Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Meer info

Dit gaat goed vooruit.

16 december 2020

We kunnen niet wachten op de opening van LAGO Sint-Truiden Bloesembad in april 2021. Maar hoe staat het met de werken? Uit nieuwsgierigheid gingen we al eens een kijkje nemen achter de schermen.

De werken gaan goed vooruit, we kunnen dus aftellen naar de opening van het attractieve zwemparadijs in Sint-Truiden. Aan de buitenkant verklappen de waterglijbanen al dat er heel wat plezier te beleven zal zijn. We kunnen ook al een glimp opvangen van de wildwaterbaan die er even spectaculair uitziet. Deze attractie werd trouwens al getest en is bijna klaar om met water gevuld te worden. 

De waterspeeltuin ziet er ook veelbelovend uit en zal binnenkort ongetwijfeld heel wat kinderen gelukkig maken. De opbouw van het sportbad met verstelbare bodem zit ook op schema. Vanaf april kunnen hier geoefende sportzwemmers, beginnende zwemmertjes en zelfs duikers verwelkomd worden. De diepte van het zwembad kan op elk moment ingesteld worden volgens de nood. 

Primeur in Limburg

Het Bloesembad zal in april uitpakken met een primeur: het eerste zoutbad in Limburg. Hier kan je zalig gewichtsloos blijven drijven, wat zeker voor senioren en mensen met een lichamelijke beperking een pure ontspanning voor lichaam en geest zal zijn. Als zorgstad is Sint-Truiden dan ook heel fier op dit paradepaardje. Voor zij die graag zwemmen in de buitenlucht is er ook goed nieuws. Naast een ecologische zwemvijver is er een verwarmd all-weather buitenbad waar er zowel in de zomer als in de winter baantjes getrokken kunnen worden. Verder zal er op de site ook een fitness de deuren openen en ook aan een lekkere afsluiter wordt gedacht met de opbouw van het Rest-eau-café

Veel om naar uit te kijken dus.