Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Meer info

Waterpret en ontspanning voor elke leeftijd.

Een onvergetelijke uitstap voor het hele gezin!

Beleef 7/7 een subtropische vakantie!

Wat de weergoden ook voorspellen, in LAGO Sint-Truiden Bloesembad beleef je elke dag een subtropische vakantie. In het zwemparadijs is het altijd 30°C. Tijdens de lente en zomer zorgen de buitenbaden, zwemvijver en ligweide voor de ideale staycation.

VR-slide

De virtual slide neemt kinderen vanaf 6 tot 10 jaar mee op een avontuurlijke tocht door drie leuke thema’s: jungle, space en snow. Aan de ingang van de glijbaan kies je zelf één van de virtuele werelden en zet je een VR-bril op om aan het avontuur te beginnen. Een ritje op een houten rollercoaster, een ruimtereis tussen planeten of een afdaling in een sneeuwlandschap staan op het keuzemenu.  

Iedere woensdag en weekenddag van 15u00 tot 16u00. Tijdens de schoolvakanties van11u00 tot 12u00 én 15u00 tot 16u00.

Buiten zwemmen, elke dag van het jaar!

In het all-weather verwarmd buitenbad kan je heel het jaar door genieten van een zwembeurt in open lucht. Ook de zwemvijver is tijdens de zomermaanden dagelijks geopend, een perfecte aanvulling op je ontspannende saunasessie. Je kinderen kunnen zich buiten uitleven in de waterspeeltuin of tijdens de zomermaanden op één van de extra attracties. Wil je wat ontspannen en genieten van het zonnetje? Op de ligweide en het dakterras zijn er voldoende ligbedjes beschikbaar.  

Een hongertje gekregen tijdens het zwemmen?

Honger gekregen na al dat ravotten? Kom in je zwemkledij smullen van lekkere snacks en drankjes op het zwemmersterras binnen of buiten.

Schenk je kind een verjaardag om nooit te vergeten!

In LAGO Sint-Truiden Bloesembad organiseer je een spetterend verjaardagsfeestje voor kinderen tot en met 15 jaarDit wordt de leukste verjaardag ooit!

Heerlijk ontspannen in een warme omgeving.