Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Meer info

Hoera, jarig! Zo organiseer je een onvergetelijk verjaardagsfeestje.

Verjaardag

Is je zoon of dochter binnenkort jarig en wil je een feest geven dat hij of zij niet snel zal vergeten? Organiseer dan een spetterend verjaardagsfeestje in een subtropisch zwemparadijs! Samen met de vriend(innet)jes van de waterglijbanen roetsjen, in het golfslagbad duiken of de wildwaterbanen verkennen? Het kan allemaal! Wedden dat hier heel veel kinderharten veroverd worden?

Waterpret voor een onvergetelijke verjaardag

Een onvergetelijke verjaardag voor kinderen tot en met 15 jaar? Die vier je bij LAGO! Dankzij de feestformule vanaf 8 kinderen organiseer je in een vingerknip 4 uur waterpret in een subtropisch zwembad, aangevuld met een lekker menu op het zwemmersterras.

Geen gedoe in de keuken om voor de jarige en al zijn/haar vriendjes te koken, geen stress op het verjaardagsfeestje zelf én geen opruimwerken achteraf. Super, niet? Bij LAGO is het pret gegarandeerd en het heerlijke is dat jij zelf niets van het werk hoeft te doen. Dit wordt een feestje waar de kinderen het nog lang zullen over hebben!

En extra leuk: daar bovenop ontvangt de jarige bij zijn bezoek een leuk LAGO-cadeautje!   

Smullen maar!

Wanneer je een verjaardagsfeestje bij LAGO boekt, kan je kiezen uit 4 lekkere formules. Zo kan het feestvarken zijn of haar favoriete gerecht kiezen:

  • Heerlijke huisbereide pannenkoeken
  • Een hamburgermenu met frietjes
  • Een pastamenu
  • Een verrassingsmenu met frietjes, een snack en een gadget

Jij moet zelf je kookkunsten niet bovenhalen en je keuken blijft kraaknet! Elke genodigde kan simpelweg aanschuiven aan de speciaal voor de jarige gepersonaliseerde feesttafel.

Heeft je kind of een van zijn vriendjes een voedselintolerantie of -allergie? Dan kan je dit melden tijdens de reservatie in de webshop en aan de horecamedewerker op de dag van het feestje. LAGO voorziet dan een lekker alternatief! Zo kan iedereen van een heerlijk verjaardagsmaal genieten.

Boeken is zó gebeurd

Daarnaast hoef je geen eventplanner te zijn om een spetterend verjaardagsfeestje voor kinderen te organiseren. Bij LAGO kan je 7 dagen op 7 eenvoudig en snel online reserveren via de webshop. Ben je er wat laat bij? Geen paniek! Reserveren kan zelfs tot 7 dagen voor het feestje. Even online betalen et voilà… alles is geregeld! Een verjaardagsfeestje boeken was nog nooit zo gemakkelijk! Iedereen kan het. Nu enkel nog genieten van het feestgedruis!

LAGO zorgt zelfs voor leuke uitnodigingen voor je jarige zoon of dochter. Kijk maar eens op onze website. Heb je zelf geen printer? Dan kan je de uitnodigingen ophalen aan het onthaal. Supereenvoudig, toch?

En psst… Wist je dat bij LAGO de jarige gratis viert wanneer hij 10 vrienden of meer uitnodigt?

Waar wacht je nog op? Reserveer meteen hét leukste verjaardagsfeestje voor de jarige en alle vriendjes!

Ontdek hier alle feestlocatiesAndere artikels

Zet je schrap voor de allerleukste schooluitstap!

Op zoek naar een onvergetelijke schoolreis met de klas? Combineer je graag spanning en plezier? Plan je liever een uitstap die ook bij regenweer kan plaatsvinden? Boek een schooluitstap naar één van de vele LAGO zwemparadijzen, verspreid over heel België! Als leerkracht geniet je samen met je klas van een zorgeloze en ontspannende uitstap.

Lees meer

In alle comfort naar jouw favoriete LAGO zwemparadijs?

Ja, graag! In LAGO zwemparadijzen beleef je water op zijn plezantst. Op zoek naar een zalige gezinsuitstap waar je naar hartenlust en in alle rust geniet van waterpret? Reserveer jouw zwembeurt voordelig via de webshop… en je bent helemaal klaar voor een spetterende uitstap vol plezier!

Lees meer