360°
DOE MEE met de wedstrijd en WIN een SEGA CONSOLE! Ontdek het bij evenementen.
+
Wij zijn OPEN op Pasen en paasmaandag!
+

Green Tornado

Beleef onze bandenglijbaan, de Green Tornado, in wereldprimeur!

Durf jij onze Green Tornado, ’s werelds eerste bandenglijbaan met adembenemende lichteffecten en een bloedstollende infinity jump aan?

Sinds afgelopen zomer moet je bij LAGO Lier De Waterperels zijn voor een glijbaan in ware wereldprimeur!

Nergens ter wereld kan je de Green Tornado, een bandenglijbaan met lichteffecten én infinity jump, meemaken: als dat geen extra reden is om met het hele gezin af te zakken naar wat de leukste familie-uitstap in Lier en omstreken is!


Geniet van fantastische lichteffecten

Zoef alleen of met je mama, papa, broer, zus of vriend(in) op een band langs de magnifieke lichteffecten en laat je verrassen door de sensationele infinity jump!


Op een soloband of in duozit: jij kiest hoe je het liefst de Green Tornado wil overwinnen. Laat je meestuwen met het water langs een geweldig lichtspektakel, maar let op, want voor je het weet kom je oog in oog te staan met de haai! Net op tijd ontsnap je aan zijn bek en roetsj je verder langs de 96-meter-lange bandenglijbaan.

Green Tornado

Durf jij onze Green Tornado, ’s werelds eerste bandenglijbaan met adembenemende lichteffecten en een bloedstollende infinity jump aan?

Ontdek ook onze andere supersnelle sensaties!

Bekijk wat we het zwemparadijs nog meer te bieden heeft aan waterglijbanen.

Onze glijbanen

Honger gekregen?

Energie opdoen bij een lekker glaasje of hapje? Schuif je benen onder tafel in ons Rest-eau-café, zwemmersterras of bij mooi weer aan de buitenbar.

Ontdek onze menu’s