Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Meer info

Gezellig dineren in een kindvriendelijke brasserie

LAGO Bistro

Vandaag open:
10:00 - 23:00
Check alle openingsuren

Welkom in LAGO Bistro in Sint-Truiden

Welkom in de gezellige brasserie van LAGO Sint-Truiden Bloesembad. Gezellig uit eten met kinderen in Sint-Truiden, een terrasje doen met vrienden, genieten van een aperitief, een snelle lunch met je collega's of een vieruurtje met koffie? Wij bieden het allemaal in een gezellig, familievriendelijk kader.

Altijd iets lekker op elk moment van de dag

In LAGO Bistro is het heerlijk toeven voor een lekkere lunch, diner of snelle hap voor ieders budget. Laat je verrassen door onze voordelige en lekkere maandsuggesties of vaste kaart met shares, croques, lekkere klassiekers, kindergerechten en natuurlijk zoete lekkernijen. Ook voor de kids hebben we een leuke kinderkaart met heerlijke maaltijden.

Altijd iets lekker op elk moment van de dag

Kinderen zijn koning in LAGO Bistro!

Na het zwemmen gaat het plezier verder in LAGO Bistro! Kinderen zijn hier koning te rijk. Terwijl ze wachten op hun lievelingsmenu leven ze zich uit in de binnen- of speeltuin. Er is zelfs een virtueel aquarium waar ze hun eigen gekleurd visje tot leven kunnen brengen. Blijven ze liever aan tafel bij mama en papa? Dan is er het leuke LAGO-doeboekje waarin je kind op avontuur gaat met alle mascottes van de LAGO zwemparadijzen.
De kleinsten kunnen kiezen uit lekkere kidsproof gerechten op de leuke kinderkaart. Uiteraard hebben we ook gedacht aan boevenbordjes en kinderstoeltjes.

Kinderen zijn koning in LAGO Bistro!

Heerlijk terrasjesweer!

Zet je in het zonnetje op ons buitenterras om te genieten van een lekker biertje, wijntje of onze homemade lemonade of ice tea. Terwijl je klinkt op een geslaagde uitstap, leven de kinderen zich uit in de buitenspeeltuin.

Heerlijk terrasjesweer!

Wist je dat je ook aan het zwembad kan eten tijdens je bezoek aan LAGO Sint-Truiden Bloesembad?

Tussen het zwemmen en plonzen door honger of dorst gekregen? Schuif aan op ons zwemmersterras waar je in je zwemkledij welkom bent voor smakelijke snacks en een lekkere dorstlesser. Handig is dat je van op het zwemmersterras een oogje in het zeil kan houden op je bengels die intussen verder spelen in de kinderbaden. 

Wil je iets komen eten of drinken?

LAGO Bistro is 7/7 met ruime openingsuren.