Vanaf 28 januari is het volledig zwemparadijs met Rest-eau-café weer open. Reservatie is verplicht! Meer info

Zwemparadijs

Ontdek het leukste zwemparadijs van Gent

Het subtropisch zwemparadijs biedt een unieke beleving voor jong en oud! Laat je verrassen door het geweldige aanbod van LAGO Gent Rozebroeken: wildwaterbanen, glijbanen, buitenbaden, kinderbaden met waterspeeltuin, warme lagune, sauna’s en nog zoveel meer.

Kinderbaden

Voor de allerkleinsten hebben we een lekker warm kinderbad en een heuse waterspeeltuin in petto.

Waterglijbanen

Roetsj het avontuur tegemoet in de waterglijbanen! Laat je zwieren, met of zonder banden, in de lange glijbanen met adembenemende lichteffecten en versnellingen.

Golfslagbad

Trotseer de woeste golven als ware kapitein of surfer in het golfslagbad.

Buitenbaden en ligweide

Bij ons kan je 365 dagen per jaar genieten van een verwarmd buitenbad voor een verfrissende duik. Geniet van de zon in een van de meer dan 120 ligbedden op de gezellige ligweide. Wedden dat dat vakantiegevoel je meteen bekruipt?

Als in een wilde rivier

Heb je je ooit al eens laten meedrijven met een wilde rivier? Dan is dit je kans! Kolkend, maar heerlijk warm water brengt je doorheen een parcours vol bochten van wel 100 meter lang!

Badhuis

Ervaar hoe ontspannend een bezoek aan het badhuis kan zijn. Biosauna, kruidensauna, Finse panoramische sauna en een stoombad.

Badhuis
Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt