Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Meer info

Heerlijk én veilig ravotten met de kleinste waterratten

Gezinsuitstap

Als ouder ben je vanzelfsprekend bezorgd om je kinderen. Omdat we dat als geen ander begrijpen, hebben we er bij LAGO voor gezorgd dat we er ook voor de allerkleinsten een onvergetelijke en vooral veilige waterervaring van maken. We leggen je graag uit hoe!  

Maak plezier met het hele gezin

Bewegen in het water is immens leuk op elke leeftijd, en zeker ook voor kleintjes. Kom langs voor een uurtje zwempret samen met je baby, peuter of kleuter en geniet van de warme baden. Klaar om samen te spetteren in de leukste zwemparadijzen van België?  

Bij LAGO is zwemmen niet alleen leuk, maar ook veilig! Een ontspannende zwembeurt start in een veilige zwemomgeving. LAGO maakt er dan ook een prioriteit van om zijn veiligheidsmaatregelen en -normen voortdurend te optimaliseren. Wist je bijvoorbeeld dat je er als ouder gratis zwembandjes kan lenen voor je kinderen?

De temperatuur bedraagt bij LAGO steeds een aangename 32° C, wat ideaal is voor je bengel om zich uit te leven op de glijbaantjes en kleurrijke speelelementen in de kinderbaden. Is het mooi weer? Neem hem of haar dan mee naar de kinderspeeltuin buiten. Dat is 100% plonspret gegarandeerd!

Wil je al deze waterpret zelf met je kleine spruit komen uittesten? In de webshop kan je gemakkelijk je eerste bezoek inplannen. Je hebt een zicht op de beschikbaarheden en kan dus het meest geschikte moment uitkiezen in de kalender. Zo kan je kindje alle nieuwe indrukken rustig verwerken. En daarna des te meer plezier beleven.

Stimuleer de fantasie en ontwikkeling van je kind

Zwemmen is goed voor de motorische vaardigheden van kleine kinderen. Door te bewegen in het water, maar ook door erop los te spetteren in onze kinderbaden, ontwikkelen kinderen hun grove motoriek. Spelen, stoeien, klauteren: elke beweging is goed, als je kind het maar naar zijn zin heeft en het veilig verloopt.

In de kinderbaden van LAGO vind je immers tal van veilige en interactieve spelelementen. Deze kleurrijke spelen stimuleren bovendien de fantasie. Zo beleven ook de allerkleinsten ongetwijfeld de tijd van hun leven!

Ook netheid is belangrijk

Naast ontspanning en veiligheid investeert LAGO ook sterk in netheid.

Door te werken met de nieuwste filter- en zuiveringstechnieken kunnen we de hoeveelheid chloor in het water tot een minimum herleiden, zodat dit de kinderoogjes niet gaat irriteren en het water toch op en top proper blijft.

Laat dus alle zorgen van je afglijden en kom met je baby, peuter of kleuter langs voor een prettig familiemoment. Je legt er zonder twijfel de basis voor jaren aan geweldige familiewaterpret!

Vind hier alle locaties en boek je bezoek in 1-2-3.

Vind mijn LAGO zwemparadijs

Andere artikels

Zet je schrap voor de allerleukste schooluitstap!

Op zoek naar een onvergetelijke schoolreis met de klas? Combineer je graag spanning en plezier? Plan je liever een uitstap die ook bij regenweer kan plaatsvinden? Boek een schooluitstap naar één van de vele LAGO zwemparadijzen, verspreid over heel België! Als leerkracht geniet je samen met je klas van een zorgeloze en ontspannende uitstap.

Lees meer

In alle comfort naar jouw favoriete LAGO zwemparadijs?

Ja, graag! In LAGO zwemparadijzen beleef je water op zijn plezantst. Op zoek naar een zalige gezinsuitstap waar je naar hartenlust en in alle rust geniet van waterpret? Reserveer jouw zwembeurt voordelig via de webshop… en je bent helemaal klaar voor een spetterende uitstap vol plezier!

Lees meer