COVID-19 update: sportbad, sauna en peuterbad blijven open. Subtropisch zwembad en Rest-eau-café: gesloten. Meer info

Green Tornado

Beleef onze bandenglijbaan, de Green Tornado, in wereldprimeur!

Durf jij onze Green Tornado, ’s werelds eerste bandenglijbaan met adembenemende lichteffecten en een bloedstollende infinity jump aan?

Sinds afgelopen zomer moet je bij LAGO Lier De Waterperels zijn voor een glijbaan in ware wereldprimeur!
Nergens ter wereld kan je de Green Tornado, een bandenglijbaan met lichteffecten én infinity jump, meemaken: als dat geen extra reden is om met het hele gezin af te zakken naar wat de leukste familie-uitstap in Lier en omstreken is!

Ontsnap net op tijd aan de bek van een haai

Beleef de ultieme sensatie door op het nippertje te ontsnappen aan de bek van onze haai: spanning gegarandeerd!

Ooit al eens oog in oog gestaan met een haai? Bij LAGO Lier De Waterperels kan het! En wel op een uiterst veilige manier, want net voor je lijkt te landen in de bek van de haai, spring je van de infinity jump en gaat het avontuur verder. Wees dus op je hoede, want onze haai staat garant voor ontelbare kriebels in de buik en massa’s plezier op je geweldige vakantiedag met de ganse familie!

Ontsnap net op tijd aan de bek van een haai

Jij kiest hoe je het liefst de Green Tornado wil overwinnen

Lengte: 96 meter

Hoogteverschil: 9,90 meter

Hellingsgraad: 11,4 %

Op een soloband of in duozit: jij kiest hoe je het liefst de Green Tornado wil overwinnen. Laat je meestuwen met het water langs een geweldig lichtspektakel, maar let op, want voor je het weet kom je oog in oog te staan met de haai! Net op tijd ontsnap je aan zijn bek en roetsj je verder langs de 96-meter-lange bandenglijbaan.

Jij kiest hoe je het liefst de Green Tornado wil overwinnen

Geniet van fantastische lichteffecten

Zoef alleen of met je mama, papa, broer, zus of vriend(in) op een band langs de magnifieke lichteffecten en laat je verrassen door de sensationele infinity jump!

Ontdek ook onze andere supersnelle sensaties!

Bekijk wat we het zwemparadijs nog meer te bieden heeft aan waterglijbanen.

Honger gekregen?

Energie opdoen bij een lekker glaasje of hapje? Schuif je benen onder tafel in ons Rest-eau-café, zwemmersterras of bij mooi weer aan de buitenbar.

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt