Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

Wildwaterbaan

Maak je op voor een 100-meter-lang wervelend wateravontuur!

Als in een tropische wildwaterrivier van liefst 100 meter lang laat je je meevoeren in een attractie die je enkel in onze zwemparadijzen zult vinden!

Ravotten voor echte waterratten

Kan je al goed zwemmen en ben je klaar voor een wervelend avontuur? Waag je dan aan een ritje door een van onze meest geliefde sensaties! Een daguitstap naar ons subtropisch zwemparadijs is niet volledig zonder je aan de wildwaterbaan te wagen.

Ravotten voor echte waterratten

Een unieke belevenis, enkel in de LAGO-zwemparadijzen!

Voor deze spectaculaire wildwaterbaanbelevenis moet je enkel bij de LAGO-zwemparadijzen zijn, want enig in zijn soort, ontwikkeld door LAGO voor op-en-top waterplezier!

Een unieke belevenis, enkel in de LAGO-zwemparadijzen!

Een parcours vol bochten, wel 100m lang

Lengte: 100 meter

Temperatuur: 30°C


Een parcours vol bochten, wel 100m lang

Organiseer je kinderfeestje bij ons

Wil je je vrienden en vriendinnen laten meegenieten van deze geweldige ervaring? Nodig hen dan uit voor een geweldige pool party, inclusief lekkere snacks en drankjes!

Blijven eten?

Van al die waterpret krijg je honger. Vergeet geen kijkje te nemen in onze menu’s voor die broodnodige extra portie energie!

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over