Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Meer info

Wat met de waterkwaliteit tijdens de coronaperiode? LAGO doet dagelijks de check-check-check.

Coronavirus

Alle LAGO-zwemparadijzen zijn gesloten tijdens de coronaperiode maar de centrummanagers blijven fulltime aan het werk. Hun takenpakket ziet er nu wel wat anders uit dan tijdens een normale werkdag. Zo zorgen ze momenteel voor het dagelijks nazicht, volgen de technische onderhoudsfirma’s op in hun doorlopend onderhoud van de verschillende installaties en staan ze in voor de desinfectie van vloeren, baden, kades … 

Ook het legionella beheersplan om bacteriegroei te voorkomen blijft van kracht tijdens de sluiting waardoor legionella geen kans krijgt. Ook vandaag zorgen de centrummanagers ervoor dat er geen stilstaand water in de installaties is en controleren ze continue de kwaliteit van het water. Zij doen de check-check-check zodat je bij je eerstvolgende zwembeurt van veilig en schoon water in topconditie kan genieten.

En moest je je afvragen of onze centrummanagers ook een plons nemen in het zwembad? Nee hoor, ze hebben hun handen vol met deze dagelijkse taken. 

Andere artikels

Zet je schrap voor de allerleukste schooluitstap!

Op zoek naar een onvergetelijke schoolreis met de klas? Combineer je graag spanning en plezier? Plan je liever een uitstap die ook bij regenweer kan plaatsvinden? Boek een schooluitstap naar één van de vele LAGO zwemparadijzen, verspreid over heel België! Als leerkracht geniet je samen met je klas van een zorgeloze en ontspannende uitstap.

Lees meer

In alle comfort naar jouw favoriete LAGO zwemparadijs?

Ja, graag! In LAGO zwemparadijzen beleef je water op zijn plezantst. Op zoek naar een zalige gezinsuitstap waar je naar hartenlust en in alle rust geniet van waterpret? Reserveer jouw zwembeurt voordelig via de webshop… en je bent helemaal klaar voor een spetterende uitstap vol plezier!

Lees meer