje waard.

Wildwaterbaan

Wie zegt er dat die uitstap met kinderen of dat dagje uit met tieners niet fun en vol sensatie kan zijn?

Een ritje op onze bloedstollende Green Tornado of kriebels in de buik met de hele familie op de Triple Slide-glijbaan: een bezoek aan subtropisch zwembad LAGO Lier De Waterperels in Lier zal je niet snel vergeten! 

De spanning is te stijgen in de bloedstollende ‘s werelds eerste bandenglijbaan met infinity jump en lichteffecten. Deze glijbaan kreeg de toepassende naam Green Tornado mee, want de 96-meter-lange glijbaan met een hoogteverschil van 9,90 meter en een hellingsgraad 11,4% zal je ongetwijfeld verrassen! Durf jij het aan? Leuk detail: bij de opening van de glijbaan in zomer 2017 betekende deze sensatie een ware wereldprimeur. Terwijl je tieners ravotten in de Green Tornado, kunnen je kinderen op en top genieten in de vernieuwde kinderbaden die zich naast de glijbaan bevinden. Als dat geen plezier voor het hele gezin is! 

Nadien trek je met je gezin richting de openluchtactiviteiten, waar je geniet van de lachende gezichten op de Triple Slide glijbaan, waarna je met z’n allen duikt in het buitenzwembad, een mooi plekje in de zon uitkiest op de ligweide of erop los plonst in de kindvriendelijke waterwereld. Wedden dat dit een uiterst memorabel dagje uit met de kinderen zal zijn? 

Ook voor een uitstap met tieners is er maar één locatie op slechts enkele kilometers van Lier, Duffel, Kontich, Mortsel, Heist-op-den-Berg, Antwerpen en omgeving! Wist je dat we naast de Green Tornado over nog heel wat sensationele attracties beschikken? Zo trotseer je de ontelbare hoge golven in het golfslagbad of waan je je in een tropische wildwaterrivier van liefst 100 meter lang in de unieke wildwaterbaan! Om je daarna uiteraard nog eens aan een ritje in de bloedstollende Green Tornado te wagen uiteraard! Want die spanning en sensatie is nooit ver weg bij LAGO De Waterperels.

Even uitrusten van deze waterglijbanen? Proef dan van al het andere leuks dat ons zwemparadijs nog te bieden heeft: duik in het buitenbad, plan een zenmoment in met je hele familie in de warme lagune, vlei je neer in ons wellnessaanbod, geniet van tal van sportactiviteiten of doe nieuwe energie op met een drankje en hapje in het Rest-eau-café of zwemmersterras.

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt