Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Meer info

5 tips om in beweging te blijven nu je je wekelijkse zwem- en fitnessbeurten moet missen!

Coronavirus

Het coronavirus gooit ons normale leventje om. We moeten noodgedwongen afstand nemen van elkaar, thuiswerken en onze sportactiviteiten zoals fitness en zwemmen worden geschrapt. Met deze 5 tips blijf je gezond bewegen tijdens de lockdown.

  • Geniet dagelijks van een mooie wandeling in eigen omgeving. Dit is heel ontspannend en verlaagt de bloeddruk. Wil je wat meer calorieën verbruiken? Ga dan op stap met wandelstokken (Nordic Walking).
  • Slaat de verveling toe bij je kinderen? Daag elkaar dan uit met enkele leuke challenges om meer te gaan bewegen. Mis zeker de LAGO Olympics niet!
  • Fietsen is net zoals zwemmen een duurtraining waarbij de kans op blessures klein is. Of zoek de gezelligheid van een gezinsfietstocht op.
  • Volg een online workout. Het aanbod aan gratis workouts is zeer groot.
  • Blijf lachen! Ook dit houdt je in beweging en zorgt voor je mentale gezondheid.


Andere artikels

Zet je schrap voor de allerleukste schooluitstap!

Op zoek naar een onvergetelijke schoolreis met de klas? Combineer je graag spanning en plezier? Plan je liever een uitstap die ook bij regenweer kan plaatsvinden? Boek een schooluitstap naar één van de vele LAGO zwemparadijzen, verspreid over heel België! Als leerkracht geniet je samen met je klas van een zorgeloze en ontspannende uitstap.

Lees meer

In alle comfort naar jouw favoriete LAGO zwemparadijs?

Ja, graag! In LAGO zwemparadijzen beleef je water op zijn plezantst. Op zoek naar een zalige gezinsuitstap waar je naar hartenlust en in alle rust geniet van waterpret? Reserveer jouw zwembeurt voordelig via de webshop… en je bent helemaal klaar voor een spetterende uitstap vol plezier!

Lees meer