Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Meer info

Zo maak je het tijdens de coronaperiode plezant thuis.

Kids

De weekenden zien er tijdens deze coronaperiode, op zijn zachts uitgedrukt, ietwat anders uit. Een familiebezoek bij oma en opa zit er niet in. Leuke gezinsuitstappen naar pretparken, dierentuinen en subtropische zwembaden zoals LAGO zwemparadijzen staan voorlopig niet op de agenda. 

En de weekdagen lijken wel een puzzel waarbij je als ouder de vele taken probeert te combineren. Ondertussen heeft je kind ook nog eens de weg gevonden naar het scherm en draaien de gameconsoles, tv's, gsm's ... vandaag overuren. Bovendien maakt 'Preteaching' het onze kinderen maar ook ons als ouder niet makkelijker. Het is dus eens zo belangrijk om quality time in te lassen en thuis samen plezier te maken.

LAGO lanceerde daarom een inspirerende blog met leuke activiteiten voor kinderen. Op deze toffe kinderwebsite vind je een variatie aan speelpret met denkspelletjes, de mooiste kleurplaten en originele knutseltips. De LAGO vriendjes geven je sportieve tips om samen in beweging te blijven. Dankzij de eenvoudige kinderrecepten maak je samen met je kids gezonde lekkernijen in een LAGO-jasje. Dat wordt heerlijk smullen!

TIP! Hou zeker de LAGO kids blog in het oog. Er worden regelmatig nieuwe ideeën en wedstrijden aangekondigd. 

Andere artikels

Zet je schrap voor de allerleukste schooluitstap!

Op zoek naar een onvergetelijke schoolreis met de klas? Combineer je graag spanning en plezier? Plan je liever een uitstap die ook bij regenweer kan plaatsvinden? Boek een schooluitstap naar één van de vele LAGO zwemparadijzen, verspreid over heel België! Als leerkracht geniet je samen met je klas van een zorgeloze en ontspannende uitstap.

Lees meer

In alle comfort naar jouw favoriete LAGO zwemparadijs?

Ja, graag! In LAGO zwemparadijzen beleef je water op zijn plezantst. Op zoek naar een zalige gezinsuitstap waar je naar hartenlust en in alle rust geniet van waterpret? Reserveer jouw zwembeurt voordelig via de webshop… en je bent helemaal klaar voor een spetterende uitstap vol plezier!

Lees meer