Reserveer je ticket online, zo ben je zeker van je plekje! Breng je eID en € 1 mee (verplicht vanaf 12 jaar). Meer info

Zwemparadijs

Ontdek het leukste zwemparadijs van Gent

Het subtropisch zwemparadijs biedt een unieke beleving voor jong en oud! Laat je verrassen door het geweldige aanbod van LAGO Gent Rozebroeken: wildwaterbanen, glijbanen, buitenbaden, kinderbaden met waterspeeltuin, warme lagune, sauna’s en nog zoveel meer.

Kinderbaden

Voor de allerkleinsten hebben we een lekker warm kinderbad en een heuse waterspeeltuin in petto.

Waterglijbanen

Roetsj het avontuur tegemoet in de waterglijbanen! Laat je zwieren, met of zonder banden, in de lange glijbanen met adembenemende lichteffecten en versnellingen.

Golfslagbad

Trotseer de woeste golven als ware kapitein of surfer in het golfslagbad.

Wildwaterbanen

Heb je je ooit al eens laten meedrijven met een wilde rivier? Dan is dit je kans! Kolkend, maar heerlijk warm water brengt je doorheen een parcours vol bochten van wel 100 meter lang!

Buitenbad en ligweide

Bij ons kan je 365 dagen per jaar genieten van een verwarmd buitenbad voor een verfrissende duik. Geniet van de zon in een van de meer dan 120 ligbedden op de gezellige ligweide. Wedden dat dat vakantiegevoel je meteen bekruipt?

Badhuis

Ervaar hoe ontspannend een bezoek aan het badhuis kan zijn. Biosauna, kruidensauna, Finse panoramische sauna en warme lagune. 

VR slide: momenteel niet beschikbaar

De virtual slide neemt je vanaf 8 jaar mee op een avontuurlijke tocht door drie leuke thema’s: jungle, space en snow. Aan de ingang van de glijbaan kies je zelf één van de virtuele werelden en zet je een VR-bril op om aan het avontuur te beginnen. Een ritje op een houten rollercoaster, een ruimtereis tussen planeten of een afdaling in een sneeuwlandschap staan op het keuzemenu. Je kan gratis gebruikmaken van de VR wanneer je een ticket voor het subtropisch zwemparadijs hebt aangekocht.

Schoolweken

  • Woensdag: 13u30 - 18u00 (behalve wanneer de smartphones moeten opladen)
  • Weekend: 10u00 - 17u00 (behalve wanneer de smartphones moeten opladen)

Feestdagen

  • 10u00 - 17u00 (behalve wanneer de smartphones moeten opladen)

Vakanties

  • Elke dag: 11u00 - 18u00 (behalve wanneer de smartphones moeten opladen)

Klik hier voor een impressie!

Reserveer nu jouw zwemuitstap

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over