Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Meer info

Kom heerlijk rustig zwemmen op weekdagen

Gezinsuitstap

Bij LAGO beleef je water op zijn plezantst! Maar waarom zou je daarmee wachten tot het weekend of een schoolvakantie? Net op weekdagen is het heerlijk rustig genieten van een waar zwemparadijs. We verklappen hieronder alvast enkele hele leuke pluspunten van een zwemuurtje tijdens de week!

Voel je de koning te rijk

Weekends en vakantiedagen zijn uitgelezen momenten waarop de meeste mensen erover denken om te komen zwemmen. Doe eens lekker anders en kies voor een weekdag om het hele rijk voor jou en je gezin alleen te hebben! Of oké, misschien niet helemaal voor jullie alleen, maar rustig is het zeker wel.

De subtropische zwembaden van LAGO zijn elke dag open mét ruime openingsuren. Op sommige locaties ben je zelfs van ’s ochtends al welkom. En ook voor wie zich ’s avonds nog aan een plons wil wagen, is er na een school- of werkdag nog tijd genoeg om jullie uit te komen leven. 

Plan een leuke avondactiviteit in met het hele gezin

Tijdens de herfst worden de dagen al snel donkerder en blijven we makkelijker vroeger binnen. De kinderen kruipen vaak voor de beeldbuis, doen een online videospelletje of scrollen op hun smartphone.

Maar, je kan deze dagelijkse routine ook eenvoudig doorbreken door ’s avonds samen met hen naar het subtropisch zwembad te trekken. Je hoeft zelfs niet superlang te blijven, met anderhalf uur waterpret zijn kinderen vaak al dolblij. Het is weer eens iets anders, komt tegemoet aan een gezondere levensstijl én je bouwt tijdens de week een extra quality momentje samen met je kids in. Als dat geen drie vliegen in één klap zijn?!

Extra pluspunt: op avonden tijdens de schoolweek is het extra kalm. Dat betekent dat jullie in alle rust alle attracties uit kunnen testen! Waterglijbanen, wildwaterbanen en golfslagbaden… Here we come!

Begin de weekendpret al wat vroeger 

Waarom zou je wachten op het weekend om plezier te maken? Las halverwege de week al eens een ontspanningsmoment in. ’s Avonds in alle rust komen zwemmen werkt heerlijk ontspannend na een hectische werkdag, en ook je kinderen kunnen in het water alle stress van de schooldag van zich af laten glijden.  

Een andere leuke optie is om het weekend stiekem nét dat tikkeltje eerder te starten. Hoe? Door op vrijdagavond al naar het subtropisch zwembad te trekken! Je kan iets eerder stoppen met werken, de kids van school halen en gaan zwemmen, en daarna in ons gezellige en kindvriendelijke Rest-eau-café iets lekker eten. Wedden dat jullie daarna helemaal moe en voldaan thuiskomen? Nog even de pyjama aantrekken en je hebt een heerlijke start van het weekend! 

Ook zin gekregen in een avondje relaxen, ravotten en jullie uitleven in het water?


Vind hier jouw LAGO-zwemparadijs!Andere artikels

Zet je schrap voor de allerleukste schooluitstap!

Op zoek naar een onvergetelijke schoolreis met de klas? Combineer je graag spanning en plezier? Plan je liever een uitstap die ook bij regenweer kan plaatsvinden? Boek een schooluitstap naar één van de vele LAGO zwemparadijzen, verspreid over heel België! Als leerkracht geniet je samen met je klas van een zorgeloze en ontspannende uitstap.

Lees meer

In alle comfort naar jouw favoriete LAGO zwemparadijs?

Ja, graag! In LAGO zwemparadijzen beleef je water op zijn plezantst. Op zoek naar een zalige gezinsuitstap waar je naar hartenlust en in alle rust geniet van waterpret? Reserveer jouw zwembeurt voordelig via de webshop… en je bent helemaal klaar voor een spetterende uitstap vol plezier!

Lees meer