Eindelijk! Je favoriet zwemparadijs is open. Reserveer snel je tickets via de webshop. Meer info

Waterpret en ontspanning voor elke leeftijd.

Een onvergetelijke uitstap voor het hele gezin!

Beleef 7/7 een subtropische vakantie!

Wat de weergoden ook voorspellen, in LAGO Sint-Truiden Bloesembad beleef je elke dag een subtropische vakantie. In het zwemparadijs is het altijd 30°C. Tijdens de lente en zomer zorgen de buitenbaden, zwemvijver en ligweide voor de ideale staycation.

Buiten zwemmen, elke dag van het jaar!

In het all-weather verwarmd buitenbad kan je heel het jaar door genieten van een zwembeurt in open lucht. Ook de zwemvijver is dagelijks geopend, een perfecte aanvulling op je ontspannende saunasessie. Je kinderen kunnen zich buiten uitleven in de waterspeeltuin of tijdens de zomermaanden op één van de extra attracties. Wil je wat ontspannen en genieten van het zonnetje? Op de ligweide en het dakterras zijn er voldoende ligbedjes beschikbaar.  

Een hongertje gekregen tijdens het zwemmen?

Honger gekregen na al dat ravotten? Kom in je zwemkledij smullen van lekkere snacks en drankjes op het zwemmersterras binnen of buiten.

Schenk je kind een verjaardag om nooit te vergeten!

In LAGO Sint-Truiden Bloesembad organiseer je een spetterend verjaardagsfeestje voor kinderen tot en met 15 jaarDit wordt de leukste verjaardag ooit!

Heerlijk ontspannen in een warme omgeving.

Even helemaal weg.

Liever wat genieten in een oase van rust terwijl de kinderen zich onderdompelen in de waterpret? Droom dan weg in de wellnesszone met het eerste zoutbad van Limburg, een sauna en hamam.

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt