Envie d'une aventure tropicale ? Réservez vos entrées à moindre coût sur le webshop dès maintenant. Plus d'infos

In alle comfort naar jouw favoriete LAGO zwemparadijs?

Sortie en famille

Ja, graag! In LAGO zwemparadijzen beleef je water op zijn plezantst. Op zoek naar een zalige gezinsuitstap waar je naar hartenlust en in alle rust geniet van waterpret? Reserveer jouw zwembeurt voordelig via de webshop… en je bent helemaal klaar voor een spetterende uitstap vol plezier!  

Vakantie dichtbij huis 

Een ritje naar de zee? Dan heb je de kans om in de file te staan… Een bezoekje met het hele gezin aan een pretpark? Dan kun je wel al wat centjes kwijt zijn… Ga voor een budgetvriendelijk uitje dichtbij huis en zoek het avontuur op in een LAGO zwemparadijs bij jou in de buurt! Jong én oud leeft zich volledig uit dankzij het uitgebreid binnen- en buitenaanbod. Kinderbaden, glijbanen, wildwaterbanen, golfslagbaden, wellness met sauna’s en warme lagunes, sportbaden, buitenbaden, … voor elk wat wils! Da’s waar voor je geld. 

Jouw voordelige zwembeurt 

Om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van een zalige en zorgeloze zwemuitstap, werken we met online reservatie. Zo ben je altijd zeker van plekje en heb je zicht op de beschikbare momenten en capaciteit. Op die manier vermijd je teleurgestelde gezichten wanneer je zonder reservatie aan een uitverkocht zwemparadijs staat. Meer nog! Wie online een ticketje aankoopt, heeft 1 euro per ticket korting. Alleen maar voordelen wanneer je je ticket via de webshop aankoopt dus!  

101x van de glijbaan?! 

Toegangsticket gereserveerd? Check! Begin je dag met waterpret en tropisch avontuur. Zoef door één van de glijbanen en je dag kan sowieso niet meer stuk. Kom in de vakantie ’s ochtends langs en je ervaart de rust van een zwemparadijs dat net de deuren heeft geopend. Zo kun je 101x na elkaar van de glijbaan gaan, woehoew! Plan je graag een kalmer zwemmoment tijdens de schoolweken? Het weekend start namelijk al op vrijdagavond. Vrijdagavond = ravotten in het water met het hele gezin! 

Je merkt het, een bezoekje aan een LAGO zwemparadijs is sowieso de moeite waard. Niet druk, niet duur, ruim aanbod voor groot en klein en vooral veel amusement! 

Mijn uitstap boeken

Autres articles

Se baigner n’a jamais été aussi durable!

Prêt pour une excursion amusante en famille dans un centre aquatique? Chez LAGO, nous nous engageons au maximum dans la durabilité en plus des tonnes de plaisir aquatique. Notre objectif? Atteindre un label clé verte! Découvrez ci-dessous de quoi il s'agit exactement.

En savoir plus

Bouger dans l'eau : c'est amusant et sain !

Vous voulez rester en forme et en bonne santé ? Alors un plongeon dans les piscines de LAGO est vraiment recommandé ! Qui a dit que l'exercice physique ne pouvait pas être bon et amusant en même temps ?

En savoir plus