Reserveer je ticket online, zo ben je zeker van je plekje! Breng je eID en € 1 mee (verplicht vanaf 12 jaar). Meer info

Waan je in de wondere virtual slide

3 maart 2022

Drie fascinerende virtuele werelden in één glijbaan 

De virtual slide neemt je mee op een avontuurlijke tocht door drie leuke thema’s: jungle, space en snow. Aan de ingang van de glijbaan selecteer je zelf één van de virtuele werelden en zet je een VR-bril op om aan het avontuur te beginnen. Je kiest voor een ritje op een houten rollercoaster, een ruimtereis tussen planeten of een afdaling in een sneeuwlandschap. De verschillende VR-werelden zijn op maat van de waterglijbaan gemaakt waardoor de ervaring levensecht wordt.

Bochten en afdalingen in de glijbaan komen perfect overeen met het computergegenereerd beeld dat je te zien krijgt door de VR-bril. Wanneer de uitgang van de glijbaan nadert, wordt het VR-beeld uitgeschakeld en kan er weer veilig verder gezwommen worden. Dankzij deze VR-bril, die uit een zacht materiaal en volledig conform de veiligheidsnormen vervaardigd is, wordt het zicht naar de buitenwereld volledig afgesloten en wordt de droomwereld heel tastbaar. Een niet te missen ervaring!

Nog de hele krokusvakantie kan je de virtual realitybril gratis uittesten, daarna kan het ook nog op woensdagnamiddag en in het weekend.

Klik hier voor een impressie!

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over