Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Meer info

Subtropische waterpret bij LAGO-zwemparadijzen dankzij ruim 3 miljoen liter buitenwater

29 juni 2022

Alle LAGO-zwemparadijzen zijn helemaal klaar om de zomer in te duiken! In maar liefst 11 zwembaden verspreid over heel België genieten gezinnen van een zalige vakantie-uitstap dichtbij huis. Elk zwemparadijs voegt bovenop het gekende aanbod tal van spetterende zomeractiviteiten toe. Met het ruime openlucht aanbod geniet je ook buiten van dat vakantiegevoel.

De plezantste zomer dichtbij huis

Vakantie in eigen land? Check! Laat die file richting de kust achterwege en leef je uit in één van de subtropische LAGO-zwembaden. Hittegolf of zomers onweer? Bij ons is het altijd 30°C en beleef je 7/7 water op zijn plezantst. Tijdens die extra warme zomerdagen organiseren de zwemparadijzen nocturnes. Da’s nóg meer zwemplezier met vrienden, familie of je gezin dankzij éxtra lange openingsuren!

Zalige zomeractiviteiten

Tijdens de zomervakantie maak je kennis met het spetterende, onvergetelijke zomerprogramma. Ontmoet de mascottes, ga op ruimtereis in de VR-slide, zwem tussen de vissen dankzij het VR-snorkelen, glij van de buikschuifglijbaan, spring de lucht in op een van de opblaasattracties of overwin het water- hindernissenparcours. Dankzij het uitgebreid aanbod geniet jong én oud van waterpret dichtbij huis.

Verfrissende buitenbaden

Wist je dat je de meeste buitenbaden in België bij LAGO vindt? Dat is goed voor 3.001.200 liter waterplezier! Een duik in één van de buitenbaden zorgt voor de ultieme verfrissing tijdens het warme zomerweer. Ze zijn dé uitgelezen plek om een bommetje te doen, zeker nadat LAGO Gent Rozebroeken het wereldrecord bommetje heeft verbroken. Even genoeg van al ravotten in het water? Zonnekloppers rusten uit op de ligweide met ligzetels.

Zorgeloos genieten van de zon

LAGO zet in op een veilige zwemuitstap met het hele gezin. Dankzij de SMOTspots (slimme zonnecrème dispensers) zijn knalrode, verbrande schouders tijdens zomerse waterpret verleden tijd. Die palen voorzien namelijk elke bezoeker gratis van een likje zonnecrème. Je vindt ze terug op elke ligweide tot en met eind augustus. Je merkt het… zomers plezier beleef je bij LAGO!

Zomers plezier boeken