Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Meer info

Algemeen directeur van LAGO-zwemparadijzen over de tijdelijke sluiting in de strijd tegen het coronavirus.

Coronavirus

Hoe ervaart LAGO zwemparadijzen en haar medewerkers de tijdelijke sluiting omwille van het coronavirus? We spraken erover met Diether Thielemans. Hij startte 7 jaar geleden als centrummanager in LAGO Gent Rozebroeken en groeide door naar de functie van algemeen directeur.


We beleven jammer genoeg een periode die gepaard gaat met heel wat onzekerheid en ongerustheid, vele mensen hebben het persoonlijk heel moeilijk en heel wat bedrijven vrezen voor hun toekomst. Als warm bedrijf zijn we in de eerste plaats bekommerd om onze medewerkers, we doen er alles aan om hen zo snel mogelijk en in de beste omstandigheden weer aan de slag te kunnen laten gaanVoor de zwembaden en fitnesscentra is er nog geen heropeningsdatum in het vooruitzicht gesteld. We weten dat zwemmen geen extra risico’s inhoudt en dat zwemmen en plezier maken bijdragen aan je gezondheid en levensgeluk. In onze centra komen natuurlijk veel mensen samen wat om voorzichtigheid vraagt, maar ik hoop toch dat we met de juiste maatregelen de zomer in het zwembad kunnen doorbrengen.


We willen met deze onzekerheid en ongerustheid handelen vanuit de waardes die we als LAGO belangrijk vinden en in alle omstandigheden trouw blijven aan onszelf. We willen er samen het beste van maken. Onze centrummanagers houden contact met hun mensen en we merken op de sociale media dat de medewerkers hun betrokkenheid bij LAGO en LAGO CLUB blijven koesteren, wat me enorm blij maakt. In kleine gebaren willen we iedereen laten weten dat uit het oog niet uit het hart hoeft te zijn. We stuurden onze medewerkers een postkaartje waarmee we hen uitnodigen om na de lockdown periode samen met iemand die ze gemist hebben iets te komen eten in één van onze Rest-eau-café brasseries. Dit maakte heel veel positieve reacties los.


In onze aanpak willen we vooruitstrevend zijn. We bereiden alles voor om onze bezoekers hopelijk snel terug een heerlijk moment van ontspanning aan te bieden. Zal alles meteen weer zijn als vorige jaren? Waarschijnlijk niet, we zullen om veilig te kunnen werken en genieten misschien een aantal zaken anders aanpakken, maar dat we er van zullen genieten staat al vast. Nu meer dan ooit gaan we er voor om elke bezoeker een vlekkeloze service en plezierige ervaring te schenken.


Ik hoor van heel wat medewerkers dat ze vooral de bezoekers en de gezellige drukte missen nu we allemaal in ons kot moeten blijven. Ik hoop dat we het niet te lang gaan moeten missen en dat we er samen snel terug in kunnen vliegen. Als zovelen mis ik de energie en de goesting die een LAGO zwemparadijs en LAGO CLUB fitness uitstraalt, de collega’s en de actie.


Blijf ondertussen veilig en vergeet alvast niet te dromen van de zomer!

Algemeen directeur Diether Thielemans
(Hier samen op de foto met Fil de krokodil, mascotte van LAGO Gent Rozebroeken)

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden wanneer de LAGO zwemparadijzen weer openen? 

Ontvang corona updates in je mailbox.

Andere artikels

Zet je schrap voor de allerleukste schooluitstap!

Op zoek naar een onvergetelijke schoolreis met de klas? Combineer je graag spanning en plezier? Plan je liever een uitstap die ook bij regenweer kan plaatsvinden? Boek een schooluitstap naar één van de vele LAGO zwemparadijzen, verspreid over heel België! Als leerkracht geniet je samen met je klas van een zorgeloze en ontspannende uitstap.

Lees meer

In alle comfort naar jouw favoriete LAGO zwemparadijs?

Ja, graag! In LAGO zwemparadijzen beleef je water op zijn plezantst. Op zoek naar een zalige gezinsuitstap waar je naar hartenlust en in alle rust geniet van waterpret? Reserveer jouw zwembeurt voordelig via de webshop… en je bent helemaal klaar voor een spetterende uitstap vol plezier!

Lees meer