COVID-19 update: sportbad en bar Rest-eau-café blijven open. Subtropisch zwembad en keuken Rest-eau-café: gesloten. Meer info

Alle nieuws

20 juli 2021

Nationale rouw

Vandaag is een dag van nationale rouw.
Om 12u vanmiddag stopt heel het land even voor 1 minuut. Ook LAGO zwemparadijzen steunt dit initiatief.

17 juni 2021

Nu ook meer water, meer plezier op TikTok!

Sinds 9 juni kan men bij de 12 vestigingen van LAGO zwemparadijzen opnieuw voluit genieten en plezier maken. Bovendien zet LAGO nu ook in op TikTok met een eigen kanaal én ambassadeurs.

7 juni 2021

LAGO zwemparadijzen is na lockdown eindelijk terug met 3.012 m glijbaanplezier!

Eindelijk! Na 8 maanden sluiting gaan alle LAGO zwemparadijzen op 9 juni weer open. Dit is het moment waar heel veel gezinnen naar verlangd hebben, opnieuw proeven van een heerlijk vakantiegevoel dichtbij huis. De komende 2 weken zien de weersvoorspellingen er alvast heel zonnig uit.

11 mei 2021

Waterpret in zicht!

Goed nieuws! Vanaf 9 juni mag LAGO zwemparadijzen opnieuw gezinnen verwelkomen voor het ultiem vakantiegevoel dichtbij huis. Plonzen in het kinderbad, naar beneden roetsjen door de glijbaan, genieten van heerlijk warm water... Het kan weer allemaal!

1 mei 2021

Eerste bezoekers LAGO Sint-Truiden Bloesembad krijgen een warm welkom

Deze ochtend om 09u45 kwamen de eerste bezoekers toe in zwemparadijs LAGO Sint-Truiden Bloesembad, nieuwsgierig en vol verwachting. De eerste zwemmer is Jakob Neven, 30 jaar uit Brustem. Hij nam in primeur een duik in het gloednieuw sportbad dat voorzien is van 10 trainingsbanen. 

24 april 2021

LAGO Sint-Truiden Bloesembad opent zaterdag 1 mei het sportbad!

Goed nieuws voor sportievelingen want vanaf zaterdag 1 mei kunnen er baantjes getrokken worden in LAGO Sint-Truiden Bloesembad. Bezoekers kunnen rekenen op een veilige zwemomgeving dankzij de vele voorzorgsmaatregelen. Ook de andere sportfaciliteiten op de sportsite openen volgens de maatregelen.

25 maart 2021

Opening LAGO Sint-Truiden Bloesembad uitgesteld

De officiële opening van het LAGO Sint-Truiden Bloesembad, die gepland stond op vrijdag 2 april, wordt uitgesteld naar eind april. Gezien de huidige coronamaatregelen en de stijging van het aantal besmettingen, ook in onze regio, is het onmogelijk om een officiële corona-proof opening te organiseren.

19 maart 2021

Inschrijvingen WaiWai Sint-Truiden

De nieuwe zwemlessenreeks voor kinderen start in de week van 19 april 2021 en eindigt in de week van 21 juni 2021.
*De zwemlessenreeks gaat enkel door wanneer de COVID-19-maatregelen dit toelaten.

18 maart 2021

LAGO pakt uit met Belgische primeur: de eerste waterglijbaan met VR experience!

LAGO zwemparadijzen is als innovator voortdurend op zoek naar nieuwe belevingen voor zijn bezoekers. In april lanceren ze opnieuw een exclusieve sensatie: de virtual slide, een waterglijbaan met unieke virtual reality beleving in het gloednieuwe LAGO Sint-Truiden Bloesembad.

16 december 2020

Dit gaat goed vooruit.

We kunnen niet wachten op de opening van LAGO Sint-Truiden Bloesembad in april 2021. Maar hoe staat het met de werken? Uit nieuwsgierigheid gingen we al eens een kijkje nemen achter de schermen.

15 december 2020

Vacatures LAGO Sint-Truiden Bloesembad

LAGO Sint-Truiden Bloesembad zoekt: managementteam!

9 december 2020

Mathieu zwemt één jaar gratis!

De mascotte is bekend: Ollie de octopus wordt de ster van het Bloesembad. Leerlingen uit het kleuter- en basisonderwijs van Sint-Truiden kleurden enthousiast mee en namen deel aan de wedstrijd om de mascotte te verkiezen. Mathieu (8 jaar) werd de hoofdprijswinnaar. Hij zwemt één jaar gratis!

2 november 2020

Opening paasvakantie 2021

Plezier, sport en wellness op één bruisende site! Vanaf april 2021 zak je voor een onvergetelijke gezinsuitstap af naar het subtropisch zwembad LAGO Sint-Truiden Bloesembad dat te midden van het groene sport- en recreatiepark ‘Sportpark Haspengouw’ bloeit. 

2 november 2020

Opbouw: volg hier de werken

Benieuwd naar de vorderingen of kan je haast niet wachten om in het water te duiken? Volg alle de werken op. 

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt