Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

Green Tornado

Beleef onze bandenglijbaan, de Green Tornado, in wereldprimeur!

Durf jij onze Green Tornado, ’s werelds eerste bandenglijbaan met adembenemende lichteffecten en een bloedstollende infinity jump aan?
Nergens ter wereld kan je de Green Tornado, een bandenglijbaan met lichteffecten én infinity jump, meemaken: als dat geen extra reden is om met het hele gezin af te zakken naar wat de leukste familie-uitstap in Lier en omstreken is!

Jij kiest hoe je het liefst de Green Tornado wil overwinnen

Lengte: 96 meter

Hoogteverschil: 9,90 meter

Hellingsgraad: 11,4 %

Op een soloband of in duozit: jij kiest hoe je het liefst de Green Tornado wil overwinnen. Laat je meestuwen met het water langs een geweldig lichtspektakel, maar let op, want voor je het weet kom je oog in oog te staan met de haai! Net op tijd ontsnap je aan zijn bek en roetsj je verder langs de 96-meter-lange bandenglijbaan.

Jij kiest hoe je het liefst de Green Tornado wil overwinnen

NIEUW! VIRTUAL SLIDE

VR slide

De virtual slide neemt je vanaf 8 jaar mee op een avontuurlijke tocht door drie leuke thema’s: jungle, space en snow. Aan de ingang van de glijbaan kies je zelf één van de virtuele werelden en zet je een VR-bril op om aan het avontuur te beginnen. Een ritje op een houten rollercoaster, een ruimtereis tussen planeten of een afdaling in een sneeuwlandschap staan op het keuzemenu. Je kan gratis gebruikmaken van de VR wanneer je een ticket voor het subtropisch zwemparadijs hebt aangekocht.

Klik hier voor een impressie!

Ontdek hier de openingsuren van de VR slide

VR slide

Ontsnap net op tijd aan de bek van een haai

Beleef de ultieme sensatie door op het nippertje te ontsnappen aan de bek van onze haai: spanning gegarandeerd!

Ooit al eens oog in oog gestaan met een haai? Bij LAGO Lier De Waterperels kan het! En wel op een uiterst veilige manier, want net voor je lijkt te landen in de bek van de haai, spring je van de infinity jump en gaat het avontuur verder. Wees dus op je hoede, want onze haai staat garant voor ontelbare kriebels in de buik en massa’s plezier op je geweldige vakantiedag met de ganse familie!

Ontsnap net op tijd aan de bek van een haai

Geniet van fantastische lichteffecten

Zoef alleen of met je mama, papa, broer, zus of vriend(in) op een band langs de magnifieke lichteffecten en laat je verrassen door de sensationele infinity jump!

Ontdek ook onze andere supersnelle sensaties!

Bekijk wat we het zwemparadijs nog meer te bieden heeft aan waterglijbanen.

Honger gekregen?

Energie opdoen bij een lekker glaasje of hapje? Schuif je benen onder tafel in ons Rest-eau-café, zwemmersterras of bij mooi weer aan de buitenbar.

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over