Update coronavirus: vergeet je Covid Safe Ticket, eID en mondmasker niet! Meer info

Zwemlessen voor kinderen en volwassenen

WaiWai zwemacademie en aquasport

Leren zwemmen en bewegen in water.

Dat doe je bij WaiWai Sint-Truiden, een unieke zwemacademie waar de nadruk gelegd wordt op het spelenderwijs ontdekken van water en zwemmen. Gekwalificeerde lesgevers begeleiden je kind volgens de leerlijn van het ISB (Vlaams Instituut voor Sportbeheer). Volwassenen sluiten aan bij één van techniektrainingen of volgen een leuke work-out in het water. Dankzij het grote aanbod aan AquaFit-lessen is er voor elk wat wils!

Watergewenning baby's en peuters

WaiWai organiseert watergewenning voor baby's vanaf 6 maanden. Je kind start met de ontdekking van een wondere waterwereld en doorloopt een leuk traject van zeesterretje tot goudvis aangepast aan elke leerfase van je kind. Een ervaren zwemteam zorgt voor de begeleiding en motivatie van jouw zwemmer.

Zwemlessen voor kinderen

Leren zwemmen? Dat doe je bij WaiWai Sint-Truiden, een unieke zwemacademie waar de nadruk gelegd wordt op het spelenderwijs ontdekken van water en doelmatig voortbewegen. Gekwalificeerde lesgevers begeleiden je kind volgens de leerlijn van het ISB (Vlaams Instituut voor Sportbeheer) in combinatie met een aantal extra doelstellingen.

Zwemlessen & aquasport volwassenen

Wil je je zwemtechnieken aanscherpen? Sluit je dan aan bij één van de lessen: 'Start to crawl', 'Conditiezwemmen' of 'Aquajogging'.

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt