Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar).

(Beter) leren zwemmen bij WaiWai

WaiWai technieklessen

Techniek en zwemlessen volwassenen

Bij Waiwai kan je ook als volwassene op een leuke manier aan je zwemtechniek werken. 

*Learn to Swim –Deze les is voor mensen die niet kunnen zwemmen. Lesgevers helpen om jou een zwemtechniek aan te leren, je weer veilig in het water te laten voelen, met (of zonder) hulpmiddelen de overkant te bereiken,…

*Crawl niveau 1 – Je hebt nog geen/ zeer weinig ervaring met crawl en wilt hier mee starten. Het is wel belangrijk dat jij hiervoor al kan zwemmen of kan overleven in het water. Deze lessen gaan namelijk in het diepe door.

*Crawl niveau 2 – Je hebt al wat ervaring met crawl maar beseft dat je techniek een stukje beter moet.

*Crawl advanced – je bent reeds een goeie crawl zwemmer maar wilt graag je techniek wat bijschaven.

datarooster lessenreeks 3.pdf

uurrooster lessenreeks 3 volwassenen.pdf

Inschrijvingen voor lessenreeks 3 lopen vanaf 6/04 tot en met 10/04!

Techniek en zwemlessen volwassenen

Inschrijven reeks 3

Lessenreeksen worden aangekocht via onze LAGO webshop. 

Inschrijven voor lessenreeks 3 gaat niet meer.

Via deze link vind je een handleiding wanneer je nog geen account hebt op de webshop. Heb je al een account? Dan kan je via onderstaande knop rechtstreeks de lessenreeks aankopen.

Ik wil me/mijn kind inschrijven

Inschrijven reeks 3

Belangrijk!

  • Schrijf niet dubbel in wanneer er zich een probleem voordoet of schrijf niet in voor een ander groepje wanneer het groepje dat je verkiest volzet is. Verkeerd afgesloten of dubbele inschrijvingen worden niet terugbetaald, enkel terug op de geldbeugel geplaatst.
  • Wij verwachten jullie op de dag van de eerste les minstens 20-30 minuten op voorhand om je kaartje af te halen aan het onthaal. We zullen een tafel voorzien naast het onthaal.
  • Het datarooster van de nieuwe lessenreeks bevat voor kinderen en volwassenen 7 lessen! Dit door werken in het zwembad tussen 10 en 20 juni 2022. Uiteraard is ook de prijs hieraan aangepast. Zwemlessen voor volwassenen gaan door op dinsdag of zondag. Zwemlessen voor kinderen gaan door op woensdag, zaterdag of zondag.
    De lessenreeks zal €105 bedragen.
Belangrijk!

WaiWai Rozebroeken Gent

Leren zwemmen is leuk! 

WaiWai is een divisie van LAGO.
Zwemlessen kinderen - Zwemtechnieken volwassenen - Aquasport
waiwai.lagogent.be - Email: waiwai.gent@lago.be

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt