Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

Sauna

Lichaam en geest komen tot rust

Een saunabeurt voorafgegaan en gevolgd door douches met verschillende temperaturen en een voetbad doet niet alleen je lichaam, maar ook je geest deugd.

Het ideale saunaritue

Temperatuur: 75°C

Toegankelijk vanaf 16 jaar

Een bezoek aan de sauna vraagt om de juiste aanpak. Wij helpen je graag om er optimaal voordeel uit te halen.

Drink als voorbereiding voor en zeker ook na je saunabezoek voldoende water om je vochtbalans op peil te houden. Vergeet geen extra handdoek mee te brengen voor je saunabezoek. Voor je de sauna ingaat, neem je een warme douche om je huid te reinigen. Nadat je de sauna verlaat, kies je voor een koude douche. De temperatuurschommeling zal je bloedsomloop stimuleren!

Het ideale saunaritue

Gun je lichaam een zenmoment

Een saunabeurt stimuleert de bloedsomloop, wat dan weer zorgt voor een stralende huid en een afremming van het verouderingsproces. Neem zeker ook eens een kijkje naar ons bredere wellnessaanbod zoals het stoombad en de warme lagune.

De batterijen opladen bij een lekker menu

Het is belangrijk na je saunabezoek voldoende te drinken. Waarom er ook geen lekkere maaltijd aan breien?

Ideaal na het sporten

Wist je dat een saunabezoek een ideale manier is om tot rust te komen na het sporten?

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over