Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Meer info

Op groepsuitstap naar LAGO Sint-Truiden Bloesembad

Maak van je schoolreis of uitstap meet de jeugdbeweging een spetterende en onvergetelijke dag!

Op uitstap met school

Op schoolreis naar LAGO Sint-Truiden Bloesembad. Dat is heerlijk genieten van een veilige, zorgeloze en ontspannende uitstap met de klas. Zowel jong als oud duikt hier in een onvergetelijk avontuur.

Verenigingen

Ravotten en plezier maken met de hele groep! Samen door de wildwaterbaan, een bommetje in het buitenbad, heerlijk plonzen in de waterspeeltuin... het wordt een uitstap met de jeugdbeweging of vereniging om nooit te vergeten. Groepen vanaf 15 personen leggen we extra in de watten met een supervoordelige groepsdeal. Reserveren en meer info via bloesembad@lago.be.

B2B

Eens vergaderen in een leuke omgeving? Of wil je een teambuilding organiseren? In Sint-Truiden Bloesembad zorgen we ervoor dat je bedrijfsrelaties niets te kort komen. Coffee break tijdens de pauze, een heerlijke lunch, een aperitief na de werkdag... het kan allemaal. Bovendien kan je na je drukke werkdag ontspannen in ons zwemparadijs met hamam, sauna, zoutbad, warme lagune... Informeer je naar de diverse mogelijkheden via bloesembad@lago.be.

Wil je graag reserveren?

Aarzel dan zeker niet contact met ons op te nemen!

Contacteer ons