360°
DOE MEE met de wedstrijd en WIN een SEGA CONSOLE! Ontdek het bij evenementen.
+
Wij zijn OPEN op Pasen en paasmaandag!
+

Waterglijbanen en wildwaterbaan

Roetsj het avontuur tegemoet in de waterglijbanen

Spanning en avontuur zijn troef in ons subtropisch zwembad! Met waterglijbanen voor jong en oud zit je nergens zo goed voor een stevige dosis kriebels in de buik dan in het zwemparadijs LAGO Lier De Waterperels!   

Green Tornado

Thrill factor
****

Leeftijd
10 jaar


De bandenglijbaan kreeg de toepassende naam Green Tornado mee, want de 96-meter-lange glijbaan met een hoogteverschil van 9,90 meter en een hellingsgraad 11,4% zorgt ongetwijfeld voor heel wat kriebels in de buik! Durf jij het aan?

Green Tornado

Triple Slide

Thrill Factor
***

Leeftijd
3 jaar


Zin in een spannende race tegen je vriend(in), broer, zus, mama of papa? Onze triple slide glijbaan is daar de geknipte attractie voor!

Triple Slide

Wildwaterbaan

Thrill factor
****

Leeftijd
8 jaar


Wil je weten hoe het voelt om je te laten meevoeren met de stroming van een wilde rivier? Onze wildwaterbaan is echt een bezoekje waard.

Wildwaterbaan

Green Tornado

Durf jij onze Green Tornado, ’s werelds eerste bandenglijbaan met adembenemende lichteffecten en een bloedstollende infinity jump aan?

Wildwaterbaan

Ontelbaar vele kriebels in de buik gegarandeerd in een wildwaterbaan die je als een tropische wildwaterrivier 100 meter meevoert!

Triple Slide glijbaan

Race op drie verschillende glijbanen naast elkaar tegen je mama of papa, broer of zus en voel de kriebels in je buik!

Wie zegt er dat die uitstap met kinderen of dat dagje uit met tieners niet fun en vol sensatie kan zijn?

Een ritje op onze bloedstollende Green Tornado of kriebels in de buik met de hele familie op de Triple Slide-glijbaan: een bezoek aan subtropisch zwembad LAGO Lier De Waterperels in Lier zal je niet snel vergeten! 


De spanning is te stijgen in de bloedstollende ‘s werelds eerste bandenglijbaan met infinity jump en lichteffecten. Deze glijbaan kreeg de toepassende naam Green Tornado mee, want de 96-meter-lange glijbaan met een hoogteverschil van 9,90 meter en een hellingsgraad 11,4% zal je ongetwijfeld verrassen! Durf jij het aan? Leuk detail: bij de opening van de glijbaan in zomer 2017 betekende deze sensatie een ware wereldprimeur. Terwijl je tieners ravotten in de Green Tornado, kunnen je kinderen op en top genieten in de vernieuwde kinderbaden die zich naast de glijbaan bevinden. Als dat geen plezier voor het hele gezin is! 


Nadien trek je met je gezin richting de openluchtactiviteiten, waar je geniet van de lachende gezichten op de Triple Slide glijbaan, waarna je met z’n allen duikt in het buitenzwembad, een mooi plekje in de zon uitkiest op de ligweide of erop los plonst in de kindvriendelijke waterwereld. Wedden dat dit een uiterst memorabel dagje uit met de kinderen zal zijn? 


Ook voor een uitstap met tieners is er maar één locatie op slechts enkele kilometers van Lier, Duffel, Kontich, Mortsel, Heist-op-den-Berg, Antwerpen en omgeving! Wist je dat we naast de Green Tornado over nog heel wat sensationele attracties beschikken? Zo trotseer je de ontelbare hoge golven in het golfslagbad of waan je je in een tropische wildwaterrivier van liefst 100 meter lang in de unieke wildwaterbaan! Om je daarna uiteraard nog eens aan een ritje in de bloedstollende Green Tornado te wagen uiteraard! Want die spanning en sensatie is nooit ver weg bij LAGO De Waterperels.


Even uitrusten van deze waterglijbanen? Proef dan van al het andere leuks dat ons zwemparadijs nog te bieden heeft: duik in het buitenbad, plan een zenmoment in met je hele familie in de warme lagune, vlei je neer in ons wellnessaanbod, geniet van tal van sportactiviteiten of doe nieuwe energie op met een drankje en hapje in het Rest-eau-café of zwemmersterras.