Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Mehr info

Happen en trappen: de overheerlijke combinatie van fietsen en eten bij Rest-eau-café

Gezinsuitstap

Fietsen langs magische plekken, met de wind in je haren en een overheerlijk menu in je buik. Dat is de formule van Happen en Trappen. Ontdek snel meer over de lekkerste fietstochten van Nederland en België, waarbij je uiteraard ook van harte welkom bent bij de LAGO zwemparadijzen.

De ideale daguitstap met het hele gezin

Op de fiets stappen of eens lekker gaan eten? Vanaf nu zijn deze discussies verleden tijd. De formule van Happen en Trappen combineert namelijk het beste van beide werelden. Sportievelingen kunnen stevig op de trappers gaan staan, terwijl natuurliefhebbers of stadsmensen van een gevarieerde omgeving kunnen genieten.

Fietsen in Brugge

Waar Happen en Trappen in 2006 met 1 route is begonnen, zijn er vandaag maar liefst 200 routes en… het einde is nog niet in zicht! Hierdoor is er voor elk wat wils. Van pittoreske bruggetjes, grachten en mooie bouwwerken tot een mix van bossen, kasteelparken, akkers en weiden. Beleef een sportieve en verrassende daguitstap samen met het hele gezin!

Hoe ziet een dagje Happen en Trappen eruit?

Fietsen in Limburg

Een dagje Happen en Trappen bedraagt € 42,95 per persoon. Daarin zit de route van jullie keuze inbegrepen, samen met 5 appetijtelijke gangen, een fietskaarthouder en een geplastificeerde routebeschrijving.

Tussen 10u en 11u ’s ochtends start je meteen de dag goed met koffie en gebak. De ideale combinatie om een stevig basislaagje te leggen, zodat je je naar je voorgerecht kan trappen. Daarna is het tijd om je richting een smakelijk soepje te begeven, en later naar een heerlijk hoofdgerecht. Afsluiten doen jullie met de laatste tussenstop: het dessert. Save the best for last! Tussen 18u en 19u komen jullie dan terug uit bij het startpunt en hebben jullie een rugzak vol herinneringen bij!  

Fiets jezelf naar de heerlijke gerechten van Rest-eau-café

Goed nieuws voor lekkerbekken: Happen en Trappen werkt namelijk samen met bijna alle LAGO zwemparadijzen. Hier verwelkomen we je graag in de feelgood omgeving van het Rest-eau-café. Onze menukaart biedt tal van gerechten aan voor jong en oud. Bovendien is het er heerlijk vertoeven bij perfect terrasjesweer. Leun achterover in een comfortabele stoel met de zon op je snoet en een verfrissing in je hand. Of neem snel nog een plons in het zwembad

Ontdek de lekkerste fietsroutes met tussenstop in één van onze LAGO zwemparadijzen!

Andere artikels

LAGO heizt sien Wasser wieder

Die LAGO-Schwimmbäder konnten früher als geplant wieder geöffnet werden. Um den Energieverbrauch bei der vorübergehenden Abschaltung zu begrenzen, wurde die Wassertemperatur auf +/- 23°C heruntergesetzt. Aber was ist die ideale Temperatur in einem Pool?

Mehr lesen

Ab dem 1. Juli 2020 heißt es in den LAGO Schwimmparadiesen wieder, mehr Wasser und noch mehr Spaß genießen.

Ab dem 1. Juli 2020 heißt es in den LAGO Schwimmparadiesen wieder, mehr Wasser und noch mehr Spaß genießen. Die Vorfreude ist riesig. Aber wie sieht ein Schwimmbadbesuch aus, wenn sich die Türen wieder öffnen?

Mehr lesen

Populaire artikels

Categorieën