Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Meer info

Zwemmen met mijn baby?

Babyzwemmen

Je kijkt waarschijnlijk al uit naar die eerste plons met je baby in het subtropisch zwembad? Voor het eerst samen plezier maken in stromend water. Maar vanaf wanneer kan je met je baby komen zwemmen? En is het wel veilig?

Baby's vanaf 6 maanden kunnen zorgeloos genieten van de eerste waterpret. De LAGO zwemparadijzen zijn uitgerust met een hypermodern waterzuiveringssysteem. Dankzij deze unieke filtertechniek bevat het water een minimum aan chloor en is er minder risico op irritaties. 

Je baby is op deze leeftijd nog gevoelig voor koude. Daarom wordt de watertemperatuur in de babybaden continue op 34°C gehouden en is de omgevingstemperatuur aangenaam warm. Wil je samen wat knuffelen in het warme water? Dan is de warme lagune je favoriete locatie in het zwemparadijs.

Om je bezoek makkelijk te maken zijn er ruime kleedkamers met luiertafels, verzorgingskussens en zwempampers. Zo hoef jij je geen zorgen te maken en enkel te genieten van je baby's eerste ontdekking in het fantasierijk waterparadijs.

In de meeste LAGO zwemparadijzen hebben kinderen jonger dan 4 jaar gratis toegang

Een volledig overzicht van de locaties vind je hier.

Andere artikels

Zet je schrap voor de allerleukste schooluitstap!

Op zoek naar een onvergetelijke schoolreis met de klas? Combineer je graag spanning en plezier? Plan je liever een uitstap die ook bij regenweer kan plaatsvinden? Boek een schooluitstap naar één van de vele LAGO zwemparadijzen, verspreid over heel België! Als leerkracht geniet je samen met je klas van een zorgeloze en ontspannende uitstap.

Lees meer

In alle comfort naar jouw favoriete LAGO zwemparadijs?

Ja, graag! In LAGO zwemparadijzen beleef je water op zijn plezantst. Op zoek naar een zalige gezinsuitstap waar je naar hartenlust en in alle rust geniet van waterpret? Reserveer jouw zwembeurt voordelig via de webshop… en je bent helemaal klaar voor een spetterende uitstap vol plezier!

Lees meer